- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 36
Verirler verirler acele etme.. bak mis gibi bebeişler geliyo az kaldı..Aa bundan haberm yktu canm iviyrmda alla alla dedm iyi bari ins tutunurlr bundan snrasi heycanliymis ya daha arayip transfer saati vermediler heycanliym
Aaa bende gideyim ozmn.. baksın ebeler tabi.kırk yılda bir gebe kalmışız takip etsinler tabi...canım tüp bebekde boş geb
canım benim vajinadan baktı bilgin olsun.bu arad Y yaasemintt ve sana da söleyeyim ben bugun aile hekimine gittim gebe izlenim diye bi şey başlattı 3 ünite kan verdim israr hemogram falan sizde gidin bi ara. ebe bayagı bilgi verdi saolsun ne yemem veya yememe konusunda
Karından baktı canım. CTS kendi Dr uma gidicem o vajinal bakar kesin.İlk kontrolün vajinal mi oldu Can'ım..
Canim allah razı olsun.o konuda çok pinpirikleniyorum. Kuru et yedim sonra da vicdan yaptım bir surucanım tüp bebekde boş geb
canım benim vajinadan baktı bilgin olsun.bu arad @yaasemintt ve sana da söleyeyim ben bugun aile hekimine gittim gebe izlenim diye bi şey başlattı 3 ünite kan verdim israr hemogram falan sizde gidin bi ara. ebe bayagı bilgi verdi saolsun ne yemem veya yememe konusunda
Bende dün bi özel hastaneye kan vermeye gitmiştim.gireyim bi baktırayım dedim ama konuya hakim deil ya başka doktor göremedim edemedim der diye tırstım..sonra yer bitirirdim artık kendimi..Karından baktı canım. CTS kendi Dr uma gidicem o vajinal bakar kesin.
Canim allah razı olsun.o konuda çok pinpirikleniyorum. Kuru et yedim sonra da vicdan yaptım bir suru
Can'ım bazen veriyolar bazen vermiyolar çözemedim orasını ama mutlaka vardır bi sebebi.doktoruna sor gittiğinde.Pregnant35 canım ben sadece coraspirin kullanıyorum pıhtılasma var mı yok mu bakılmadı korkuyorum bana niye verilmediki kan sulandirici iğne :-(
Belki coraspin yüksek dozdur senin benim 100lükPregnant35 canım ben sadece coraspirin kullanıyorum pıhtılasma var mı yok mu bakılmadı korkuyorum bana niye verilmediki kan sulandirici iğne :-(
pıhtılaşma bakılması için kayıp olması gerekiyor canım. çok pahalı testler özelde yapılınca. hiç kaybın var mıydı senin?Pregnant35 canım ben sadece coraspirin kullanıyorum pıhtılasma var mı yok mu bakılmadı korkuyorum bana niye verilmediki kan sulandirici iğne :-(
Evet 100 lük benim ins yeterli olur ya insanın kafası karısıyor.dra sadece kan pıhtılasma testi yapılcak mı demiştim o da gerek yok demiştiBelki coraspin yüksek dozdur senin benim 100lük
Evet cok pahalıymış özel laba sordum 1100 tl istedi.ben hiç hamile kalamadım canım kimyasal dahi olmadıpıhtılaşma bakılması için kayıp olması gerekiyor canım. çok pahalı testler özelde yapılınca. hiç kaybın var mıydı senin?
Benim ilk tedavim kimyasaldı.bu ikinci zaten bikaç test istedi ama doktorum tedaviye başlarken yoktu diye biliyorum pıhtılaşma testi..pıhtılaşma bakılması için kayıp olması gerekiyor canım. çok pahalı testler özelde yapılınca. hiç kaybın var mıydı senin?
benden birkaç tane istediler nerdeyse 4000 lira ödedim sormaEvet cok pahalıymış özel laba sordum 1100 tl istedi.ben hiç hamile kalamadım canım kimyasal dahi olmadı
İnşallah bu ay kalıcam ama
Kızlarrr bana hocam jel vermedi acaba bu jek düşüğü engelleyen progestan iğnem yerine mi. Sizleer iğne yapıomusunz kalçadangünaydın,
crinone jel'i sürdükten hemen sonra en az 15 dk yürüyorum, hemşire öyle tarif etti ve verdikleri kağıtta da bu şekilde yazıyordu
Kızlarrr bana hocam jel vermedi acaba bu jek düşüğü engelleyen progestan iğnem yerine mi. Sizleer iğne yapıomusunz kalçadan.günaydın,
crinone jel'i sürdükten hemen sonra en az 15 dk yürüyorum, hemşire öyle tarif etti ve verdikleri kağıtta da bu şekilde yazıyordu
günaydın,
Evet progestan iğneyle crinone jel aynıKızlarrr bana hocam jel vermedi acaba bu jek düşüğü engelleyen progestan iğnem yerine mi. Sizleer iğne yapıomusunz kalçadan
2 tane 50 lik ampül canm. Senn kaçıncı gününEvet progestan iğneyle crinone jel aynı
Ben bir iğne bir tane de jel kullanıyorum. drum jel istemiyorsan 2 tane progestan iğne vurdurabilirsin dedi.
Sen kac tane iğne vuruluyorsun
2 tane oldugu için jel kullanmana gerek yok2 tane 50 lik ampül canm. Senn kaçıncı günün
Aynn canım .aynı olcaktık şimdi hatrladım. Yalnız biz son dk bi değişiklik yaptık mikrochip istedi hocamız eşimin mrflojide sorun çıktı. Nasılsın tatlım. Ben biraz tedirginm2 tane oldugu için jel kullanmana gerek yok
Aynı gün transfer olduk seninle değil mi 19 eylülde
Test tarihin 1 ekim mi?
ben jel kullanıyorum ve kan sulandırıcı iğne vuruluyorum her günKızlarrr bana hocam jel vermedi acaba bu jek düşüğü engelleyen progestan iğnem yerine mi. Sizleer iğne yapıomusunz kalçadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?