Hadi hayırlı olsun. Yumurta rezervine göre heralde karar veriliyor protokole. Tam emin değilim yanlış yönlendirmiyimde..Insallah ben de basliycam bu ayin sonunda adetin ikinci günü gel dedi dr um kisa veya uzun protokole neye gore karar veriyorlar
Kızlar toplama işlemi çok basit hiçbir ağrı olmuyor hafif bi sızı diyeyim.o gün öğlenden sonra işe bile gidebilirsiniz.bence rapora gerek yok yine de siz bilirsinizBizde kimseye söylemiyoruz milletin öenesini çekemem valla. Opudan sonra ağrı olurmu bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar söylerler. Bende haziranda hsg çekildim temiz çıktı. Olmazsa opudan sonra rapor alırsın ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Raporu sadece tup bebek olarak verebilirim dedi baska bölümden almak lazım ama nasıl hiç bilemiyorum fikri olan varsa soylesinBizde kimseye söylemiyoruz milletin öenesini çekemem valla. Opudan sonra ağrı olurmu bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar söylerler. Bende haziranda hsg çekildim temiz çıktı. Olmazsa opudan sonra rapor alırsın ben öyle yapmayı düşünüyorum.
İyi o zaman ya. Ben transferden sonra rapor aliyim o zaman evde dinlenirimKızlar toplama işlemi çok basit hiçbir ağrı olmuyor hafif bi sızı diyeyim.o gün öğlenden sonra işe bile gidebilirsiniz.bence rapora gerek yok yine de siz bilirsiniz
Kesinlikle söylemeyin bizim aileler de anneler biliyordu birde benim iki arkadaşım biliyordu.biri tüp Bebek'le hamile kaldığı için söyledim yoksa söylemezdim.yeni tedavimde hiçkimseye söylemeyeceğim.inanın negatifi alınca ilk düşündüğüm Nasıl açıklayacağım bu durumu oldu.asla ve asla söylemeyinBizde kimseye söylemiyoruz milletin öenesini çekemem valla. Opudan sonra ağrı olurmu bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar söylerler. Bende haziranda hsg çekildim temiz çıktı. Olmazsa opudan sonra rapor alırsın ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Sağlık ocağına gidip doktora durumu anlatırsın kimseye söylemediğini falan rica edersin. Ben öyle yapcam :))Raporu sadece tup bebek olarak verebilirim dedi baska bölümden almak lazım ama nasıl hiç bilemiyorum fikri olan varsa soylesin
Ay inşallah canım bizimde rahat gecerKızlar toplama işlemi çok basit hiçbir ağrı olmuyor hafif bi sızı diyeyim.o gün öğlenden sonra işe bile gidebilirsiniz.bence rapora gerek yok yine de siz bilirsiniz
Aynen transferden sonra da bence işin ağır değilse 3-4 gün rapor al.çünkü insan evde kendini çok dinliyor strese giriyor.zaten o günler önemliymişİyi o zaman ya. Ben transferden sonra rapor aliyim o zaman evde dinlenirim
Ben hamile kalırsam ilk 3 ay söylemeyi düşünmüyorum :) ne olur ne olmaz Allah korusun bişey olursa ah ah vah vah çekemem o haldeyken :))Kesinlikle söylemeyin bizim aileler de anneler biliyordu birde benim iki arkadaşım biliyordu.biri tüp Bebek'le hamile kaldığı için söyledim yoksa söylemezdim.yeni tedavimde hiçkimseye söylemeyeceğim.inanın negatifi alınca ilk düşündüğüm Nasıl açıklayacağım bu durumu oldu.asla ve asla söylemeyin
Kesinlikle bende bu tedavimde keseyi görmeden söylemeyeceğim.insanlar hep bunaltıyor.zaten stresli bir durum bide onlarla uğraşmak çok can sıkıcıBen hamile kalırsam ilk 3 ay söylemeyi düşünmüyorum :) ne olur ne olmaz Allah korusun bişey olursa ah ah vah vah çekemem o haldeyken :))
Hayırlı olsun tedavin canımInsallah ben de basliycam bu ayin sonunda adetin ikinci günü gel dedi dr um kisa veya uzun protokole neye gore karar veriyorlar
Yarın müsait olduğumda yapıcam canım pc deHayırlı olsun tedavin canım
Şimdi ilk tedaviye kimler baslıyor
simarik83 liste yapsan iyi olur aslında ilk sayfaya rahat takip ederiz
Ben hsg narkozlu cekilmiştim çıkışta yürüyerek eve gitmiştim ama gece bi agrım oldu kusma ates falan öldüm öldüm dirildimOpuda kaç adet yumurta toplandığına da bağlı. Çok fazla olursa hafif ağrı oluyor. Ben eve geldiğimde narkozun etkisiyle midem falan bulanmıştı. Ama ben 2 defa narkoz almak zorunda kaldım 2 etapta toplandı yumoşlar. Elinizden geldiğince o gün izinli olmaya çalışın derim. Ne olur ne olmaz. Ertesi güne bişeyiniz kalmaz ben avm ye gezmeye gitmiştim. 20 dk işlem toplama. Nasıl uyuduğumu anlamadım bile uyandığımda odadaydım.
Olabilir canım. Bende de arabada ve eve geldiğimde oldu ama çok hafif. yemek de yiyemedim. Yattım dinlendim hemen zorlamamak gerek o gün. Ama ertesi güne dediğim gibi etkisi kalmıyor.Ben hsg narkozlu cekilmiştim çıkışta yürüyerek eve gitmiştim ama gece bi agrım oldu kusma ates falan öldüm öldüm dirildim
Narkozun etkisiyle heralde..
Yaş 30, umut tüp bebek, ilk denemeHerkes yaşını
Tüp bebek merkezini
Deneme sayısını
Tedavi başlangıç tarihini
Yazsın yarın liste yapıcam
Yaş 26Herkes yaşını
Tüp bebek merkezini
Deneme sayısını
Tedavi başlangıç tarihini
Yazsın yarın liste yapıcam
Sizde sorun neydi acaba yaşınız genç ve ikinci denemenizYaş 26
İstanbul tüp bebek merkezi
2.deneme olacak
30 ağustos tahmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?