- 1 Haziran 2016
- 635
- 425
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim surec bi onceki aya gore daha kolay smdi adet olman icin ilac verildimi blmiyrm kmi dogal siklus bekliyo ama ben ilacla oldm ve adetn 2.gunu doktor bana kullanmam gereken ilaclari verdi cogumuz ayni ilaclari kullandk nerdeyse estrofem rahim kalinligi icin coraspin bde progestan kullandm ben 10.gun progestan testi yaptrdm sonuclar guzel ckti sonrasinda transfer gunu verildi bu kdryumurta toplandiktan sonra transfere kadar ne yapılacak hangi ilaçlar kullanilaçak. Süreçle ilgili bilgi verirmisiniz.
Cnm benim ilk testim 16 idi biliyorsun.negatif ama yrn her ihtinale karsi yeniden baktircam
İnş yükselmiştirCnm benim ilk testim 16 idi biliyorsun.negatif ama yrn her ihtinale karsi yeniden baktircam
Umudumvarbenim33 ve benim negatif malesef
10.gun degerim 16. Yukselmesi mucize olur normal gebelik olsa belki de..sagolasinnİnş yükselmiştir
Allah'tan umut kesilmez yine de her şeyin hayirlisi olsun ins10.gun degerim 16. Yukselmesi mucize olur normal gebelik olsa belki de..sagolasinn
Peki sen adet oldun mu..Umudumvarbenim33 ve benim negatif malesef
Olmadım canım agrım var ilaclardan dolayı gec gelebilirmişPeki sen adet oldun mu..
Oyle tabi.hayirlisini sagliklisini istiyoruzAllah'tan umut kesilmez yine de her şeyin hayirlisi olsun ins
canım sen direk kan mı baktırdın bir de kaçıncı gün baktırdın? (yazmışsın şimdi gördüm) idrarda kaçıncı gün bakmak gerek acaba? bende hiç belirti yok. bugün beşinci günüm. bir de senin ikinci gündü ya onları çözdürüp hemen mi transfer ettiler yoksa üçüncü güne beklediler mi? benim de senin gibi üç taneydi ama çözüp üçüncü güne gelmesini beklediler, birini kaybettim bu yüzden kalan ikisi transfer oldu.Umudumvarbenim33 ve benim negatif malesef
yükselir inşallah. pozitif olacak inşallah.Cnm benim ilk testim 16 idi biliyorsun.negatif ama yrn her ihtinale karsi yeniden baktircam
Sagol canim ins..yükselir inşallah. pozitif olacak inşallah.
Benim 3.gun 8 7 5 4 hucreli 4 embriyo vardi.orta kalitelerdi.doktor risk aldi.buradaki teknolijide 5.gune gitmeyen embriyo senin rahiminde de yola devam etmez dedi cok uzulmustum.5.gune 1 tane kaldi onu transfer ettiler.crinone ve folikasitten baska da ilac vermediler.hicbir merkezin tedavisi birbirine benzemiyor.canım sen direk kan mı baktırdın bir de kaçıncı gün baktırdın? ben de hiç belirti yok. bugün beşinci günüm. bir de senin ikinci gündü ya onları çözdürüp hemen mi transfer ettiler yoksa üçüncü güne beklediler mi? benim de senin gibi üç taneydi ama çözüp üçüncü güne gelmesini beklediler, birini kaybettim bu yüzden kalan ikisi transfer oldu.
Benimkiler 3. Gün 9 hücreli ikiside. Fragmantasyon yok iyi dedi embriyolog. 5. Güne beklemediler iki tane olunca. Sanırım üçten fazla olunca beşinci güne kadar bekliyorlarmış. İnşallah tutunmuşlardır bebişlerim.Benim 3.gun 8 7 5 4 hucreli 4 embriyo vardi.orta kalitelerdi.doktor risk aldi.buradaki teknolijide 5.gune gitmeyen embriyo senin rahiminde de yola devam etmez dedi cok uzulmustum.5.gune 1 tane kaldi onu transfer ettiler.crinone ve folikasitten baska da ilac vermediler.hicbir merkezin tedavisi birbirine benzemiyor.
Insallah canim.cok zor surecBenimkiler 3. Gün 9 hücreli ikiside. Fragmantasyon yok iyi dedi embriyolog. 5. Güne beklemediler iki tane olunca. Sanırım üçten fazla olunca beşinci güne kadar bekliyorlarmış. İnşallah tutunmuşlardır bebişlerim.
Aynı gun cozdurduler kanda baktırdım yukarda yazdım canım bakcanım sen direk kan mı baktırdın bir de kaçıncı gün baktırdın? (yazmışsın şimdi gördüm) idrarda kaçıncı gün bakmak gerek acaba? bende hiç belirti yok. bugün beşinci günüm. bir de senin ikinci gündü ya onları çözdürüp hemen mi transfer ettiler yoksa üçüncü güne beklediler mi? benim de senin gibi üç taneydi ama çözüp üçüncü güne gelmesini beklediler, birini kaybettim bu yüzden kalan ikisi transfer oldu.