2016 Aralık Anneleri

Merhaba ( doktordan geldim sabah bugün ilk defa kalamam var pek azda degilpeceteye bayağı geçiyor peşe akmış kırmızı çok korkuyorum yatıyorum su an . Ne yap cam bilmiyorum

Merhaba ( doktordan geldim sabah bugün ilk defa kalamam var pek azda degilpeceteye bayağı geçiyor peşe akmış kırmızı çok korkuyorum yatıyorum su an . Ne yap cam bilmiyorum
telaş yapma canım, yat ve dinlen. Doktoruna söyledin mi peki?

Şoylemistim canim ama sabah kahve rengi idi ve bi damlaydi şimdi daha fazĺa

Beni de ekler misin listeye yaş 33 sat 11 mart 2. Bebeğim td 16 aralık İstanbul

Kizlar nasil gidiyor? Bir sey sorcam temizlik falan yapiyor musunuz? Yoksa kendinizi yormamaya mi calisiyorsunuz?
dikkat ediyorum ama yapıyorum canım eşimde yardımcı sağolsun evi süpürüyo ütümü yapıyo zati cam silmeyi filan sevmiyorum ben anca banyo wc bulaşık yemek o kadar..

Kizlar meraba . Suan 6+2 yarin 6+3 olcam kontrolum var. Bebegi gormek mumkun mu ?
6+2 de gittim ben vajinal muayenede kesede kalp atışıda gözüktü ama senin muhtemek doğum tarihine göre sanki 1 hafta önce olması lazım

aynen benimki de yaaa

benimde gebeliğe bağlı yüksek tsh normal insana göre normal ama gebelere göre yüksek dedi ilaç verdi canım 25 mg kullan 3-4 gün sonra ikiye çıkar ilacı dedi drum

mrb bayanlar 5+4 te gebelik kesesi ve bebek Usgde gorunur mu sizce? Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize insaallah..

mrb bayanlar 5+4 te gebelik kesesi ve bebek Usgde gorunur mu sizce? Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize insaallah..
Gebelik kesesi mutlaka görünür de bebek görünmeyebilir :) Genelde 6. haftadan sonra kalp atışları duyuluyor

dikkat ediyorum ama yapıyorum canım eşimde yardımcı sağolsun evi süpürüyo ütümü yapıyo zati cam silmeyi filan sevmiyorum ben anca banyo wc bulaşık yemek o kadar..[

Ben de o kadar yapiyorum simdilik. Yemek, bulasik falan, bir de banyoyu yaptim dün. Neyse bu ilk baslarda dikkat etmek lazim galiba.

Hmm benimki 50 mg canim. Kg ya gore artis olck dedi. . Bu arada acayip bas donmesi mide bulantisi basladi daha 5+3 deyim allah herkese yardim etsin valla bi yemegimi yapabliodum onuda yapamicam artik kalkamiorum suan

O biraz bebise bagli. Benimki yirtik bise olcak galiba hemen gosterio herseyini :) keseyide 4+6 da gorduk bugun 5+3 kendinide gorduk sukur kaldi kalp atisimiz. Kese saglikliyms

Bide benimki gebelige bagli degilmis. Oncesinden oldugunu soledi. Sınıra gore cok yuksek dedi. %80 calisiomus 20 lik kismi biz tamamlicaz dedi. 10 mayista gtcem iste tsh blmem ne uc tane test var. Basima is cikio yoktan yere

O biraz bebise bagli. Benimki yirtik bise olcak galiba hemen gosterio herseyini :) keseyide 4+6 da gorduk bugun 5+3 kendinide gorduk sukur kaldi kalp atisimiz. Kese saglikliyms
Maşallah gerçekten kalp atışı ne kadar erken duyulmuş. Erken döllenme filan mı oldu acaba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…