• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Ayyy allahım çok heyecannlıı :KK49: Yalnız değilsiniz kızlarr hepinize dua edicemm allahın izniylee siz mutluysanız bizde mutluyuzz bize umut olunnn inşş :KK54:hangi hastanede olucak transferler hangi doktor ??
 
canımm doktora yarın mı gidiyorsunuzz. Haberdar et mutlaka bende gittim bugünn gittim dozu arttıracağız dedi ama semra hanımla görüşcekler. En büyük yumurtam 13,5 muş 4 5 gün daha devam edicez böyle dedi cetrotide verdi bizede ona başlıcam bugünnn
Evet canim yarin gidicem bakalim ne kadar olmuslar :) diger igne biraz acitiyo ve sisiriyo bugun nasil yapicam bilmiyorum ama mecbur bizim yumurta toplama islemi ayni zamana denk gelicek galiba :)
 
Cnm aynı başlamışiz tedaviye bende salı günü başladım gonal f ile c.tesi kontrol var benimde
Sizinki de 300 ml lik mi? Az önce ikinci iğneyi vurdum..doğru yaptım mı diye kuşkuya da düştüm ama inanıyorum ki inşallah herşey yolunda gidecek..
 
Back