2016 Aralık Anneleri

Ohoo kizlar sizin kilolar yine iyi . Ben evde tartiliyorum 75 cikiyor doktorda 78 cikiyor . Boyda 1.57 boyle giderse 90 kiloyu bulurum ben

sen daha iyi bilirsin ama sağlıklı hamilelik dönemi için ve tabiki doğum için fazla kilo iyi değil zaten son aylarda istemsiz alıcamız için baştan önlem alman güzel olur
Aynen öyle tabiki Canım ama bu bulantilar bitirdi beni hala kahvaltı yapmadım mesela

Sana demedi mi diyetisyene git Canım
Yok canim demedi ilk kontrolum dündü cok sukur simdilik diyetisyenlik bir sorun yok. Ya bazi hamileler kilolu sekilde hamile kaliyorlar ve ustune 20 kilo aliyorlar bisey oluyor mu olmuyor . Dogumdan sonra dikkat edersen hepsi gidiyor insallah benim girumcem 80 kiloyla hamile kaldi 100 le doguma girdi simdi tekrar 80 kilo oldu

Kızlar kan tahlili sonucum çıktı 6683 çıkmış. Son adet tarihim 16 Mart adet dongum 32 günde oluyordu. Bu ay erken yumurtlama sim sanırım. BAna değer yüksek gibi geldi. İkiz mi acaba diyorum.

Canım tiroid hapı ile yemek arasında en az yarım saat olmalı, hemen kahvaltı yaparsan emilimi olmaz buna çok çok dikkat etmen gerekiyor bende kullanıyorum.
Ewt canim biliyorum o yuzden sabah 6 da icmeye karar verdim ama bugun berabt uyandim gune. Ictim yarim saat zor tuttum kendimi . Biseler yiyim dedim zeytin yedim on dkka sonra gitti. Sence ilactan alcagimi almismiyimdir. Tekrarlamadim cunku.kusarken su ile zeytindi sadece hapa dair bise hissetmedim hani aci falan bise hissetmedim

Canım tiroid hapı ile yemek arasında en az yarım saat olmalı, hemen kahvaltı yaparsan emilimi olmaz buna çok çok dikkat etmen gerekiyor bende kullanıyorum.
Ama bugunki olay artik rutine bineceginden dolayi esim gece kaldirip iciyim diye onerdi tamam dedim bise olmaz heralde. Hergun saat 4 de mesela

Selam kızlar
Ben de henüz adet günüm gelmeden iki net çizgiyi görenlerdenim..birkaç gündür süpheleniyordum göğüs ağrılarından..sizi de hep okuyorum nu arada ve çook dert ediyorsunuz kendinize herşeyi lütfen sakin olun canlar oluruna bırakın biraz

Ve sanırım ben burda bir ilk olucam çünkü 4. yavrum olacak Rabbim nasip ederse
15 ve 2 yaşında kızlarım ve 12 yaşında bir oğlum var hamdolsun..

AzRASILAM arkadaşım Yaş 34
Sat 24 Mart Bat 21 Nisan 4. Bebek Trabzon
Eklersen sevinirim

maşallah maşallah allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün yavrularınızı inşallah. çok tecrübeli anne aramızda olması her zaman iyi olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…