- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 31
Peki ya ailesi yakini yaninda olmayan arkadasi olmayan olsada calisanlar ne yapsin canimBir de çok bulantısı olan arkadaşlar evde yatmanın aksine temiz hava almaya çalışın lütfen çok azaltıyor ve başka bi evde eş dost akraba yemek yemeyi deneyin çok farklı olacaktır.. Kısacası çıkın evden kaçın hemen
Iste neden ole yapmiorum bilio musun cunku gozumu actigimda mide bulantisiyla uyaniorm ve hemen biselerle bastirmam gerekio bu sekildede mideme bise gireceginden dolayi ilacin etkisi kalmio tatlim. O yuzdenkahvaltıdan 1 saat önce içebilirsin bence
Benim gibi yanlizsin benimkilerde yok gibi.. Canım sıkma canını başta seni zorluyor bebis inatçı belliPeki ya ailesi yakini yaninda olmayan arkadasi olmayan olsada calisanlar ne yapsin canim
Ben şuan 12,5 mg lık içiyorum her ay kan verip takip edilmesi gerekiyor , bebeğin beyin ve zeka gelişimi açısındanIste neden ole yapmiorum bilio musun cunku gozumu actigimda mide bulantisiyla uyaniorm ve hemen biselerle bastirmam gerekio bu sekildede mideme bise gireceginden dolayi ilacin etkisi kalmio tatlim. O yuzden
amin inşallah cümlesi
Trabzonlumusunuz peki
Peki ya ailesi yakini yaninda olmayan arkadasi olmayan olsada calisanlar ne yapsin canim
Ayy uyuza bak, ne sinir insanlar var ya sen rahatsız olsan hoşuna gidecek galibaHerkese selam,nasılsınız hamişlerben bu gebelikte sakin olayım sakin kalayım dedikçe dengesizler türedi,aynı odada çalıştığım iki çocuk annesi arkadaşım bana ne dese,bence senin miden bulanmıyor,psikolojik,hem hemen hamileyim havasına girme belki de düşer yani iyi bir küfrü haketti ama ya sabır dedim,birilerinin mutsuzluğundan kötü durumundan hoşlanan insanlara anlam veremiyorum,canım çok sıkıldıı
Canım hayırlı olsun öncelikle ben gazi osman pasa bahat hastanesine gidiyorum ama doktoru destiricem aysel hanım varmış onu denicem iyi diyorlar ..
ah bacım ben de kızıma hamileyken zor geçirdim,koca bir burun,8.haftada şeşen bir yüz,yani o dönem hamile gibi değil hasta gibi geçirdim,etraftakilerin bakışları,iş ortamı,sözleriAyy uyuza bak, ne sinir insanlar var ya sen rahatsız olsan hoşuna gidecek galiba
Evet psikolojik, çok sağlam psikolojim olduğu için Allahın izniyle hiç olmayacak bulantı baş dönmesi deseydin
Ben kızıma hamileyken hiç yaşamadım mesela, şu an çok erken belki ama yine yok, olmayacağına inanıyorum inşallah
suzancan kadını en iyi kadın anlar sanıyorum daaa niyet çok önemli tabi,ilk hamilelikte 25 kilo aldım,aaa ikiz mi diyolardı,eşim de bir gün yok dördüz dediCanım beş iz dogurucam sana inat kudur deseydnk.küfür etsen günah işte salla cahillik etmiş sen taş gibi anasın gelsin böyleleri cok ta fili de
Bende iyiyim canim cok wukr arkadawlarin yazdigini okuyunca kendi bulantilarima wukr etmem gerek qaliba )))İyiyiz canım sen nasılsın bugün
Canım orda varmı aça iyi doktorlar arastirdinmi hiç.ne zaman gideceksin .ben yarın gidip bi deneyim seni de haberdar ederim senin gittiğin yer daha iyiyse bende orada devam ederim
merhaba tek deger degılde gün gün artısınız bar mı acaba yazabılır mısınız benmkınede cogul gebelıkten suphelenıyorlardaKızlar kan tahlili sonucum çıktı 6683 çıkmış. Son adet tarihim 16 Mart adet dongum 32 günde oluyordu. Bu ay erken yumurtlama sim sanırım. BAna değer yüksek gibi geldi. İkiz mi acaba diyorum.
canım araştırdım 3.aydan sonra decavit veriyorlarmış eczacı arkadaşım söyledi benim doktorda iş yok şimdilik sadece folik asit alcam ve tost yiyebiliyorum bugün canım inanılmaz tarhana çorbası çekti içtim mecbur zorlucaz canımben debebek depondan besleniyormuş ama yinede yiyemediğim için içim rahat etmiyor
sız benden 2 gun gerısnız sızın kac acaba?@minnoskabarikkek cnm maşallah sen benden gerisin ve bu kadar yüksek sonuç neden olmasın olur belki...
Senin kontrolün yarın miydi?
Merak ettim şimdi. .
Haber ver olur mu?
Aralık anneleri çok aktif çıktı sayfalar şu gibi akıp gidiyor bazen takip edemiyorum. .:)
hayırlı olsun :) saglıkla tamamlıcaz bu surecı ınsallahherkese merhabalar. aranıza yeni katıldım.bugün hamile olduğumu öğrendim.çok şaşırdım ve çok sevindim.ilk bebeğim için 4 yıl uğraştım. Rabbim kimseyi yormasın. Sağlıcakla kucağıma alırız inş.