2016 Aralık Anneleri

Yok malesef :/ ben de 3 gündür sanki hiç uyumamış gibiyim. Baş dönmesi mide bulanması uykusuzluk hepsi bir arada
uyku o kadar agir basmiyoda uc gundur benimde bulanti bas donmesi yuklenio ya bari donme olmasa yataga cakiliyo insan. Bulanti yine duruyo krakerle falan. Ole kusmaya giden bi bulanti yokta bazen epeyce ogurtuyo ama. Bi tuhaflij var iste hissedilio tum gunude etkilio. Yemek yapmaya kalkcaktim. Bas donmesi bastirdi kalkamiyorum yapamicm

Bide benimki gebelige bagli degilmis. Oncesinden oldugunu soledi. Sınıra gore cok yuksek dedi. %80 calisiomus 20 lik kismi biz tamamlicaz dedi. 10 mayista gtcem iste tsh blmem ne uc tane test var. Basima is cikio yoktan yere
banada 2.kontrol için 4 hafta sonra gel dedi dr 11 mayısa denk geliyodu çalışıyorum problem olmasın diye 14 mayısa erteledim

Kızlar bulanti halsizlik ve doğum kolaylığı için hergün 20 dakika yavaş temposuz yürüyüş iyi geliyormuş ayrıca insan kendine geliyor ben neredeyse hergün yaklaşık yarım saat çıkıyorum yürüyüş yapıyorum ama önceki gibi kendimi yormuyorum ayrıca belki cok da kilo almayız benim gibi yürüyüş yalan var mi

Esim kalk cikalim dioda valla hic canim istemio iki gundur cikmiyorum ama bugun bi bayan geldi dr hic hareket etmiomus oturup yatiomus 30 haftalik bebek tersmis dr hareket etsin yurusun dedi

Kızlar çok bulantım var ya sizler nasılsınız benim gibi olan yokmu yada buna iyi gelen birşey

genelde tok karnına yüksek çıkar çünkü eğer şeker hastalığın falan yoksa. Şeker yükleme testi istemesi de garip
Yok tok karnına normal çıktı aç karnına sınırın çok az üstü çıktı bence de garip ama onun istemesi değil benim istemem önemli ben istemicem tokluktan sonra şekerim olmadığı da ortaya çıktı

Var canım bende hergün bi o kadar yürüyorum

Sanırım hareket etmek bulantıya iyi geliyor. Yatmak daha da arttırıyor bende. İş yerinde sürekli hareket halindeyim, birde merdiven in çık akşama kadar bişiy hissetmiyorum. Akşam eve gidip ayaklarımı uzatınca başlıo bulantı. 2 saatte bir ufak bişey atıştırmak(kraker, kayısı) bulantıyı engellio

Zaten şu an en zor haftalardayız. Organ gelişimi olduğu için tüm belirtiler hat safhada. Hamileyken çalışmak da o kadar zor ki bugün işe zorla gittim. Arabayı kullandım ama bir gözüm kapalı Rabbim tüm hamilelere yardım etsin

Kizlar cok sukur benim bulatilarim fazla yok.. bende oglumu parka goturdugum icin cok iyi geliyor bana. Yarin ilk kontrole gidiyorum. insallah hepimiz saglicaklaa kucagimiza aliriz saglikli bir sekilde meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…