Benim pek belirtim olmadı canım. transferden sonra ilk beş gün kasıklarım ağrıdı belim ağrıdı ama birden bire 6. gün geçti. sonra test gününe kadar normaldim. ben ilk olan ağrıları ilaçların etkisi olarak düşündüm. 6. gün sabah namazı o kadar keskin bir adet ağrım oldu ki dedim kesin kanamam geliyor ama bir şey olmadı. o an tutundu sanırım. 7. gün sabah namazı pembe kanama geldi bu da tutunma lekesiydi. ben sonra test gününe kadar ağladım sızladım çünkü hiçbir belirtim yoktu. ne belim ağrıdı ne karnım ne de göğüslerim. test günü bile kan verip eve geldim eşim gitti. ben olmadığına o kadar emindim ki gitmedim bile. fakat pozitif çıktı 125 :) daha sonra 2 günde bir arttı. 16. gün 933 çıktı bir daha baktırmadım. dün ve bugün belim ve karnım ağrıyor göğüslerim hala acımıyor. rahat geçiriyorum sanırım.
Yani kısaca bir kez karnım ağrıdı ve leke geldi. başka bir şey olmadı ve ben çok rahatım. Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah. Bol bol dua et. Meryem suresi,yasin suresi, yusuf suresi, fetih suresi oku ya da dinle.