- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 40
H hayrunn_nisa arkadaşımız da yarın transfer olacak evet :)Canım bi arkadaş daha vardı sanki yarın Hayrünnisa diye aklımda kalmış ama yanlış mı htirladim acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
H hayrunn_nisa arkadaşımız da yarın transfer olacak evet :)Canım bi arkadaş daha vardı sanki yarın Hayrünnisa diye aklımda kalmış ama yanlış mı htirladim acaba
Y yenibidunya P pembe ucurtma tabloda alt altasınız kızlar inşallah ikinizinde bebişleri sıkı sıkı tutunacak ve bırakmicak![]()
Hadi inşallah aynı gün Üç transfer sonucu üç pozotif yazarız burayaH hayrunn_nisa arkadaşımız da yarın transfer olacak evet :)
:*) inşallah :*)oohhh Gelsinn bebişlerrrr![]()
amin canim cook sagol ins mevlam kavuşmayı nasip ederCanımm rabbim yardımcınn olsunnsıkı sıkı tut bebişini bırakma inş özlemin son bulur kavuşursun yavruna
allahım bizede bugünleri görmeyi nasip etsinnn
![]()
Evet canim yarin gidicem bakalim ne kadar olmuslar :) diger igne biraz acitiyo ve sisiriyo bugun nasil yapicam bilmiyorum ama mecbur bizim yumurta toplama islemi ayni zamana denk gelicek galiba :)canımm doktora yarın mı gidiyorsunuzz. Haberdar et mutlaka bende gittim bugünn gittim dozu arttıracağız dedi ama semra hanımla görüşcekler. En büyük yumurtam 13,5 muş 4 5 gün daha devam edicez böyle dedi cetrotide verdi bizede ona başlıcam bugünnn
Doktorun kim canmBen 2 agustos itibariyle tedaviye başladım bursa acibadem yas 31
H hayrunn_nisa arkadaşımız da yarın transfer olacak evet :)
Merhaba canlarim yrn üçümüzün transferi varHadi inşallah aynı gün Üç transfer sonucu üç pozotif yazarız buraya![]()
Merhaba canım ben 25 yaşındayım ilk denemem Antalya memorialde yaptırıyorum yrn transfer olacak insallahAğustosta düşünen yok sanırım
Şahin zeteroglu cnm sen de mi yeni başladın tedaviyeDoktorun kim canm
Ist daki acibadem dimi baska varmi bilmiyorum benim doktorum tayfun bagis bende yeni sayilir ignelerin 6. Gunundeyim bugunŞahin zeteroglu cnm sen de mi yeni başladın tedaviye
Bursa acibadem cnm benim bugün 2.igneIst daki acibadem dimi baska varmi bilmiyorum benim doktorum tayfun bagis bende yeni sayilir ignelerin 6. Gunundeyim bugun
Himm anladim canim hayirli olsunBursa acibadem cnm benim bugün 2.igne
Canım sen listede kayıtlı olmadığın için takip edemedim. Ekliyorum şimdi. Hayırlısı olsunMerhaba canım ben 25 yaşındayım ilk denemem Antalya memorialde yaptırıyorum yrn transfer olacak insallah![]()
Sağol cnm hepimiz için inşallah herkes sağlıklı bebeklere kavuşsun insHimm anladim canim hayirli olsun
Cnm aynı başlamışiz tedaviye bende salı günü başladım gonal f ile c.tesi kontrol var benimdeBen de bugün iğnelere başladım..gonol f 300 kullacağım ilk 4 gün..cumartesi kontrole gideceğim..
Sizinki de 300 ml lik mi? Az önce ikinci iğneyi vurdum..doğru yaptım mı diye kuşkuya da düştüm ama inanıyorum ki inşallah herşey yolunda gidecek..Cnm aynı başlamışiz tedaviye bende salı günü başladım gonal f ile c.tesi kontrol var benimde
inşallah canımm, teşekkür ederiz :)H hayrunn_nisa P pembe ucurtma Y yenibidunya kızlar transferiniz hayırlı uğurlu olsun. Yarın dua edicem sizler için. Bebişleri alıp gelin kızlar.