- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
Tamam kanda baktıracağım o zaman. Sağolasın canım.Aynı gun cozdurduler kanda baktırdım yukarda yazdım canım bak
İdrar kesin sonuç degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kanda baktıracağım o zaman. Sağolasın canım.Aynı gun cozdurduler kanda baktırdım yukarda yazdım canım bak
İdrar kesin sonuç degil
Yukselmistr canm rabbimden umit kesilmezCnm benim ilk testim 16 idi biliyorsun.negatif ama yrn her ihtinale karsi yeniden baktircam
Benim 16.gün oldu.ama adet döngüsüne göre 15ve 20 gün arasında değişiyor kişiye göre.kızlar transfer için adet olduğumda hemen doktoru arayacağım değil mi? sonra tedaviye başlanacak sanırım. peki adetin kaçıncı günü transfer oluyor?
Benim 16.gün oldu.ama adet döngüsüne göre 15ve 20 gün arasında değişiyor kişiye göre.
Hayırlısı hakkında doktoruna güven en iyi zamanı o belirler.anladım canım benim siklusum 26-27-28 gün oluyor hep.
benimkini de 14. gün yaparlar o zaman tahminen.
teşekkür ederimm.
benim döngüm 26-27 günde bir, bana 19. gün transfer ettiler canım.anladım canım benim siklusum 26-27-28 gün oluyor hep.
benimkini de 14. gün yaparlar o zaman tahminen.
teşekkür ederimm.
Hayırlısı hakkında doktoruna güven en iyi zamanı o belirler.
benim döngüm 26-27 günde bir, bana 19. gün transfer ettiler canım.
Benimde 26gün aslında hiç şaşmaz ama rahim duvarının kalınlığına göre de değişiyo olabilir ozmn. Transfer için 7mmi geçmesi gerekiyor ya.benim döngüm 26-27 günde bir, bana 19. gün transfer ettiler canım.
Canim ara ara bakiyorum buraya kanama yasamissin nasil oldun gecti mi kanamanTest yapan Yok mu ya? Noldu sonuç bekleyenler bitti mi?
Geçti şükür Can'ım..kahverengi lekelenmeler oluyor progestan geri gelirken okadar.ama hep tedirginim haliyle. Çok fazla oldu kanamam çünkü bebişimin sağlam kalması mucize oldu bana.güçlüymüş demekki yavrcuğum..Canim ara ara bakiyorum buraya kanama yasamissin nasil oldun gecti mi kanaman
Canim ya cok gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin kucagina almayi nasip etsin allahGeçti şükür Can'ım..kahverengi lekelenmeler oluyor progestan geri gelirken okadar.ama hep tedirginim haliyle. Çok fazla oldu kanamam çünkü bebişimin sağlam kalması mucize oldu bana.güçlüymüş demekki yavrcuğum..
Amin Can'ım inşallah.. bu noktaya kadar gelip kaybetmek çok yıpratıcı olur. Rabbim korusun inşallah ama bebeişim ve kesesinde birşey yoktu kanamam olduğu gün inşallah hala iyidir. Kalp atışını da erken görmüş oldum.Canim ya cok gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin kucagina almayi nasip etsin allah
ben bekliyorum bugün beşinci gün transfer sonrası.Test yapan Yok mu ya? Noldu sonuç bekleyenler bitti mi?
Aynen canim seni cok iyi anliyorum bende ilk tedavide hamile kaldim keseyi gordum sevindim dra gittim kalp atisi baslamis dedi sonra kendi doktoruma gittim kalp atisi yok dedi dunya basima yikildi kurtaj oldum insallah sizin bebisler sizi birakmaz sende hep iyi dusun iyi olsun canim rabbim bir daha yasatmasin insAmin Can'ım inşallah.. bu noktaya kadar gelip kaybetmek çok yıpratıcı olur. Rabbim korusun inşallah ama bebeişim ve kesesinde birşey yoktu kanamam olduğu gün inşallah hala iyidir. Kalp atışını da erken görmüş oldum.
Hadi hayırlı haberler ver bize 1 hafta sonra..ben bekliyorum bugün beşinci gün transfer sonrası.
İnşallah Can'ım çok saol..Aynen canim seni cok iyi anliyorum bende ilk tedavide hamile kaldim keseyi gordum sevindim dra gittim kalp atisi baslamis dedi sonra kendi doktoruma gittim kalp atisi yok dedi dunya basima yikildi kurtaj oldum insallah sizin bebisler sizi birakmaz sende hep iyi dusun iyi olsun canim rabbim bir daha yasatmasin ins