2016 Aralık Anneleri

Peki ya ailesi yakini yaninda olmayan arkadasi olmayan olsada calisanlar ne yapsin canim

Peki ya ailesi yakini yaninda olmayan arkadasi olmayan olsada calisanlar ne yapsin canim
Benim gibi yanlizsin benimkilerde yok gibi.. Canım sıkma canını başta seni zorluyor bebis inatçı belli buna da şükürler de canim ya kendi moralini bunla bozma .kivi nasıl gelir ki sana acaba anneme dedim o dedi bi kivi denesin diye

Iste neden ole yapmiorum bilio musun cunku gozumu actigimda mide bulantisiyla uyaniorm ve hemen biselerle bastirmam gerekio bu sekildede mideme bise gireceginden dolayi ilacin etkisi kalmio tatlim. O yuzden
Ben şuan 12,5 mg lık içiyorum her ay kan verip takip edilmesi gerekiyor , bebeğin beyin ve zeka gelişimi açısından

Ben de ilk iki gebeliğmde yapayalnızdım arkadaşım çok zordur bilirim yurtdisindaydim hele ilkinde 9 ay bulantı çektim afedersin araba galerilerinden tut avmlere kadar kusmadığım yer kalmamıştı eşim hazırlar pratik şeyler getirirdi yada dışarı çıkar yürürdük birşeyler alırdık..ben de imkanı olanlar için diyorum evde yemeyin,diğer arkadaşlarıma da Allahtan kolaylıklar diliyorum..kucağa alınca sanki hafızanız siliniyor geçip gidiyor hepsi

Ayy uyuza bak, ne sinir insanlar var ya sen rahatsız olsan hoşuna gidecek galiba
Evet psikolojik, çok sağlam psikolojim olduğu için Allahın izniyle hiç olmayacak bulantı baş dönmesi deseydin
Ben kızıma hamileyken hiç yaşamadım mesela, şu an çok erken belki ama yine yok, olmayacağına inanıyorum inşallah

Canım orda varmı aça iyi doktorlar arastirdinmi hiç.ne zaman gideceksin .ben yarın gidip bi deneyim seni de haberdar ederim senin gittiğin yer daha iyiyse bende orada devam ederim

ah bacım ben de kızıma hamileyken zor geçirdim,koca bir burun,8.haftada şeşen bir yüz,yani o dönem hamile gibi değil hasta gibi geçirdim,etraftakilerin bakışları,iş ortamı,sözleri lohusalığa da yansıdı,korkuyorum açıkçası Allahın izniyle normal geçiririz hepimiz,tabi kiloyu da frenlemem lazımm

Canım beş iz dogurucam sana inat kudur deseydnk.küfür etsen günah işte salla cahillik etmiş sen taş gibi anasın gelsin böyleleri cok ta fili de
suzancan kadını en iyi kadın anlar sanıyorum daaa niyet çok önemli tabi,ilk hamilelikte 25 kilo aldım,aaa ikiz mi diyolardı,eşim de bir gün yok dördüz dedi dr bir kese gördü bakalım,çarşamba gitcem yine ,Rabbim esirgesin cümlemizin evladını

Canım orda varmı aça iyi doktorlar arastirdinmi hiç.ne zaman gideceksin .ben yarın gidip bi deneyim seni de haberdar ederim senin gittiğin yer daha iyiyse bende orada devam ederim

Ben daha önce Dilek hanım'a gittim muayene için iyiydi. Ama cumartesi gittim çalıştığım için çok kalabalıktı.
Kolanda akşamda kadın doğum doktoru oluyor o yüzden oraya giderim heralde çalışınca izin almak zor oluyor

Kızlar kan tahlili sonucum çıktı 6683 çıkmış. Son adet tarihim 16 Mart adet dongum 32 günde oluyordu. Bu ay erken yumurtlama sim sanırım. BAna değer yüksek gibi geldi. İkiz mi acaba diyorum.
merhaba tek deger degılde gün gün artısınız bar mı acaba yazabılır mısınız benmkınede cogul gebelıkten suphelenıyorlarda

@minnoskabarikkek cnm maşallah sen benden gerisin ve bu kadar yüksek sonuç neden olmasın olur belki...
Senin kontrolün yarın miydi?
Merak ettim şimdi. .
Haber ver olur mu?
Aralık anneleri çok aktif çıktı sayfalar şu gibi akıp gidiyor bazen takip edemiyorum. .:)

ben de bebek depondan besleniyormuş ama yinede yiyemediğim için içim rahat etmiyor
canım araştırdım 3.aydan sonra decavit veriyorlarmış eczacı arkadaşım söyledi benim doktorda iş yok şimdilik sadece folik asit alcam ve tost yiyebiliyorum bugün canım inanılmaz tarhana çorbası çekti içtim mecbur zorlucaz canım

hayırlı olsun :) saglıkla tamamlıcaz bu surecı ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…