2016 Aralık Anneleri

Bulantı için ilaç veriyorlar zaten takma kafana çözümlenir o hayırlısıyla. Bende bişey olsun da hamile olduğumu anlayım istiyorum. Sadece sıksık wc deyim birde kasık bel ağrısıı :))
Sık wc var canim yarim saatte 3 kere falan yani :) sen dusun gun icini

Günaydın güzel hamişler
Rabbim sıkıntıları olanların sıkıntısını gidersin inş. Bulantıları olanlara kolaylık diliyorum. Bende henüz bulanı, kusma vs yok sadece bazı yiyeceklere karşı isteksizlik var. Ve kasık ağrılarım hala devam ediyor. Dün doktorum bebeğin 4 haftalık olduğunu söyledi. Haftaya kontrole çağırdı tekrar. Sizce kalp atışı duyabilir miyim?

Şnşallah cok şükür kesemiz günü ile uyumlu gelişiyormuş haftaya cuma kalp atışına bekliyorum dedi hatırlısı bakalım

amin canım
yaramaz şimdiden
Tekrardan ne zaman dr gideceksniz
Maşallah canim 41 kere. Varsın yaramaz olsun Annesi.
Canım ya o gün öğlenden sonra ola kanamadan başka iki gündür tek bi damla yok ne düşüncemi şaşırdım acaba dustu mu acaba dış gebelikmi acaba bizimle mi ya canim dusuk olsa kanama durmaz diyorlar gebelik devam etse bi belirti olmaz miydi off bunlarla oturmak okadar zor ki yarın gideyim dr diyorum nasip olursa

Canım Allah bebeğini korusun inşallah. Hiç bişi olmaz onun izniyle.uzme sıkılma kendi aslanlar gibi evladını yürekten şar sarmala..

Hayırlı olsun canım Allah esirgesin tamamına erdirsin inşallah...

slm kızlar inşallah bende aralık annesi olacağım :)

Sana da hayırlı olsun canım Maşallah

Maşallah canim hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun.

Kutlu doğum haftası masallah bereketli ne kadar güzel añneler bir araya toplandı.. şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine Allah evlatlarinizi korusun esirgesin sağ sağlık sağlıcakla kucaklamaya nasip eylesin inşallah kardeşlerim .41 kere Masallah

Al bende de o kadar ev hali psikolojık olarak dağınıklık benı cok mahvettiği den bırakamam ama haksızlık iştahsızlık tavan bende de

Al bende de o kadar ev hali psikolojık olarak dağınıklık benı cok mahvettiği den bırakamam ama haksızlık iştahsızlık tavan bende de
Bu halsizlik bulantı çok zor yaaa gerçekten insanın elini kaldirasi gelmiyor nasıl geçecek bakalım 9 ay biran önce gelse meleklerimiz

Şnşallah cok şükür kesemiz günü ile uyumlu gelişiyormuş haftaya cuma kalp atışına bekliyorum dedi hatırlısı bakalım

MasallahCanım müjdeli haberine çok sevindim Allah kalp atışlarında nasip eylesin ağzı burnu sana benzesin babası boyluysa boyu da ona benzesin bu saat en sonra tam destek ful destek bebege yediklerin ona yarasin tekrar hayırlı olsun canim

ay senin baya ağır geçiyor doktoruna danış muhakkak canım ilaç falan verir

Bulantı için ilaç veriyorlar zaten takma kafana çözümlenir o hayırlısıyla. Bende bişey olsun da hamile olduğumu anlayım istiyorum. Sadece sıksık wc deyim birde kasık bel ağrısıı :))

bende aynı senin gibiyim iştahsızlık falan yok acaba yeni mi diye :)

mrb arkadaşlar bugün doktordan geldim şükür bebgimi gördük kalp atısini duyduk çok güzel bir duygu kızlar duymayanlar inş. tez zamnda duyar kızlar duyduktan sonra biraz daha rahatlıyor insan artık hamile.olduğuna inanıyor inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip kucağımıza alırız bebeklerimizi

Senin adına çok sevindim. Darısı bizlerin başına.

Selam kızlar. Benim ki de daha yeni gebelik ama daha halen hamilemiyim bilemedim. Keseyi görmedik daha biz. Beta hcg değerleri kontrol ediliyor. Bugün bir ihtimal görülür dediler ama ben riske atmak istemediğimden doktora gitmedim. Bakalım cuma günü inşallah gideceğiz. Gösterir inşallah bize kendini. Beta hcg iki güne bir kontrolle iki katına çıkması dışında hamile olduğum yönünde hiç bir belirti yok bu arada. Sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilemedim.

ozlem demişsin başka özlem yoksa üstüme alınıyorum :d benim 16 mart
Ewet canim beimde 17 si Allah bebegini kucaklamayida nasip etsin insallah canim.. kanda kac cikmisti senin benim deger yukselmemis dusuk olcak demisti muayine bile etmeden 4+4 de 136

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…