- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 40
evet canım, bugün arayıp saati bildirecekler, yarın da gidip durumlarını öğreneceğiz miniklerimin, inşallah bi tanesi de yarın benimle olacak :)Amin canım Ayy çok heyecanliiii yarın bebeklerini alıyorsun inşallah. Annelerine kavusacaklar özlemle sımsıkı tutunup 9 ay seninle devam edicekler inşallah
bende suan merkezde beklemedeyim. sanki ilk kez transfer olucak gibi heyecanlıyım salak salak bakiniyorum dokunsalar aglicak m oddayim. allah hepimiz için sevinç göz yaşları doktursun ins.canım, zaten bugün bi ağlamaklıyım, ilaçlar mı böyle yaptı bilemiyorum yoksa transferim yarın, zaman yaklaştıkça mı böyle oldum... okuyunca çok duygulandım sana da. inşallah bu sefer herşey yolunda gider, güzel haber alırsın sonucunda inşallah. allah yardımcın olsun.
allah razı olsun canim. ins hepimiz için mutlu günler gelecekGünaydın güzeller. Sağlıklı günler herkese. B benim bebisim bugün en büyük mutluluğunun ilk günü olsun inşallah. Dualarımızdasın. Güzel haberlerle gel bize
Canimmmm şimdi haber geldi yarın saat 10.30 da transferim varr. Duaların bekliyorum inşallah. Ay çok heyecanlandım ve cok duygusalim şu an ; ( Rabbim bu defa kavusturur inşallahValla canım ben hep yasin rahman fetih meryem suresi okurum elimden geldiğince. Sende haber et transferin olacağı zamanı sanada okurum mutlaka okumam mı :)
Ay hadi hayırlısı olsun transferlerimiz başladı teker teker inşallah test sonuçları hep pozitif olacakCanimmmm şimdi haber geldi yarın saat 10.30 da transferim varr. Duaların bekliyorum inşallah. Ay çok heyecanlandım ve cok duygusalim şu an ; ( Rabbim bu defa kavusturur inşallah
Canim şimdi beni aradılar yarın benim de transferim var ay çok heyecanlıyım ikimiz de aynı GN alacak bebeklerimizi inşallah. Ben 10 30 da transfer olcakmisimevet canım, bugün arayıp saati bildirecekler, yarın da gidip durumlarını öğreneceğiz miniklerimin, inşallah bi tanesi de yarın benimle olacak :)
hadi hayırlısı canım, ben daha saatimi bilmiyorum ama belki de aynı saatlerde olacak :)Canim şimdi beni aradılar yarın benim de transferim var ay çok heyecanlıyım ikimiz de aynı GN alacak bebeklerimizi inşallah. Ben 10 30 da transfer olcakmisim
Amin canım inşallah çok heyecanliyim sen iki canlisin dua et nolur duan kabul olur insalllah. yarin 3kisiyiz transferolacak sanırımAy hadi hayırlısı olsun transferlerimiz başladı teker teker inşallah test sonuçları hep pozitif olacak
Dua ediyorum etmezmiyim. Yarın sen ve P pembe ucurtma var transfer olacak başka kim vardı?Amin canım inşallah çok heyecanliyim sen iki canlisin dua et nolur duan kabul olur insalllah. yarin 3kisiyiz transferolacak sanırım
ehehe :) aynı anda yazmışız :*Dua ediyorum etmezmiyim. Yarın sen ve P pembe ucurtma var transfer olacak başka kim vardı?
Yarın transferleriniz olsun eklicem canımsimarik83 canımm yenibidunya ve benim transferimiz yarın olacak inşallahlisteye eklersin sana zahmet.
Ayyyy inşallah kuzum inşallah :)Y yenibidunya P pembe ucurtma tabloda alt altasınız kızlar inşallah ikinizinde bebişleri sıkı sıkı tutunacak ve bırakmicak
Canim az kalmış inşallah bebekklerin simsiki tutunur pozitifi görürsün ve burada bizimle bu mutluluğu paylasurisnBen yaptım artık 8 ağustos test gunumde gunler geçmek bilmiyor bana dua edin 5 senelik evliyim 5 senedir tedavi oluyorum herseyin hayirlisi
Canım bi arkadaş daha vardı sanki yarın Hayrünnisa diye aklımda kalmış ama yanlış mı htirladim acabasimarik83 canımm yenibidunya ve benim transferimiz yarın olacak inşallahlisteye eklersin sana zahmet.
a.s canim soylerim teyzelerinin selamini. ins bu son olur bebeklerim benim olur. suan merkezde beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?