Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım ben hep yasin rahman fetih meryem suresi okurum elimden geldiğince. Sende haber et transferin olacağı zamanı sanada okurum mutlaka okumam mı :)Ben de fetih okuyorum canım başka hangi dualar okumaliyiz benim de bu hafta transferim var günü belli değil sanırım c.tesi ben de duana tslibim arkadaşım :)
Hımmm tamm canım hadi hayırlı olsun. Bugün okuycam haber ederim sana ismini versen peki olur mu :)Canimmmm şimdi haber geldi yarın saat 10.30 da transferim varr. Duaların bekliyorum inşallah. Ay çok heyecanlandım ve cok duygusalim şu an ; ( Rabbim bu defa kavusturur inşallah
Benim 450 lik cnm 300 ml vuruyorum ama akşam 8 de vuruyor ben erken değil mi gündüz mu vuruyorsun senSizinki de 300 ml lik mi? Az önce ikinci iğneyi vurdum..doğru yaptım mı diye kuşkuya da düştüm ama inanıyorum ki inşallah herşey yolunda gidecek..
Çok saol canım inşaallahCanım sen listede kayıtlı olmadığın için takip edemedim. Ekliyorum şimdi. Hayırlısı olsun
Gonal f 450 ml +150 ml çözücü oldu 600 ml. Bunu 300 ml lik ikişer ünite halinde alıyorum..dün birincisini hemşire vurmuştu..bugün ikincisini 14-15:00 arası denilen aralıkta ben vurdum..demek ki saatlet kişiye göre değişiyor..Benim 450 lik cnm 300 ml vuruyorum ama akşam 8 de vuruyor ben erken değil mi gündüz mu vuruyorsun sen
Saol canım Allah razı olsun inşallah hepimizin bebekleri tutarH hayrunn_nisa @pembe ucurtma @yenibidunya kızlar transferiniz hayırlı uğurlu olsun. Yarın dua edicem sizler için. Bebişleri alıp gelin kızlar.
Valla hemşire 2 tane iğneyi yeter dedi ama yetmeyecek gibi geldi bana 300 ml daha çıkmaz artık diğer paketi açarım olmassa hastaneden 1 2 tane veriyorlar ne yapalım. Ben kendim yapabiliyorum ya ondan aksam başladım. Sen ilkten öyle başladın diye öyle olmuş bişey olmazGonal f 450 ml +150 ml çözücü oldu 600 ml. Bunu 300 ml lik ikişer ünite halinde alıyorum..dün birincisini hemşire vurmuştu..bugün ikincisini 14-15:00 arası denilen aralıkta ben vurdum..demek ki saatlet kişiye göre değişiyor..
Canim listeye baktım şimdi hamileymissin çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım sen listede kayıtlı olmadığın için takip edemedim. Ekliyorum şimdi. Hayırlısı olsun
canım iğnelerini aralıkta değil dakikası dakikasına vur benceGonal f 450 ml +150 ml çözücü oldu 600 ml. Bunu 300 ml lik ikişer ünite halinde alıyorum..dün birincisini hemşire vurmuştu..bugün ikincisini 14-15:00 arası denilen aralıkta ben vurdum..demek ki saatlet kişiye göre değişiyor..
Canim listeye baktım şimdi hamileymissin çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
simarik83 merhaba canım, ben şuan beklemedeyim. Bugün normal kontrole gittim. Gitmişken kanda baktırayım dedim daha adet olmadım çünkü. 0,05 çıktı. Hayırlısı artık heralde eylüle kalacak benim. Okuyorum yazıları ama yazacak bişeyim olmadığı için paylaşım yapmıyorum malesef. Yinede aktif olmaya çalışacağım. Sevgiler
bence sundan bahsediyor burada listeye eklemtmişler ama destek olmaya gelince başka yerde aktif dio:)simarik83 ben bir konuyu anlamadım. Aramızda bazı arkadaşlar var kendini bizim topiğe ekletmiş ama başka topikte aktif derken. Sen buraya kendini ekletenlerin başka topiği takip etmemesi gerektiğinden mi bahsediyorsun. Yoksa başka topiklerde aktif artık burda bir katılımları olmayanlardan mı bahsediyorsun ??
simarik83 Tamam başkan kızma valla benim transfer tarihi belli değil ondan bida yazmadım sana. Belli olsun haber etcem
bence sundan bahsediyor burada listeye eklemtmişler ama destek olmaya gelince başka yerde aktif dio:)
Ben dondurulmuş tedavi için başladım canım ya estrofem kullanıyorum sadece. 1 denemeden 3 tanecik donmuş embriyo var onları nasipse transfer ettircem 0 dan başlamadım.İğnelerin 6. günü dimi canım senin 29 Temmuzda başladım bende nasıl gidiyor??