2016 Aralık Anneleri

kontrolum vardi bugun hafif lekelenmeye onemli degil dedi ama 5+5 olmamiza ragmen ne bebek nede kalp atisi var...cok uzgunum pazartesi tekrar gel kalp atisi olmazsa alinacak...varmi bu durumu yasayan kizlar
Tatlım daha çok erken benimde 6+4 haftadan önce görünmemişti

kontrolum vardi bugun hafif lekelenmeye onemli degil dedi ama 5+5 olmamiza ragmen ne bebek nede kalp atisi var...cok uzgunum pazartesi tekrar gel kalp atisi olmazsa alinacak...varmi bu durumu yasayan kizlar
dış döllenme olabilir belki hakkınızda hayırlısı olur inş.

Ben doktorunuzun söylediklerinde bir tuhaflık düşünmedim, kese olması ve beta hcg nin artışı kesin olarak Bebeğin gelişeceği anlamına gelmiyor. Doktorunuz bunu kastetmiş. Kesenin içinde kalp atışı olması gerek kesin olarak Bebek oluşmuş demek için. Gelişip gelişmeyeceğini Zaman gösterecek demiş, haftaya da tekrar çağırmış. Olumsuz bir şey dememiş. Ama gebeliğin özellikle bu döneminde insan çok alıngan ve hassas oluyor, belki o yüzden böyle endişeye kapılmışsınızdır. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)

mide bulantısı ilacının adı ne acaba? benimde bulantım çok. hemde çalışıyorum çok yıpratıyor beni bu süreç

dramamine canım. doktor verdi bi zararı yokmuş
ben de çalıştığım için sabahları çok zor oluyordu
bugün bulantım yok çok şükür 1 tanesi bile yetti

Son düzenleme:
canım benim öncelikle gönlünü feraah tut,bazı dr biraz düz olabiliyor evet,keseyi gördüyse beta istemeyebiri,ben de dün ilk kontrole gittim keseyi görünce kan değerlerine bakalımdedi ama beta yoktu aralarına.ayrıca kilo ile sağlıklı gelişim arasında bağlantı yok,siz sağlıklı beslenin yeter,ben ilk gebelikte 25 kilo aldım,kızım 3 kilo doğdu,13 kilo alan arkadaşımın da aynı doğdu,bence anlatmak istediğini becerememiş,için rahat olsun,ilk gebelikler heyecanlı ve vesveseli oluyor

Cnm kese görünmedi peki? Zaten Bebek hemen görünmez ki bu ne aceledir ya, ben anlamıyorum bu doktorları

Doğrudur canım buluttan nem kapıyorum, insanın tecrübesizliği tabi aklıma bin türlü soru geldi:)

Selam bayanlar hepinizin cvpları icin tsk ederim demekki 6 haftadan once gormek mumkun olmuyor beklicez artık 10 gun daha napalım

Bu heyecanın bu kadar kısa süre içinde tekrar yaşayacağımı tahmin etmemiştim,Çok vesveseye kapılmayın hanımlar,dua edin,gönlünüzü ferah tutun Rabbim sağlıklı,hayırlı,imanlı evlatlar nasip etsin

doktorlar her ihtimali söyler canım öyle olucağından ya da olduğundan değil.
ben de keseyi görmek için gittiğimde bakalım sağlıklı mı yoksa dış gebelik mi tespit edicez dedi.
betaya bakmıyor keseyi gördükten sonra. Merak etme..
ayrıca ben 45 kiloyum doktor iyi beslendikten sonra zayıf olmanın hiç bi zararı yok dedi. ki ben dert etmiyorsam kiloyu sen hiç etme :)

canım, kese göründü mü? başka birşey bir terslik mi gördü doktor çünkü benim Son adet tarihine göre hesapladığım 6+0 da anca kesem göründü. Haftaya 7+4 te kalp için gideceğim. Geç döllenmedir sorun yok gecikmesinde dedi bana doktor. Endişe etme lütfen.

Merhaba kızlar, SAT''a göre 6+2 'yim bugün doktora gittim karından ultrason ile kese görünmedi. Doktorum Bhcg istedi tekrar. 4 gün önce 456 olan değer bugün 2013 çıktı. Tekrar girdim doktorun yanına bu kez vajinal bakacağım dedi. Sonra da işte burda bebek nerelere saklanmış dedi :) Geç döllenme galiba şuan 4 haftalık dedi. Elhamdulillah varlığını gördüm sonunda bebeğimi. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Bebişlerimiz sağlıkla gelsin annelerine.

kese gorundu canim gayet iyi dedi ama kalp atisi yok dedi

Maşallah canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun ınşallah

Canım uzun uğraşlarına sonunda yaptırdım kan tahliline bu sabah sağlık ocağına gittim. Ordaki doktorda önce idrar tahlili yapalım dedi. İstemeyiniz bilmemisim. Evde idrar tahlili yaptım pozitif çıktı diyince yapalım madem dedi. Dün de evde yaptığımı söylemedim. Tahlili sağlık ocağında yaptırdığım için sonucu yarın öğrenebilecegim.28 nisan a da doktordan randevu aldim.

Maşallah canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun ınşallah
sağol canım benim. sen de yaşayacaksın bu mutluluğu Allah'ın izniyle. Benim de lekelenmem vardı hatırlıyor musun geçen hafta depresyondaydım resmen düşecek diye ağladım durdum ama sonra kendime dedim ki Allah'a tevekkül et ben inanıyorum bebeğim tutunacak dedim. Rabbim hayırlısını ver diye dua ettim hep. Stres de çok etkiliyor bebeği. İlacına devam et, bol bol dinlen iş yapma sakın. Ben 1 haftadır elimi birşeye sürmüyorum bebeğimizden daha değerli değil sonra sonra yaparız Allah'ın izniyle.

Canım kalp atışlarını dinledin mi peki. Bana aşırı olumsuz geldi konuşmaları 7 haftalık için sanki kese küçük gibi felan dedi. Embriyo bakalım sağlıklı oluşacak mı felan dedi. ayy ben mi büyütüyorum normal olan mı bu bilmiyorum ki

merhaba hamişler, bugün devlet hastanesine gittim kan vermek için gitmişken gebe polikiliğine de gideyim muayene olurum dedim. neyse doktor muayene etti bebeğimin kalp atışlarını dinletti herşey yolunda dedi ölçüm yaptı bebek 6+3 haftalık dedi. Bende dedimki 13 nisanda özel bir hastanede muayene oldum ve o zaman bebeğim 6+4 günlük çıkmıştı hatta sata göre 3 gün büyüktü dedim ,bilmiyorum ben böyle ölçtüm bebeğin önde olması gibi bişey mantıksız herşey yolunda 1 ay sonra tekrar gel dedi. (asistan doktor bugün muayene eden) usg den usg ye bu kadar fark yapar mı canlarım ya kafama takıldı sat 1 mart bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…