Allah korusun dikkat et kendine çok yüklenme dinlen bol bol.kızlar bi anda inanılmıycak derece de kanamam geldi çok fazlaydı hemde.apor topar doktora gittik.bebeğm ke kese sağlam kalp atışlarını da duyduk ama nolur bilmiyorum resmen korkudan ölücektim.
Valla bilmiyorumki Can'ım..doktor narin bebek bunlar olabiliyor.şuan için korkulacak birşey yok ama yatıcam işte bi süre..Çok geçmiş olsun cnm nie öyle oldu ki doktor ne dedi şimdi nasılsın
saol Can'ım öyle yapıyorum şimdilik.annemi çağırdım hemen. Hayırlısı artık hakkımızda.Allah korusun dikkat et kendine çok yüklenme dinlen bol bol.
Cok gecmis olsun canim.tesbih cek 'ya macid ' bebek tutunsun dusmesin diye okunurmuas.internetten bak icine sinsinValla bilmiyorumki Can'ım..doktor narin bebek bunlar olabiliyor.şuan için korkulacak birşey yok ama yatıcam işte bi süre..
saol Can'ım öyle yapıyorum şimdilik.annemi çağırdım hemen. Hayırlısı artık hakkımızda.
Amin gülüm inşallah Allah razı olsunAmin canım Allah razı olsun sende de. Burada aile gibi olduk. Hepimiz aynı süreçten geçiyoruz ve birbirimizi iyi anlıyoruz. Senin de zamanın elbet gelecek. İnan yeter. Sevgiyle kal.
Canim cok gecmis olsun oluyo boyle bol bol yatip dinlenince biseycigin olmaz.bi arkadasiminda oyleydi belli bi sure yatinca gecti sukur.Valla bilmiyorumki Can'ım..doktor narin bebek bunlar olabiliyor.şuan için korkulacak birşey yok ama yatıcam işte bi süre..
saol Can'ım öyle yapıyorum şimdilik.annemi çağırdım hemen. Hayırlısı artık hakkımızda.
Dikkat et cnm allaha emanet olValla bilmiyorumki Can'ım..doktor narin bebek bunlar olabiliyor.şuan için korkulacak birşey yok ama yatıcam işte bi süre..
Bizdede morfolojide sorun var. İstanbulda mı yaşıosun canm.banada yardımcı ol lütfen.Aynen oyle canım benim hakkımızda hayırlısı olsun Allahtan ümit kesilmez
Mucizemiz dogal yolla gelsin inş
Bu arada ben Saraçoğlu hocayla goruscem
Sperm artırıcı 3 asamalı kurleri var
Morfoloji kırkkilit otuyla 4 ün üzerine cıkar diyor.bizde 1 cunku
Kadınlar içinde hamile kalmayı kolaylastırıcı karısımlar var
Birazda bunlara para harcıyım vesile olur belki
Bizdede morfolojide sorun var. İstanbulda mı yaşıosun canm.banada yardımcı ol lütfen.
Can'ım morfoloji için hacamat öneririmmorfolojiniz kaç canım?
Burası nerdeyse yarı yarıya ertelenmiş transfer canım. Merak Etme daha rahat daha az stresli geçiyor.Hayırlı ginler tüm anne aday adaylarina.. kizlar pazartesi günü yumurta toplanaçak fakat progestoron 2.31 çıkmış bu sebepten yumoslar dondurulacakmış bir sonra ki ay tranfer olcak mis. . Ayy nasıl hayal kırıklığına uğradım anlatamam. Ben bu ay diye çok hevesliydim. Benim gibi transferi ertelenen varmı. .
Ewet aslında ama okadar hazırlamıştikki kendimizi eşimde bende çok üzüldük. Bu değer yüksek olunca sanırım tutunmayı engelliyormus. Hayrılışı olur isallah. Rabbim bizleri evlatsız birakmasinBurası nerdeyse yarı yarıya ertelenmiş transfer canım. Merak Etme daha rahat daha az stresli geçiyor.
ZehreNur çok üzüldüm sonuca ( ama pes etmeyelim güzel olsun inşallah her şey. H Hasanfunda40 sana da geçmiş olsun canım. Bi dahakiler sıkı sıkı tutunsun inşallah size.
Benm canm uzulme hayirlisi oyleymis hem dondurulmusta tutma sansi daha yuksek ve dondurulms bebekler tazelerine gore daha gec ve kilolu doguyormusHayırlı ginler tüm anne aday adaylarina.. kizlar pazartesi günü yumurta toplanaçak fakat progestoron 2.31 çıkmış bu sebepten yumoslar dondurulacakmış bir sonra ki ay tranfer olcak mis. . Ayy nasıl hayal kırıklığına uğradım anlatamam. Ben bu ay diye çok hevesliydim. Benim gibi transferi ertelenen varmı. .
Canım benimki de ertelendi ohss riskinden dolayı ama inan iyi de oldu sanki opudan sonra o şişkinlik o rahatsızlıkla çok zorlanırdım. Şimdi adet oldum lucrin iğneye başladım pazartesi e2 verip doktorla görüşeceğim bakalım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahHayırlı ginler tüm anne aday adaylarina.. kizlar pazartesi günü yumurta toplanaçak fakat progestoron 2.31 çıkmış bu sebepten yumoslar dondurulacakmış bir sonra ki ay tranfer olcak mis. . Ayy nasıl hayal kırıklığına uğradım anlatamam. Ben bu ay diye çok hevesliydim. Benim gibi transferi ertelenen varmı. .
Hayırlı ginler tüm anne aday adaylarina.. kizlar pazartesi günü yumurta toplanaçak fakat progestoron 2.31 çıkmış bu sebepten yumoslar dondurulacakmış bir sonra ki ay tranfer olcak mis. . Ayy nasıl hayal kırıklığına uğradım anlatamam. Ben bu ay diye çok hevesliydim. Benim gibi transferi ertelenen varmı. .
Ayy isallqh dediğin gibi olur . Ewet yumurta toplamadan sonra değerler degisiyormus kullanılan ilaçlardan ve fazla sayıda yumurta oluşmasından kaynaklı bu sebeple erteleniyormus transfer fakat ben bu ay yapılacak diye nasıl odaklamissam kendimi hayal kırıklığı oldu. Olsun bunda da vardır bir hayır. Isallh hepimizin kucakları dolarBenm canm uzulme hayirlisi oyleymis hem dondurulmusta tutma sansi daha yuksek ve dondurulms bebekler tazelerine gore daha gec ve kilolu doguyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?