Sağol cnm yok ben hiçbir şeye bakmadım dün lekelenmem oldu korktum bi gün erken gidip kan verdim sadeceCanımm hayrlı olsunn:)) sen bakmştn dimi progestorona 5. Gün yanlış mı hatrlıyorum??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm yok ben hiçbir şeye bakmadım dün lekelenmem oldu korktum bi gün erken gidip kan verdim sadeceCanımm hayrlı olsunn:)) sen bakmştn dimi progestorona 5. Gün yanlış mı hatrlıyorum??
Amin Insallah artmistir canim degerinKızlar hayırlı bayramlar. Cook kötü bir yazdı memleketce. İnşallah artık bu vesileyle güzel şeyler yaşarız. Tahlil verdim bu arada. İnşallah güzel artmıştır degerim:)
Yaa noldu? Tebrikler..tey tey teyKızlar gözümüz aydın hamileyim çok şükür degerim 193 çıktı![]()
Ben baktım progesterona Can'ım..Canımm hayrlı olsunn:)) sen bakmştn dimi progestorona 5. Gün yanlış mı hatrlıyorum??
Akıntı olunca korktum ya ama çok şükür sağol cnmYaa noldu? Tebrikler..tey tey tey![]()
Evet canım bir kese gördük kalp atışını duyduk çok şükür. Allahım sonuna kadar devam edebilmeyi nasip etsin. Sen ne yaptınMerhaba canım kese ve kalp aydını duydunuz mu ?Rabbim gönlünüzce göre versin herkesin...
Ya ümitsizdin birde.. Ben demedim mi hamişsin diye. Anayım ben anaaaaaa,hissederim..Akıntı olunca korktum ya ama çok şükür sağol cnm
Ayyy Nasıl bir duygu? Bende sabırsızlanıyorum duymak için. Ayrıca korkuyorum bişey olucak diye de..Evet canım bir kese gördük kalp atışını duyduk çok şükür. Allahım sonuna kadar devam edebilmeyi nasip etsin. Sen ne yaptın