Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canim ins.İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alalım Estrofem, lucrin ve inofolic kullanıyorum
Biraz düşük çıkmış Can'ım ama önemli olan katlanması.doktor ne dedi?Kizlar sonucum 8.7 cikti bu ne demek blmiyrm doktoruma ulasamadm
Hayırlısı olsun inşallah..Kızlar bizim sonucumuzda negatif, nasipten öte yol yok malesef. allahım hepinize güç kuvvet versin, cok zor gerçekten
Iste bsi diyemem katlanirsa var dedi cuma gunu tekrrlicam testi bakalm kismetsmdi yne beklemek kaldiBiraz düşük çıkmış Can'ım ama önemli olan katlanması.doktor ne dedi?
Herşeyin hayırlısı olsun arkadasım..sıkma canını..Iste bsi diyemem katlanirsa var dedi cuma gunu tekrrlicam testi bakalm kismetsmdi yne beklemek kaldi
Syle seyl3r buldm internette degeri 6 cikip sonra hamileligi ykselen bile varms ins benmde ykselr bebegm sımsıkı tutunurHerşeyin hayırlısı olsun arkadasım..sıkma canını..
Tabiki var.benim ilk tedavide 10.gün 8.5 12.gün 10.8 di.doktorum ikiye katlamadığı için kesti ilaçları.önemli olan ikiye katlanması.ozmn çok araştırmiştim örnek çok vardı.ne ümitsiz ol nede çok ümitlen.herşey rabbimden.Syle seyl3r buldm internette degeri 6 cikip sonra hamileligi ykselen bile varms ins benmde ykselr bebegm sımsıkı tutunur
Rabbim en iyisini bilir pek umitlenmiyrmTabiki var.benim ilk tedavide 10.gün 8.5 12.gün 10.8 di.doktorum ikiye katlamadığı için kesti ilaçları.önemli olan ikiye katlanması.ozmn çok araştırmiştim örnek çok vardı.ne ümitsiz ol nede çok ümitlen.herşey rabbimden.
Hayat mucızelerle dolu hersey olabılır...ınsallah melegın sana sıkı sıkı tutunur..olabılır arkadasım inşallah yükselır..guzel haberlerını beklıyoruz..dualarımız senınle..Syle seyl3r buldm internette degeri 6 cikip sonra hamileligi ykselen bile varms ins benmde ykselr bebegm sımsıkı tutunur
benimde vardı.böyleyken tüp bebek yapmadılar.tüpümü aldılar ondan sonra tüp bebek denemesi yaptılar.hidrosalpinks
KIZLAR ARANIZDA SOL TÜPÜNDE GENİŞLEME ( SIVI BİRİKMESİ ) YAŞAYAN VAR MI ? VAR OLUPDA TÜP DENEYENLER NELER YAŞADINIZ LÜTFEN ACİİL YARDIMM...
insqllah daha da yukselir canim oyle seni takip ediyorummKizlar 11.27e ykselms doktora ulasamadm daha
Bide canim %60 kadar artis olmus bence korkucak bisi yok yukselcekkKizlar 11.27e ykselms doktora ulasamadm daha
inşallah artarak yükselirKizlar 11.27e ykselms doktora ulasamadm daha
hadı guzel haberler ıle gel arkadasım..artmıs degerın..ulasabıldın mı doktora..Kizlar 11.27e ykselms doktora ulasamadm daha
Doktorla konustk varlar yasiyolr ama gec geliyolr sanirim dedi pazartesi tekrr istedi kan testi olmasa degern ykselmez dediinsqllah daha da yukselir canim oyle seni takip ediyorumm