2016 Aralık Anneleri

bence canım sen başka bir doktora git mümkünse
hangi şehirdesin ?

masallah masallah Rabbim rahat bir doğum sonrası kucakladığı günlerinde nasip eder inşallah canim.Hayırlı uğurlu olsun

Selam hoşgeldin canim ..bugün Maşallah mujdelerle dolu daha da gelecek güzel haberler var inşallah.. sen nasilsin

Ewet canim beimde 17 si Allah bebegini kucaklamayida nasip etsin insallah canim.. kanda kac cikmisti senin benim deger yukselmemis dusuk olcak demisti muayine bile etmeden 4+4 de 136

canım ben beta baktırmadım +- baktırdım acelem vardı.. henüz dr da seçmedim hiç gitmedim de yarın değerli baktırcam bakalım sonra dr gidicem

Inan şimdi eşimle onu konuştum tl da aynen canim öyle yapayım.. ıst avrupa yakası bayrampaşa dayım.varsa tavsiyeleriniz seve seve dinlerim
cnm hiç bilmem ama bnce yine diyorum başka dr a git

Selam kızlar çalışınca okuyorum ama yazamıyorum her an
Merhaba iclal
Ne iş yapıyorsun yorucumu saatler nasıl

Kızlar Dr bana diyetisyene git senin çok kilo almaman lazım demişti bugün randevum var ama zaten bulantidan ne kahvaltı yapabiliyorum ne su icebiliyorum napsamki ya kararsız kaldım bulantıları geçince mi gitsem şimdi gitsemmi

canım kaç kilosun merak ettim.. bence bekleme git dr a

Aynı durumdayım cnm pazartesi gel görürüz dedi Allah bilir saglıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…