Pardon cnm yanlış anlamışım :) bugün kese kaç mm idi acabaMaşallah gerçekten kalp atışı ne kadar erken duyulmuş. Erken döllenme filan mı oldu acaba :))
Onu hic blmiorum valla etrafinda donderiodu 0.85 falan yaziodu.Pardon cnm yanlış anlamışım :) bugün kese kaç mm idi acaba
Yok malesef :/ ben de 3 gündür sanki hiç uyumamış gibiyim. Baş dönmesi mide bulanması uykusuzluk hepsi bir aradaKizlar yok mu bunun caresi kafami kaldiramiorum suan ya
Yok malesef :/ ben de 3 gündür sanki hiç uyumamış gibiyim. Baş dönmesi mide bulanması uykusuzluk hepsi bir arada
banada 2.kontrol için 4 hafta sonra gel dedi dr 11 mayısa denk geliyodu çalışıyorum problem olmasın diye 14 mayısa erteledimBide benimki gebelige bagli degilmis. Oncesinden oldugunu soledi. Sınıra gore cok yuksek dedi. %80 calisiomus 20 lik kismi biz tamamlicaz dedi. 10 mayista gtcem iste tsh blmem ne uc tane test var. Basima is cikio yoktan yere
10 mayista 4 hafta mi oluyo beni 3 de cagirmisti aslinda ama bi turlu skreteri yer bulamadi araya yazdi sabahin 8.30 undabanada 2.kontrol için 4 hafta sonra gel dedi dr 11 mayısa denk geliyodu çalışıyorum problem olmasın diye 14 mayısa erteledim
Masallah rabbim bizede gormeyi nasip eder insallah 5+4 yarın gidicezO biraz bebise bagli. Benimki yirtik bise olcak galiba hemen gosterio herseyini :) keseyide 4+6 da gorduk bugun 5+3 kendinide gorduk sukur kaldi kalp atisimiz. Kese saglikliyms
Amin insallah canim bende kalp icin haftaya cuma gitcemMasallah rabbim bizede gormeyi nasip eder insallah 5+4 yarın gidicez
Esim kalk cikalim dioda valla hic canim istemio iki gundur cikmiyorum ama bugun bi bayan geldi dr hic hareket etmiomus oturup yatiomus 30 haftalik bebek tersmis dr hareket etsin yurusun dediKızlar bulanti halsizlik ve doğum kolaylığı için hergün 20 dakika yavaş temposuz yürüyüş iyi geliyormuş ayrıca insan kendine geliyor ben neredeyse hergün yaklaşık yarım saat çıkıyorum yürüyüş yapıyorum ama önceki gibi kendimi yormuyorum ayrıca belki cok da kilo almayız benim gibi yürüyüş yalan var mi
Yok tok karnına normal çıktı aç karnına sınırın çok az üstü çıktı bence de garip ama onun istemesi değil benim istemem önemli ben istemicem tokluktan sonra şekerim olmadığı da ortaya çıktıgenelde tok karnına yüksek çıkar çünkü eğer şeker hastalığın falan yoksa. Şeker yükleme testi istemesi de garip
Var canım bende hergün bi o kadar yürüyorumKızlar bulanti halsizlik ve doğum kolaylığı için hergün 20 dakika yavaş temposuz yürüyüş iyi geliyormuş ayrıca insan kendine geliyor ben neredeyse hergün yaklaşık yarım saat çıkıyorum yürüyüş yapıyorum ama önceki gibi kendimi yormuyorum ayrıca belki cok da kilo almayız benim gibi yürüyüş yalan var mi
Canım doktor bulantı için ilaç veriyormuş bilgin olsunKızlar çok bulantım var ya sizler nasılsınız benim gibi olan yokmu yada buna iyi gelen birşey
Bendede var bas donmesiyle birlikte hemde ama ilac istemeyi unutmusum bugunKızlar çok bulantım var ya sizler nasılsınız benim gibi olan yokmu yada buna iyi gelen birşey
Zaten şu an en zor haftalardayız. Organ gelişimi olduğu için tüm belirtiler hat safhada. Hamileyken çalışmak da o kadar zor ki bugün işe zorla gittim. Arabayı kullandım ama bir gözüm kapalıuyku o kadar agir basmiyoda uc gundur benimde bulanti bas donmesi yuklenio ya bari donme olmasa yataga cakiliyo insan. Bulanti yine duruyo krakerle falan. Ole kusmaya giden bi bulanti yokta bazen epeyce ogurtuyo ama. Bi tuhaflij var iste hissedilio tum gunude etkilio. Yemek yapmaya kalkcaktim. Bas donmesi bastirdi kalkamiyorum yapamicm