- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 36
Malesef Can'ım normal gebelik testi için zaten erken bide sabah idrarı deil çıkmaz ki? Yarın sabret perşembe günü erken gebelik testiyle yap sabah kalkar kalmaz.Normal gebelik testi yaptım...canm sıkılınca yapım dedim .sandımki çift çıkar bende üzülmem...
Allahım hayırlı upurlu etsin canım inş bebeklerin tutunur sanaaa..rabbim güzel günler yaşatsnnAldım kızlar embriyolarımı
Bide ben pozitif aldım ona rağmen hergün test yaptım 3000 küsurlarda koyulaştı test düşün artık sende nasıl çıksın? Pozitif olsa dahi şuan 20-30 lardadır değerin oda malesef çıkmaz idrarda..Normal gebelik testi yaptım...canm sıkılınca yapım dedim .sandımki çift çıkar bende üzülmem...
Tamam canm o dediğinden alayım oerşembe günü.çok sağol canm yaMalesef Can'ım normal gebelik testi için zaten erken bide sabah idrarı deil çıkmaz ki? Yarın sabret perşembe günü erken gebelik testiyle yap sabah kalkar kalmaz.
Şakın ümitsizliğe de kapılma mümkün deil çıkması.. benim hayalet çizgi çıktığında ki oda belli belirsizdi Işık'ta görünüyordu değerim 99 çıktı..Tamam canm o dediğinden alayım oerşembe günü.çok sağol canm ya
Clearblue testin adı onu al mutlaka.haftasını dahi yazıyo.. süper bi test.Tamam canm o dediğinden alayım oerşembe günü.çok sağol canm ya
Sonuçta olmasada şimdi moralim düzeldi. Çok sağol canm. Burda herkesin derdi bir olunca birbirimizi çok ii anlıoruz...Bide ben pozitif aldım ona rağmen hergün test yaptım 3000 küsurlarda koyulaştı test düşün artık sende nasıl çıksın? Pozitif olsa dahi şuan 20-30 lardadır değerin oda malesef çıkmaz idrarda..
Çok haklısın canm.belki benimle bebişim hala ve böle üzülüp kendimi ypratmayım ..Şakın ümitsizliğe de kapılma mümkün deil çıkması.. benim hayalet çizgi çıktığında ki oda belli belirsizdi Işık'ta görünüyordu değerim 99 çıktı..
Hayirli olsunAldım kızlar embriyolarımı
Ben ilkinde kimyasal gebelik geçirmiştim ona bağlıyorum 8.günü başladım testlere negatif gördükçe yıprattım kendimi değerim ondan yükselmedi diye düşünmeden edemiyorum.stres bebişin en büyük düşmanı.. doktor bi tanıdığımız sen ne kadar rahat olursan bebeğin okadar güçlü olur demişti haklıymış.. rahat davrandım oldu..Çok haklısın canm.belki benimle bebişim hala ve böle üzülüp kendimi ypratmayım ..
Leke yerleşme kanamasıdır muhtemelen. Benim de 7. gün lekelenmem oldu hatta kırmızı pembe arasıydı sonra bir daha hiç gelmedi. Bu arada idrar testinde çıkmazdı zaten boşuna üzüldün. benim 12. gün 125 çıktı sonraki gün sabah idrar testi yaptım o kadar silikti ki kan testimi yapmamış olsam ciddiye bile almazdım. Gününde kan testi yaptır idrarla hiç canını sıkma. Sabrın sonu selamet. Dua ile arkadaşım.Sonuçta olmasada şimdi moralim düzeldi. Çok sağol canm. Burda herkesin derdi bir olunca birbirimizi çok ii anlıoruz...
iyiki varsınız kızlar...
Hadi hayırlısı inşallah. Dokuz ay sonra da rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Aldım kızlar embriyolarımı
Sordum öyle dedi 13 de bak sabırlı ol dedi.Hayırlı olsun canım
Test tarihin 16 gun sonra mı 12 olması gerekmiyor mu bir sebebi var mı
Hayırlı uğurlu olsun canımmmmmmm
Etsin inşallah. Allah sizden de razı olsun tüm dualarınız kabul olsun.Hadi hayırlısı inşallah. Dokuz ay sonra da rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bak sen ne guzel gencmissin de..ben gecen ay 33 yasimi doldurdum 34 e girdimHaklısın canm çok güzel şeyler yazmışsn.evet çok üzüldüm ama sağlık olsun yaşımız genç biraz dinlenip tekrr deneriz artık.Allahm yardım etsin hepimize....
sağolasınHayirli olsun
Allahım bekletmeden sana da hayrlı sonucu versin canm benimmm... inş güzel haberler alınBak sen ne guzel gencmissin de..ben gecen ay 33 yasimi doldurdum 34 e girdim
Sagol canim allah razi olsun.Allahim hepizi sevindirsin mucizesiyleAllahım bekletmeden sana da hayrlı sonucu versin canm benimmm... inş güzel haberler alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?