- 3 Ağustos 2016
- 167
- 117
Gaaliba bende kan sulandırıcı için coraspirin alıorum hrgün. İnsn zorlk çkince pimpirikleşio☺ben jel kullanıyorum ve kan sulandırıcı iğne vuruluyorum her gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaaliba bende kan sulandırıcı için coraspirin alıorum hrgün. İnsn zorlk çkince pimpirikleşio☺ben jel kullanıyorum ve kan sulandırıcı iğne vuruluyorum her gün
O nasıl oluyor?bizim sorunumuzda morfoloji mikroenjeksiyon yapıldı 2. Gün donduruldu.bir ay sonrada transfer oldu işte.iyiyim şükür keyfini cıkarıyorum vallaAynn canım .aynı olcaktık şimdi hatrladım. Yalnız biz son dk bi değişiklik yaptık mikrochip istedi hocamız eşimin mrflojide sorun çıktı. Nasılsın tatlım. Ben biraz tedirginm
Bende 2 ampul progestan vuruyorum 23 gündür artık kalçam da yer kalmadı2 tane 50 lik ampül canm. Senn kaçıncı günün
Yeni bi buluşmuş adana acıbademde yaptırdım canm en sağlıklı spermi buluyormuş. Ben de öyle uzanıyorum arasıra kalkıp bi yürüyüş yapıorum evde yavaş yavaş o kadar☺O nasıl oluyor?bizim sorunumuzda morfoloji mikroenjeksiyon yapıldı 2. Gün donduruldu.bir ay sonrada transfer oldu işte.iyiyim şükür keyfini cıkarıyorum valla
Sen nasılsın
Bende iğneden çok zorlandım Can'ım.doktor Protestan kapsül kullanıyorum vajinal olarak günde 3 kez.iğneyi 3günde bir oluyorum rahatladı kalçalarım biraz valla..Bende 2 ampul progestan vuruyorum 23 gündür artık kalçam da yer kalmadı
Canm ya inan bende çok ağrı yaptı hayatımda hiç iğnem ağrımazdı bu bi fenaBende 2 ampul progestan vuruyorum 23 gündür artık kalçam da yer kalmadı
İnan bende hocaya yalvardm hocam iğne çok fena lütfen hapını verin die oda ısrarla iğneye dayan dedi .Bende iğneden çok zorlandım Can'ım.doktor Protestan kapsül kullanıyorum vajinal olarak günde 3 kez.iğneyi 3günde bir oluyorum rahatladı kalçalarım biraz valla..
Ama ben hem iğne hem vajinal kullanıyordum başından beri.pozitiften sonra azalttı.progesterona baktı.benim 38kusurdu progesteronum.belki ondan azaltmıştır.İnan bende hocaya yalvardm hocam iğne çok fena lütfen hapını verin die oda ısrarla iğneye dayan dedi .
Valla bende soyleyecem artık yapamıyorum cevremdekiler de bilmiyor tedaviyi doktora git artık kalpi atar diyorlar bi şey diyemiyorumBende iğneden çok zorlandım Can'ım.doktor Protestan kapsül kullanıyorum vajinal olarak günde 3 kez.iğneyi 3günde bir oluyorum rahatladı kalçalarım biraz valla..
Insallah 2 tane transfer olur dondurulmuslar cozulurken eksilme gbi bi ihtimalde var dmi yaVerirler verirler acele etme.. bak mis gibi bebeişler geliyo az kaldı..
Eğer iğneye devam etmek zorunda kalırsan düşük tehlikesinde de bu ilaçlar kullanılıyor ya doktorum garantici biraz ondan 3 aylık olana kadar dikkatli olmak istiyor dersin.ama sor yine de belki azaltır.Valla bende soyleyecem artık yapamıyorum cevremdekiler de bilmiyor tedaviyi doktora git artık kalpi atar diyorlar bi şey diyemiyorum
Can'ım onun için kalitesiz embriyo olması lazım.benim bir tane dondurulmuş vardı oda çözüldü transfer oldu.bozulması çok düşük bi ihtimalmiş hemşire öyle dedi.eskindemiş onlar şimdi dondurma olayları çok gelişmiş.Insallah 2 tane transfer olur dondurulmuslar cozulurken eksilme gbi bi ihtimalde var dmi ya
Icim rahatladi ama smdi ikisi transfer olursa dger ikisi olcekmi ya ck zormus ya ck stres yapiyemCan'ım onun için kalitesiz embriyo olması lazım.benim bir tane dondurulmuş vardı oda çözüldü transfer oldu.bozulması çok düşük bi ihtimalmiş hemşire öyle dedi.eskindemiş onlar şimdi dondurma olayları çok gelişmiş.
Sen baştan başlamışsın strese.canım tek tek çözüyolar ilk çözülmeler sağlıklıysa diğerlerini çözmüyorlar.onunda var yöntemi merak etme.sen niye stres yapıyorsun ya mis gibi bi yığın donmuş embriyon var hala stres yapıyorsun.şansının farkına var relax ol bebeğim.merak etme hiç bişey olmaz bebişlerine.. kalanlarında ikinci çocukta artıkIci
Icim rahatladi ama smdi ikisi transfer olursa dger ikisi olcekmi ya ck zormus ya ck stres yapiyem
Canım kuru et yemenin bi sakıncası mı var ?Karından baktı canım. CTS kendi Dr uma gidicem o vajinal bakar kesin.
Canim allah razı olsun.o konuda çok pinpirikleniyorum. Kuru et yedim sonra da vicdan yaptım bir suru
Canim bilmiyorum ki işte. Pismemis oluyor ya. Tuzla kurtuluyor ya. Yok de de içim rahatlasin :)Canım kuru et yemenin bi sakıncası mı var ?
Bilip içini rahatlatmayı o kadar çok isterdm ki ama malesef bilmediğim için sordum.. Malum kurban geçirdk bende çok et yedm ama senin neyi kastettiğini şimdi anladım :)Canim bilmiyorum ki işte. Pismemis oluyor ya. Tuzla kurtuluyor ya. Yok de de içim rahatlasin :)
Cnm mrb crinone jel kullandın mi hiçCanim bilmiyorum ki işte. Pismemis oluyor ya. Tuzla kurtuluyor ya. Yok de de içim rahatlasin :)