2016 Aralık Anneleri

Bayanlar bizde 5+4 te gebelik kesesini gorduk bugun ama bebisi goremedik daha on gun sonraya gel dedi normal hersey dedi sizler.ne zmn gormustunuz?
5+1 da sadece keseyi gördük. 6+1 da bebeği gördük, kalbini dinledik. endişelenme bende geçen hafta diyordum birden pat diye mi bebek olacak içinde diye. bu hafta var ve 7,6 mm ile bebek önden gitmeye başlamış

Günaydın.. en güzel günler sizinle olsun Rabbim evlatlarinizi esirlerin, dün akşam kanama ile ilgili doktora giþim 4 hafta lik gebelik kan 132 çıktı çok düşük sonuç dusuk le sonuçlanacak dedi hamilelik ..çok k otuyum hani ölümcül bi hastalığın var dese razıyım bunu demeseydi keşke.. ilk gebelik ilk düşük kanama yok su an nasıl oluyor adet kanaması gibi mi olur düşük yoksa böyle bugün gidip kesilirmi.. inanın beter durumdayım bi mucizeyi benim gebelik ne yazicamida bilemiyorum aglamaktan helak oldum...
Canım üzülme uzulursen bebis olumsuz etkilenir kötü olur bence 4 haftalik gebelikte 132 düşük değil net te 4 haftalik hcg değeri 5-425 arasında gösteriyor zaten bu doktor neden o kadar olumsuz konuşmuş sonuçta değerin düşmemiş aksine artmış allah bilir nasibinde yaşamak varsa değerin düşse bile yaşar canım hiç takma kafana benim eltimin dolu dolu kanaması olmuş hastanede yatmış sonra düzelmiş ve şimdi 3 yaşında güzeller güzeli bir kızı var :KK200: sakiN üzülme bol dua et bizde dua ederiz sana
Moral bozukluğu olmasin lutfeen :KK54:
Kuzucuk bizimle birlikte kalacak ben inanıyorum :emir_bebek:

Kızlar merhaba, biraz önce doktordan geldim. Son adet tarihim 1 mart. Doktorum karnımdan ultrasonla baktı. Keseyi gördük, kese sağlıklı görünüyor 7 haftalık dedi. Beta hcg istemicem keseyi gördüğümüz için dedi. Haftaya çağırdı tekrar şeker vs testlerini yapalım dedi. Kiloma baktı not aldı. 53 kiloyla gebeliğimiz başladı felan dedi. Sağlıklı gelişim olmayabilir de tabi dedi. Bakalım gidişatımıza dedi. Korktum şimdi normal mi bunları demesi. İlk gebeliğim tecrübesizim.

Günaydın.. en güzel günler sizinle olsun Rabbim evlatlarinizi esirlerin, dün akşam kanama ile ilgili doktora giþim 4 hafta lik gebelik kan 132 çıktı çok düşük sonuç dusuk le sonuçlanacak dedi hamilelik ..çok k otuyum hani ölümcül bi hastalığın var dese razıyım bunu demeseydi keşke.. ilk gebelik ilk düşük kanama yok su an nasıl oluyor adet kanaması gibi mi olur düşük yoksa böyle bugün gidip kesilirmi.. inanın beter durumdayım bi mucizeyi benim gebelik ne yazicamida bilemiyorum aglamaktan helak oldum...

Arkadaşım ağlama boşa lütfen herşey Allahtan ama çok garip ben de kızımda 4 haftalıkken yaptırmıştım ve 50 lerdeydi en küçük bi sorun da olmadı şimdi 2 yaşında maşallah.. kanaman bile yok ne düşüğü?bence biraz bekle ve başka bir doktora görün

kontrolum vardi bugun hafif lekelenmeye onemli degil dedi ama 5+5 olmamiza ragmen ne bebek nede kalp atisi var...cok uzgunum pazartesi tekrar gel kalp atisi olmazsa alinacak...varmi bu durumu yasayan kizlar

Kızlar yarın kalp atışlarını dinlemek için hastaneye gidicem. Dua bekliyorum sizlerden

hayırlı ugurlu olsun İnşallah canım .. Güzel haberlerle gelmen dilegiyle ......

Canım üzülme uzulursen bebis olumsuz etkilenir kötü olur bence 4 haftalik gebelikte 132 düşük değil net te 4 haftalik hcg değeri 5-425 arasında gösteriyor zaten bu doktor neden o kadar olumsuz konuşmuş sonuçta değerin düşmemiş aksine artmış allah bilir nasibinde yaşamak varsa değerin düşse bile yaşar canım hiç takma kafana benim eltimin dolu dolu kanaması olmuş hastanede yatmış sonra düzelmiş ve şimdi 3 yaşında güzeller güzeli bir kızı var :KK200: sakiN üzülme bol dua et bizde dua ederiz sana
Moral bozukluğu olmasin lutfeen :KK54:
Kuzucuk bizimle birlikte kalacak ben inanıyorum :emir_bebek:

Ya canım benım istanbulda avrupa yakasındayım hani bilsem iyi bi doktor bana deseler bide buna gorun inan koşa koşa giderim bu doktara uyuz oldum inanki . İnşallah senınde dediğin gibi olur Benım gibi içinde şüphe olan anne adaylarının Allah yardımcısı olsun o bizleri bebeklerimizden ayırmasın . Şuan sabahkinden çok ama çok daha iyiyim sizlerins ayesinde çok sağ ol canım Rabbim senınde evladınla kucaklayıp koklaşmayı nasip etsin sana İnşallahhhhhh

Kızlar merhaba, biraz önce doktordan geldim. Son adet tarihim 1 mart. Doktorum karnımdan ultrasonla baktı. Keseyi gördük, kese sağlıklı görünüyor 7 haftalık dedi. Beta hcg istemicem keseyi gördüğümüz için dedi. Haftaya çağırdı tekrar şeker vs testlerini yapalım dedi. Kiloma baktı not aldı. 53 kiloyla gebeliğimiz başladı felan dedi. Sağlıklı gelişim olmayabilir de tabi dedi. Bakalım gidişatımıza dedi. Korktum şimdi normal mi bunları demesi. İlk gebeliğim tecrübesizim.

o doktara deseydin yeterki benım yavrum benımle olsun bunuda ogrendigime gore ben ona aslanlar gibi bakarım geliştiririm deseydin... Halt etmiş o kimse bi evlada annesinden iyi kim bakar kim geliştirir . Hiç sıkılma üzülme canım 40 yada 50 kilo olmuşsun da ne olmuş Maşallah bebegin senınle sen onugeliştirirsin çok deneyimli anneler onlarda sana bu yolda yardımcı olur.. Hayırlı ugurlu olsun İnşallah...

Herkese selam,inşallah benim de aralık ayında bebişim olacak,19 aylık bir kızım var,rabbim cümleize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin :anneadayı::anneadayı::emir_bebek:

Hoşgeldinnnnn hayırlı ugurlu olsun Rabbim kucaklaşmayı nasip eylesin inşallah canım ... Maşallahhh

Doktorun biraz densizmiş canım ama ilk 3 ay genel olarak düşük olma ihtimali olur her gebelikte, onu kastetmiştir. Şimdi sırada önce bebeği görmek, sonra da kalp atışını duymak var hayırlısıyla.

Arkadaşım ağlama boşa lütfen herşey Allahtan ama çok garip ben de kızımda 4 haftalıkken yaptırmıştım ve 50 lerdeydi en küçük bi sorun da olmadı şimdi 2 yaşında maşallah.. kanaman bile yok ne düşüğü?bence biraz bekle ve başka bir doktora görün

Merhaba destegin için çok sağ ol canım öncelikle Allah (c.c) evlatlarını esirgesin inşşallah çok sevindim buda bana moral oldu destek oldu .. Evet bugun hiç kanamama yok ama dun oldu canım o yuzden korkum . Ama aslında burda sizle konuştugumdan beri içim kıpır kıpır İyi varsınız çok Sağ olun Rabbimde sizleri sevindirsin İnşallah....

kontrolum vardi bugun hafif lekelenmeye onemli degil dedi ama 5+5 olmamiza ragmen ne bebek nede kalp atisi var...cok uzgunum pazartesi tekrar gel kalp atisi olmazsa alinacak...varmi bu durumu yasayan kizlar

Canım kotu düşünme ben sabahberi aglıyordum Sağ olsun burdaki kardeşlerim tenkin ettiler beni .. Şimdi deneyimli anneler senınde sorunu eminim cevaplarlar Allah (c.c) yar ve yardımcın olsun gonlundeki duan kabul olsun inşallah .

Doktorun biraz densizmiş canım ama ilk 3 ay genel olarak düşük olma ihtimali olur her gebelikte, onu kastetmiştir. Şimdi sırada önce bebeği görmek, sonra da kalp atışını duymak var hayırlısıyla.

Canım ben zaten doktor öyle şeyler söyleyince kalakaldım. Şu an kesemiz boş ama sağlıklı, bakalım gelişecek mi dedi. Bu normal bişi mi yani bilmiyorum ki dedim. Durumu anlatın bana dedim. Yok hayır dedi. Embriyo gelişecek mi bakıcaz dedi. Haftaya gel testleri yapalım dedi. Korktum ben. Ne yapmam gerekiyor. Normal mi yani böyle seyler sölemesi. gebelik oluşmuş kese var demesi. Gelişecek mi bakıcaz demesi. beta hcg istemedi. o değer önemli değil mi?

hiç duymadım canım ama dur bakalım geç döllenmiştir belki sakın üzme canını

X