Sen olumlu düşün iyi olur sonuç inşallah. Ben 9. gün ağlama krizine girdim belirtim yok kesin hamile değilim diye. çünkü burada o kadar okudum ki yok belim ağrıyor yok göğüslerime dokunamıyorum. 12 haftalık bebeğim göğüslerim hala aynı ne ağrıdı ne şişti. ne midem bulandı ne başım döndü. annem bulantıdan ölürmüş mesela ben çok rahat geçiriyorum maşallah. bebeğim benimle diye motive et kendini bir de bol dua et. ben 3 yıl bekledim. Artık tevekkül etmekten başka bir şey yapmıyordum çok şükür rabbime nasip etti. Meryem suresini oku ya da bol bol dinle. dualarım seninle canım.Oyle icimi rahatlattın ki. Ananas yemedim ama kabak cekirdegi yiyorum. Benim yarın 5.gunum benim de belirtim yok canım ama sen bana umut oldun. İnsallah bende senin gibi hamileyimdir.
Sen olumlu düşün iyi olur sonuç inşallah. Ben 9. gün ağlama krizine girdim belirtim yok kesin hamile değilim diye. çünkü burada o kadar okudum ki yok belim ağrıyor yok göğüslerime dokunamıyorum. 12 haftalık bebeğim göğüslerim hala aynı ne ağrıdı ne şişti. ne midem bulandı ne başım döndü. annem bulantıdan ölürmüş mesela ben çok rahat geçiriyorum maşallah. bebeğim benimle diye motive et kendini bir de bol dua et. ben 3 yıl bekledim. Artık tevekkül etmekten başka bir şey yapmıyordum çok şükür rabbime nasip etti. Meryem suresini oku ya da bol bol dinle. dualarım seninle canım.
bugün 4. günümdeyim canım bekliyorum. çok da umutlu olmamaya çalışıyorum nasip kısmet. hiçbir belirtim ağrım sızım da yok.
Canim benim de belirtim yoktu inan bende karalari baglamistim.. herkes belirti arama diyodu..benim tek belirtim asiri gazim oluyodu bende transfer sonrasi usuttum falan sanmistim cunku gazin bi belirti olabilecegi hic aklima gelmedi..bi de goguslerim transferden 2 gun sonra acimaya basladilar adet oncesi goguslerim acirdi genelde o yuzden bunuda belirti olarak gormedim.. sonra transferin 5. gunu belim cok agirdi ve o gece kasiklarim adet olacakmisim gibi agirdi sonra bu kasik agrisi hic kesilmedi ara ara hep oldu su anda da oluyo.. insallah senin bebeginde tutunmustur
Canim benim de belirtim yoktu inan bende karalari baglamistim.. herkes belirti arama diyodu..benim tek belirtim asiri gazim oluyodu bende transfer sonrasi usuttum falan sanmistim cunku gazin bi belirti olabilecegi hic aklima gelmedi..bi de goguslerim transferden 2 gun sonra acimaya basladilar adet oncesi goguslerim acirdi genelde o yuzden bunuda belirti olarak gormedim.. sonra transferin 5. gunu belim cok agirdi ve o gece kasiklarim adet olacakmisim gibi agirdi sonra bu kasik agrisi hic kesilmedi ara ara hep oldu su anda da oluyo.. insallah senin bebeginde tutunmustur
canımm benim bugün 5. günüm ve aynı adet sancısı gibi sancım var.
Canim niye uzuluyosun ki bu bebegin tutunduguna dair isaret
benim hiç belirtim yoktu sadce adet ağrısı gibi ağrım vardı:)o daher zamn olmazdı vurur 10 dakka sonra gecerdi....hayırlısı allahtannnn:)canımm benim bugün 5. günüm ve aynı adet sancısı gibi sancım var.
benim hiç belirtim yoktu sadce adet ağrısı gibi ağrım vardı:)o daher zamn olmazdı vurur 10 dakka sonra gecerdi....hayırlısı allahtannnn:)
Sagol canım ben iyiyim sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyorZehreNur ve kizlar nasilsiniz? kizlar ebru destan bi kitap yazmis hamile kalmayi kolaylastirici kurler de var icinde bende tv de gordum arkadaslari kullanmis su an hamile olanlar varmis.. kendisi de sebepsiz infertilite yuzunden hamile kalamamis uzun uzun bahsetti.. paylasmak istedim
totemin tutsun inşallah canımSagol canım ben iyiyim sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
Bi arastırayım bende neyin nesiymiş
Mide bulantıların basladı mı
Totem yaptım bu ay bende
Sagol canım ben iyiyim sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
Bi arastırayım bende neyin nesiymiş
Mide bulantıların basladı mı
Totem yaptım bu ay bende
Allah kolaylık versin canım saglıcakla kavus bebişine inşallah bana dua etmeyi unutmaMide bulantilarim 7.haftada basladi canim sabahlari fenalardayim butun gun de hic istahim yok atistirma tarzi geciyo gunlerim..is yeri olmasa belki evde daha kolay atlatir insan..
Ahh canim totemin tutacak insallah ben inaniyorum herseyin hayirlisi ne yaptin genetik test sonuclarin cikti mi canim.. surec nasil gidiyo
Allah kolaylık versin canım saglıcakla kavus bebişine inşallah bana dua etmeyi unutma
Pztsi kromozom testlerini vercez canım iki hafta oncede kan pıhtılaşma testi yaptırdım onun sonucunu almadım henuz
Allah razı olsun gazilimH
Saol canim arkadasim..Her zaman ediyorum canim.. bu sureci en iyi bizim gibi yasayanlar bilir.. kürlere basladin mi canim
inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım.Hamisler ne alemdesiniz.hamile kaldiniz bizleri unuttunuz valla.ben bugun tekrar transfer oldum.insallah bu sefer son olur.dualarinizi bendende esirgemeyin
Insallah canim sagolasin..inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?