Tatlım daha çok erken benimde 6+4 haftadan önce görünmemiştikontrolum vardi bugun hafif lekelenmeye onemli degil dedi ama 5+5 olmamiza ragmen ne bebek nede kalp atisi var...cok uzgunum pazartesi tekrar gel kalp atisi olmazsa alinacak...varmi bu durumu yasayan kizlar
dış döllenme olabilir belki hakkınızda hayırlısı olur inş.kontrolum vardi bugun hafif lekelenmeye onemli degil dedi ama 5+5 olmamiza ragmen ne bebek nede kalp atisi var...cok uzgunum pazartesi tekrar gel kalp atisi olmazsa alinacak...varmi bu durumu yasayan kizlar
Canım ben zaten doktor öyle şeyler söyleyince kalakaldım. Şu an kesemiz boş ama sağlıklı, bakalım gelişecek mi dedi. Bu normal bişi mi yani bilmiyorum ki dedim. Durumu anlatın bana dedim. Yok hayır dedi. Embriyo gelişecek mi bakıcaz dedi. Haftaya gel testleri yapalım dedi. Korktum ben. Ne yapmam gerekiyor. Normal mi yani böyle seyler sölemesi. gebelik oluşmuş kese var demesi. Gelişecek mi bakıcaz demesi. beta hcg istemedi. o değer önemli değil mi?
mide bulantısı ilacının adı ne acaba? benimde bulantım çok. hemde çalışıyorum çok yıpratıyor beni bu süreç
canım benim öncelikle gönlünü feraah tut,bazı dr biraz düz olabiliyor evet,keseyi gördüyse beta istemeyebiri,ben de dün ilk kontrole gittim keseyi görünce kan değerlerine bakalımdedi ama beta yoktu aralarına.ayrıca kilo ile sağlıklı gelişim arasında bağlantı yok,siz sağlıklı beslenin yeter,ben ilk gebelikte 25 kilo aldım,kızım 3 kilo doğdu,13 kilo alan arkadaşımın da aynı doğdu,bence anlatmak istediğini becerememiş,için rahat olsun,ilk gebelikler heyecanlı ve vesveseli oluyorKızlar merhaba, biraz önce doktordan geldim. Son adet tarihim 1 mart. Doktorum karnımdan ultrasonla baktı. Keseyi gördük, kese sağlıklı görünüyor 7 haftalık dedi. Beta hcg istemicem keseyi gördüğümüz için dedi. Haftaya çağırdı tekrar şeker vs testlerini yapalım dedi. Kiloma baktı not aldı. 53 kiloyla gebeliğimiz başladı felan dedi. Sağlıklı gelişim olmayabilir de tabi dedi. Bakalım gidişatımıza dedi. Korktum şimdi normal mi bunları demesi. İlk gebeliğim tecrübesizim.
Cnm kese görünmedi peki? Zaten Bebek hemen görünmez ki bu ne aceledir ya, ben anlamıyorum bu doktorlarıkontrolum vardi bugun hafif lekelenmeye onemli degil dedi ama 5+5 olmamiza ragmen ne bebek nede kalp atisi var...cok uzgunum pazartesi tekrar gel kalp atisi olmazsa alinacak...varmi bu durumu yasayan kizlar
Ben doktorunuzun söylediklerinde bir tuhaflık düşünmedim, kese olması ve beta hcg nin artışı kesin olarak Bebeğin gelişeceği anlamına gelmiyor. Doktorunuz bunu kastetmiş. Kesenin içinde kalp atışı olması gerek kesin olarak Bebek oluşmuş demek için. Gelişip gelişmeyeceğini Zaman gösterecek demiş, haftaya da tekrar çağırmış. Olumsuz bir şey dememiş. Ama gebeliğin özellikle bu döneminde insan çok alıngan ve hassas oluyor, belki o yüzden böyle endişeye kapılmışsınızdır. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)
Canım ben zaten doktor öyle şeyler söyleyince kalakaldım. Şu an kesemiz boş ama sağlıklı, bakalım gelişecek mi dedi. Bu normal bişi mi yani bilmiyorum ki dedim. Durumu anlatın bana dedim. Yok hayır dedi. Embriyo gelişecek mi bakıcaz dedi. Haftaya gel testleri yapalım dedi. Korktum ben. Ne yapmam gerekiyor. Normal mi yani böyle seyler sölemesi. gebelik oluşmuş kese var demesi. Gelişecek mi bakıcaz demesi. beta hcg istemedi. o değer önemli değil mi?
Geç döllenme olabilir canım. Güzel haberler alırsın inşallah pazartesi günü.yok canim ben her gittigimde alttan bakildi
kontrolum vardi bugun hafif lekelenmeye onemli degil dedi ama 5+5 olmamiza ragmen ne bebek nede kalp atisi var...cok uzgunum pazartesi tekrar gel kalp atisi olmazsa alinacak...varmi bu durumu yasayan kizlar
kese gorundu canim gayet iyi dedi ama kalp atisi yok dedicanım, kese göründü mü? başka birşey bir terslik mi gördü doktor çünkü benim Son adet tarihine göre hesapladığım 6+0 da anca kesem göründü. Haftaya 7+4 te kalp için gideceğim. Geç döllenmedir sorun yok gecikmesinde dedi bana doktor. Endişe etme lütfen.
Maşallah canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun ınşallahMerhaba kızlar, SAT''a göre 6+2 'yim bugün doktora gittim karından ultrason ile kese görünmedi. Doktorum Bhcg istedi tekrar. 4 gün önce 456 olan değer bugün 2013 çıktı. Tekrar girdim doktorun yanına bu kez vajinal bakacağım dedi. Sonra da işte burda bebek nerelere saklanmış dedi :) Geç döllenme galiba şuan 4 haftalık dedi. Elhamdulillah varlığını gördüm sonunda bebeğimi. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Bebişlerimiz sağlıkla gelsin annelerine.
Canım uzun uğraşlarına sonunda yaptırdım kan tahliline bu sabah sağlık ocağına gittim. Ordaki doktorda önce idrar tahlili yapalım dedi. İstemeyiniz bilmemisim. Evde idrar tahlili yaptım pozitif çıktı diyince yapalım madem dedi. Dün de evde yaptığımı söylemedim. Tahlili sağlık ocağında yaptırdığım için sonucu yarın öğrenebilecegim.28 nisan a da doktordan randevu aldim.Ah bu doktorlar ne olacak sanki bugün kanını verirdin yarın da sonucunu alirdin. .
Adetin kaç gün geçti?
Bi de sabah yapılmayan idrar testi tam sonuç vermiyor. .
Ben cumartesi akşam yaptım idrar testi ikinci çizgi çok silik çıktı. ..
Acaba mi dedim...
Okul zamanı dışında özel bi hastanenin acilinden yaptırdım kan testini sen de öyle yaptirabilirsin
üzülme cnm... gördün sonuçta çift çizgiyi. ..
sağol canım benim. sen de yaşayacaksın bu mutluluğu Allah'ın izniyle. Benim de lekelenmem vardı hatırlıyor musun geçen hafta depresyondaydım resmen düşecek diye ağladım durdum ama sonra kendime dedim ki Allah'a tevekkül et ben inanıyorum bebeğim tutunacak dedim. Rabbim hayırlısını ver diye dua ettim hep. Stres de çok etkiliyor bebeği. İlacına devam et, bol bol dinlen iş yapma sakın. Ben 1 haftadır elimi birşeye sürmüyorum bebeğimizden daha değerli değil sonra sonra yaparız Allah'ın izniyle.Maşallah canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun ınşallah
doktorlar her ihtimali söyler canım öyle olucağından ya da olduğundan değil.
ben de keseyi görmek için gittiğimde bakalım sağlıklı mı yoksa dış gebelik mi tespit edicez dedi.
betaya bakmıyor keseyi gördükten sonra. Merak etme..
ayrıca ben 45 kiloyum doktor iyi beslendikten sonra zayıf olmanın hiç bi zararı yok dedi. ki ben dert etmiyorsam kiloyu sen hiç etme :)
Canım ben de kese görünmedi sandım. Henüz bebeğin görünmemesi çok normal, daha erken. Bu nasıl doktormuş yahu!kese gorundu canim gayet iyi dedi ama kalp atisi yok dedi