Canim belirtilere takilma. Bende niye yok die uzuluodum kotu bi sey mi oluyo diye simdi bulantilarim basladi yavas yavas....belimde agriyor goguslerimde3 Eylül transfer tarihim. Takılmamaya çalışıyorum ama aklıma geliyor ister istemez.
Canim belirtilere takilma. Bende niye yok die uzuluodum kotu bi sey mi oluyo diye simdi bulantilarim basladi yavas yavas....belimde agriyor goguslerimde
Ben perşembe gittim Can'ım 5+3tüm.bende sadece kese gördüm kalp atışı için 7+2 de çağırdı Can'ım.kalp atışını duyamaz mıyız dedim doktorum duymamız için uzaylı olması lazım dedi.))
Sanırım uzaylılarda daha erken duyuluyor kalp atışı
ya evet çok iyiymişSanırım uzaylılarda daha erken duyuluyor kalp atışıacayip eğlenceli bi doktorum var çok şanslıyım ya...
işte benim transferime üç gün var ordan da 12 gün eklesek toplam 15 günYa sonuç bekleyenler kaç gün kaldı pozitif sonuç duyarım var çok fena... hadi ya hamileyim deyin.. sevinelim gülelim halay çekelim böyle sıkıcı buralar.. halay Laz'ım bize...
30 eylulde vardi birileri ama hatirlayamsdm vallaYa sonuç bekleyenler kaç gün kaldı pozitif sonuç duyarım var çok fena... hadi ya hamileyim deyin.. sevinelim gülelim halay çekelim böyle sıkıcı buralar.. halay Laz'ım bize...
Hafi az kaldı büyük güne...işte benim transferime üç gün var ordan da 12 gün eklesek toplam 15 gün
30 eylulde vardi birileri ama hatirlayamsdm valla
30 eylul benim test tarihim.ZehreNur du sanırım 30 eylül.yanlış mı biliyorum ki?
3gün sonra attım kendimi sokaklara...Transfer carsamba oldu.o gunden beri evdeyim.disari ciksam yanlis bise yapacakmisim gibi geliyor.sizler ne zaman attiniz kendinizi sokagaaaa...ayyyy icim daraldi yeminlennnn
Ay ben de atayim hemen simdi3gün sonra attım kendimi sokaklara...
Evet oturdukça insanın aklı hep bebişinde oluyo rahat olamıyor ama bişeyler yaptığında unutuyorsunuz psikolojinde daha iyi oluyor haliyleAy ben de atayim hemen simdi
Hayırlı olsun canım Rabbim bizi de güldürsün inşallah. İlaç alıyor musun şimdi?hayırlı olsun canim. bende adetimi bekliyorum doktora gitmek için ve herşey yolunda giderse bende dondurulmus transfer hazırlığına basliycagim.EmlHll
İnşallah canım ya ne güzel Rabbim size nasip etmiş inşallah biz de görürüz o günleri. Siz de inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınızEmlHll ve B benim bebisim hadibakalım size geldisıra..hayırlısıyla alın bebişleri gelin.bidahada birakmayın...
Ben de salı başlayacağım canım aynı zamana denk gelecek bizimkilerHayirli olsun canim tedavin bende 4 gun sonra lucrine basliyorum dondurulmus tedavi sonucu iyi olur ins
yok canim almıyorum. adetin 2 günü gel demişti. bu sefer farklı yoldan gidicegini söylemişti. adettim gelse gorucez bakalım. sen kullaniyormusun?Hayırlı olsun canım Rabbim bizi de güldürsün inşallah. İlaç alıyor musun şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?