- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
Kiz aynen varya evim oyke duruyor hala esim gelsede toparlasa biraz Allahtan misafir flan gelmicek . Yoksa halim dumanAl bende de o kadar ev hali psikolojık olarak dağınıklık benı cok mahvettiği den bırakamam ama haksızlık iştahsızlık tavan bende de
Bende 80 kiloyum boyum 1.76 ama banada kesin git diyecek aslında almamak daha iyi olacak bence o yönden gitmek iyi73 kiloyum Canım
sen daha iyi bilirsin ama sağlıklı hamilelik dönemi için ve tabiki doğum için fazla kilo iyi değil zaten son aylarda istemsiz alıcamız için baştan önlem alman güzel olur73 kiloyum Canım
amin inşallah. senin beta hcg ye bakıldı mıAynı durumdayım cnm pazartesi gel görürüz dedi Allah bilir saglıkla inşallah
aynı benOhoo kizlar sizin kilolar yine iyi . Ben evde tartiliyorum 75 cikiyor doktorda 78 cikiyor . Boyda 1.57 boyle giderse 90 kiloyu bulurum ben
Aynen öyle tabiki Canım ama bu bulantilar bitirdi beni hala kahvaltı yapmadım meselasen daha iyi bilirsin ama sağlıklı hamilelik dönemi için ve tabiki doğum için fazla kilo iyi değil zaten son aylarda istemsiz alıcamız için baştan önlem alman güzel olur
Kiz gercekten ama ilk hamileligimde fazla kilo almadim 2 3 kilo ya vardi ya yoktu .aynı ben
Canım senin yine boyuna gore çok fazla değil benim boy 1.65Bende 80 kiloyum boyum 1.76 ama banada kesin git diyecek aslında almamak daha iyi olacak bence o yönden gitmek iyi
Sana demedi mi diyetisyene git CanımOhoo kizlar sizin kilolar yine iyi . Ben evde tartiliyorum 75 cikiyor doktorda 78 cikiyor . Boyda 1.57 boyle giderse 90 kiloyu bulurum ben
tşk ler canım hepimizede nasip etsin inş. sen kan verdinmi bugunmasallah masallah Rabbim rahat bir doğum sonrası kucakladığı günlerinde nasip eder inşallah canim.Hayırlı uğurlu olsun
Yok canim demedi ilk kontrolum dündü cok sukur simdilik diyetisyenlik bir sorun yok. Ya bazi hamileler kilolu sekilde hamile kaliyorlar ve ustune 20 kilo aliyorlar bisey oluyor mu olmuyor . Dogumdan sonra dikkat edersen hepsi gidiyor insallahSana demedi mi diyetisyene git Canım
bakalım bu bebişle ilk defa hamileliği yaşıyorum ben. olmadı bebeği pusete koyar saatlerce yürürüz ne yapalım. kısmetKiz gercekten ama ilk hamileligimde fazla kilo almadim 2 3 kilo ya vardi ya yoktu .
Ewt canim biliyorum o yuzden sabah 6 da icmeye karar verdim ama bugun berabt uyandim gune. Ictim yarim saat zor tuttum kendimi . Biseler yiyim dedim zeytin yedim on dkka sonra gitti. Sence ilactan alcagimi almismiyimdir. Tekrarlamadim cunku.kusarken su ile zeytindi sadece hapa dair bise hissetmedim hani aci falan bise hissetmedimCanım tiroid hapı ile yemek arasında en az yarım saat olmalı, hemen kahvaltı yaparsan emilimi olmaz buna çok çok dikkat etmen gerekiyor bende kullanıyorum.
bana da çoğul gebelik gibi geldi. hayırlısı. doktora gösterebildin miKızlar kan tahlili sonucum çıktı 6683 çıkmış. Son adet tarihim 16 Mart adet dongum 32 günde oluyordu. Bu ay erken yumurtlama sim sanırım. BAna değer yüksek gibi geldi. İkiz mi acaba diyorum.
Ama bugunki olay artik rutine bineceginden dolayi esim gece kaldirip iciyim diye onerdi tamam dedim bise olmaz heralde. Hergun saat 4 de meselaCanım tiroid hapı ile yemek arasında en az yarım saat olmalı, hemen kahvaltı yaparsan emilimi olmaz buna çok çok dikkat etmen gerekiyor bende kullanıyorum.
Gerçekten baya yüksek değerler Canım ikiz olabilirKızlar kan tahlili sonucum çıktı 6683 çıkmış. Son adet tarihim 16 Mart adet dongum 32 günde oluyordu. Bu ay erken yumurtlama sim sanırım. BAna değer yüksek gibi geldi. İkiz mi acaba diyorum.
maşallah maşallah allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün yavrularınızı inşallah. çok tecrübeli anne aramızda olması her zaman iyi olacaktırSelam kızlar
Ben de henüz adet günüm gelmeden iki net çizgiyi görenlerdenim..birkaç gündür süpheleniyordum göğüs ağrılarından..sizi de hep okuyorum nu arada ve çook dert ediyorsunuz kendinize herşeyi lütfen sakin olun canlar oluruna bırakın biraz
Ve sanırım ben burda bir ilk olucam çünkü 4. yavrum olacak Rabbim nasip ederse
15 ve 2 yaşında kızlarım ve 12 yaşında bir oğlum var hamdolsun..
AzRASILAM arkadaşım Yaş 34
Sat 24 Mart Bat 21 Nisan 4. Bebek Trabzon
Eklersen sevinirim