- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
e2 yumurtalarının ne kadar uyarildigina bakiyalor bende istemedi ama en iyi cevabı doktorun soyleyecekSelamünaleyküm kızlar dondurulmuş transfer olacaklar doktorunuz sizden adetin 4.günü e2 tahlili istedi mi? Benden istedi dün yaptırdım 807çıkmış. Daha doktorla da görüşemedik. Merak ettim ne için istediğini :)
Anladım canım çok teşekkür ederim. Görüştük doktorla yüksek dedi ilacı günde iki yaptı. Hayırlısı bakalım stres yapıveriyorum hemen ertelenir yine diyehormon degerlerıne bakılıyor cnm...degerlerın düşük ise ilacların dozu artılıyor..ek olarak ıgne falan verılıyor..yuksek ise aynı ılaclara dozları ıle devam edıyorsun.ıstemesı guzel bırsey.zaten kullandıgımız ılaclarda bebegın tutunması ıcın kullanılan ılaclar..bebeğin tutunması için rahım ortamı uygun hale getırılıyor..
Teşekkürler canım görüştük doktorla ilacın dozunu azalttı. 400altında olması gerekiyor dedi hayırlısı bakalım :)E2 testi sanırım yumurtalık larin uyarılması ile alakalı tam emin değilim. Belki ertelenebilir trsnsfer çünkü yumurtalık normal boyutuna ve islevine geri dönmesi gerekiyormuş. Yumurtalık çok uyarıldıgi için bu bir kaç ay sürüyormuş. Ama yine de dediğim gibi emin değilim. E2 normalde 2 ile 40 aradı olmali.
Hepsi farklı farklı yollar izliyor demek ki :) neyse içimizi ferah tutalımBenimde adetin 2.gunu bugun benden e2 istemedi sadece progestoron testi istedi
Teşekkürler canım Görüştük doktorla dozu azalttı bakalım hayırlısı artıke2 yumurtalarının ne kadar uyarildigina bakiyalor bende istemedi ama en iyi cevabı doktorun soyleyecek
ay hadi hayırlı güzel haberlerle gel canım.Kizlar yarn kan testim var dua edin
ins güzel sonuçların olur canim. ne kullanıyorsun şimdi?Teşekkürler canım Görüştük doktorla dozu azalttı bakalım hayırlısı artık
Çok şükür ewt rahatladım ama halen hamileliğin tadını cikaramiyirum ins semde duyarsın cnmCan'ımmm gözün aydın.. için baya rahatladı dimi?
Benm bugn 12 gn canm int arastrdm kimyasal gebelk yaziyi10.gun 30 ve ustu olmasi istenir
belki geç yerleşmiştir. gene bakmanı isteyecektir iki gün sonra.Kizlar sonucum 8.7 cikti bu ne demek blmiyrm doktoruma ulasamadm
İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alalımins güzel sonuçların olur canim. ne kullanıyorsun şimdi?
Aynen canm smdi bsey demek istemiyrm cuma gunu tekrr bakalm dedim ykselirse var duserse yk dedkbelki geç yerleşmiştir. gene bakmanı isteyecektir iki gün sonra.
dualarımdasın canım. inşallah tutunacak seni bırakmayacak.Aynen canm smdi bsey demek istemiyrm cuma gunu tekrr bakalm dedim ykselirse var duserse yk dedk
Ya kendime inanamiyrm aglar zirlardm sabah anneme dedim notr um hc bsi hissetmyrm sanirim byle muallakta olcak dye hssetmiymsm yukselme ihtimali var dmi yadualarımdasın canım. inşallah tutunacak seni bırakmayacak.
inşallah canım ümidini sakın kaybetme olur muYa kendime inanamiyrm aglar zirlardm sabah anneme dedim notr um hc bsi hissetmyrm sanirim byle muallakta olcak dye hssetmiymsm yukselme ihtimali var dmi ya
Hc umidimi kaybetmedm rabbm ne nasip ederse o olck kendime ble sasiyrm byle dedigme falaninşallah canım ümidini sakın kaybetme olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?