- 26 Nisan 2008
- 20.972
- 7.553
- 39
Ekledim Hoşgeldiniz :)Benide ekler misin :)
Istanbul 22 11 mart 2016 16 aralik 2016 ilk baby
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim Hoşgeldiniz :)Benide ekler misin :)
Istanbul 22 11 mart 2016 16 aralik 2016 ilk baby
5+1 da sadece keseyi gördük. 6+1 da bebeği gördük, kalbini dinledik. endişelenme bende geçen hafta diyordum birden pat diye mi bebek olacak içinde diye. bu hafta var ve 7,6 mm ile bebek önden gitmeye başlamışBayanlar bizde 5+4 te gebelik kesesini gorduk bugun ama bebisi goremedik daha on gun sonraya gel dedi normal hersey dedi sizler.ne zmn gormustunuz?
Canım üzülme uzulursen bebis olumsuz etkilenir kötü olur bence 4 haftalik gebelikte 132 düşük değil net te 4 haftalik hcg değeri 5-425 arasında gösteriyor zaten bu doktor neden o kadar olumsuz konuşmuş sonuçta değerin düşmemiş aksine artmış allah bilir nasibinde yaşamak varsa değerin düşse bile yaşar canım hiç takma kafana benim eltimin dolu dolu kanaması olmuş hastanede yatmış sonra düzelmiş ve şimdi 3 yaşında güzeller güzeli bir kızı var sakiN üzülme bol dua et bizde dua ederiz sanaGünaydın.. en güzel günler sizinle olsun Rabbim evlatlarinizi esirlerin, dün akşam kanama ile ilgili doktora giþim 4 hafta lik gebelik kan 132 çıktı çok düşük sonuç dusuk le sonuçlanacak dedi hamilelik ..çok k otuyum hani ölümcül bi hastalığın var dese razıyım bunu demeseydi keşke.. ilk gebelik ilk düşük kanama yok su an nasıl oluyor adet kanaması gibi mi olur düşük yoksa böyle bugün gidip kesilirmi.. inanın beter durumdayım bi mucizeyi benim gebelik ne yazicamida bilemiyorum aglamaktan helak oldum...
balıkesirFolik asit içmelisin şuan bebeğinin iskelet yapısı oluşuyor yavaş yavaş en büyük destekçisi
Hoşgeldiniz bilgilerinizi yazarsanız listeye ekleyim sizi
Sat
Beklenen Doğum Tarihi
Kaçıncı çocuk
toplu şekilde görebildiğimiz sayfa var mı azrasıla hanımHangi Şehir ?
Günaydın.. en güzel günler sizinle olsun Rabbim evlatlarinizi esirlerin, dün akşam kanama ile ilgili doktora giþim 4 hafta lik gebelik kan 132 çıktı çok düşük sonuç dusuk le sonuçlanacak dedi hamilelik ..çok k otuyum hani ölümcül bi hastalığın var dese razıyım bunu demeseydi keşke.. ilk gebelik ilk düşük kanama yok su an nasıl oluyor adet kanaması gibi mi olur düşük yoksa böyle bugün gidip kesilirmi.. inanın beter durumdayım bi mucizeyi benim gebelik ne yazicamida bilemiyorum aglamaktan helak oldum...
Ben bugün gördüm canım, 6+3 .Bayanlar bizde 5+4 te gebelik kesesini gorduk bugun ama bebisi goremedik daha on gun sonraya gel dedi normal hersey dedi sizler.ne zmn gormustunuz?
merhaba,ekler misiniz beni de,sat 02.03.2016 bdt 09.12.2016 ikinci bebiş,gaziantepEkledim Hoşgeldiniz :)
balıkesir
34
05/03/2016
10/12/2016
2. bebek
merhaba,ekler misiniz beni de,sat 02.03.2016 bdt 09.12.2016 ikinci bebiş,gaziantep
Kızlar yarın kalp atışlarını dinlemek için hastaneye gidicem. Dua bekliyorum sizlerden
Canım üzülme uzulursen bebis olumsuz etkilenir kötü olur bence 4 haftalik gebelikte 132 düşük değil net te 4 haftalik hcg değeri 5-425 arasında gösteriyor zaten bu doktor neden o kadar olumsuz konuşmuş sonuçta değerin düşmemiş aksine artmış allah bilir nasibinde yaşamak varsa değerin düşse bile yaşar canım hiç takma kafana benim eltimin dolu dolu kanaması olmuş hastanede yatmış sonra düzelmiş ve şimdi 3 yaşında güzeller güzeli bir kızı var sakiN üzülme bol dua et bizde dua ederiz sana
Moral bozukluğu olmasin lutfeen
Kuzucuk bizimle birlikte kalacak ben inanıyorum
Kızlar merhaba, biraz önce doktordan geldim. Son adet tarihim 1 mart. Doktorum karnımdan ultrasonla baktı. Keseyi gördük, kese sağlıklı görünüyor 7 haftalık dedi. Beta hcg istemicem keseyi gördüğümüz için dedi. Haftaya çağırdı tekrar şeker vs testlerini yapalım dedi. Kiloma baktı not aldı. 53 kiloyla gebeliğimiz başladı felan dedi. Sağlıklı gelişim olmayabilir de tabi dedi. Bakalım gidişatımıza dedi. Korktum şimdi normal mi bunları demesi. İlk gebeliğim tecrübesizim.
Herkese selam,inşallah benim de aralık ayında bebişim olacak,19 aylık bir kızım var,rabbim cümleize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Doktorun biraz densizmiş canım ama ilk 3 ay genel olarak düşük olma ihtimali olur her gebelikte, onu kastetmiştir. Şimdi sırada önce bebeği görmek, sonra da kalp atışını duymak var hayırlısıyla.Kızlar merhaba, biraz önce doktordan geldim. Son adet tarihim 1 mart. Doktorum karnımdan ultrasonla baktı. Keseyi gördük, kese sağlıklı görünüyor 7 haftalık dedi. Beta hcg istemicem keseyi gördüğümüz için dedi. Haftaya çağırdı tekrar şeker vs testlerini yapalım dedi. Kiloma baktı not aldı. 53 kiloyla gebeliğimiz başladı felan dedi. Sağlıklı gelişim olmayabilir de tabi dedi. Bakalım gidişatımıza dedi. Korktum şimdi normal mi bunları demesi. İlk gebeliğim tecrübesizim.
Karından mı baktı canım?kontrolum vardi bugun hafif lekelenmeye onemli degil dedi ama 5+5 olmamiza ragmen ne bebek nede kalp atisi var...cok uzgunum pazartesi tekrar gel kalp atisi olmazsa alinacak...varmi bu durumu yasayan kizlar
yok canim ben her gittigimde alttan bakildiKarından mı baktı canım?
Arkadaşım ağlama boşa lütfen herşey Allahtan ama çok garip ben de kızımda 4 haftalıkken yaptırmıştım ve 50 lerdeydi en küçük bi sorun da olmadı şimdi 2 yaşında maşallah.. kanaman bile yok ne düşüğü?bence biraz bekle ve başka bir doktora görün
kontrolum vardi bugun hafif lekelenmeye onemli degil dedi ama 5+5 olmamiza ragmen ne bebek nede kalp atisi var...cok uzgunum pazartesi tekrar gel kalp atisi olmazsa alinacak...varmi bu durumu yasayan kizlar
Doktorun biraz densizmiş canım ama ilk 3 ay genel olarak düşük olma ihtimali olur her gebelikte, onu kastetmiştir. Şimdi sırada önce bebeği görmek, sonra da kalp atışını duymak var hayırlısıyla.
kontrolum vardi bugun hafif lekelenmeye onemli degil dedi ama 5+5 olmamiza ragmen ne bebek nede kalp atisi var...cok uzgunum pazartesi tekrar gel kalp atisi olmazsa alinacak...varmi bu durumu yasayan kizlar