2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

3 tüp bebek denemesinden sonra histeroskopi sonrası tüplerin ikisinin de tıkalı olduğu anlaşıldı ve iki tüpde alındı. meğer tüp bebeklerin tutmamasının sebebi buymuş.
tüpler alındı ve ilk transferde hamile kaldım. şimdi çok şükür Allah Nazarlardan saklasın bir bebişim var.
tüp bebek düşünenler, tüplerde sorun varsa aldırsınlar. o zaman tüp bebek tutması daha kolay oluyor. yaşayan biri olarak diyorum bunu..

Canim gecmis olsun cok sukur ki sonu guzel bitmis.. :KK66: ikisindede sivi mi vardi tuplerinin tatlim?
 
@evlatkokusu_ canım inşallah ikinci tedavinde bebeğine kavusursun
Biraz dinlen kafanı dagıt sonra yola dimdik devam et.pes etme lütfen
Allahın izniyle o guzel haberi bir gun sende vereceksin
 
Eylül ayı kendi gibi hüzünüde getirdi.. Negatif sonuç alan arkadaşlar rabbim size sağlık versin ki yola devam edebilesiniz.. Artık ğozitif sonuçlar görmek istiyorum.. İstemeden banada bi umutsuzluk geçiyor
 


Canımm sana bakmak içinn girmiştim kii şimdii gördümm. :110: İnankii benn bu sonucu beklemiyordumm. Rabbim yardımcımız olsunn acımız içimizdee üzülmee diyemiyorum.:cry: Ama bunda da bir hayır olduğunu sakın unutmaa. Raabbim bu çektiklerimizi gör sesimizi duyyyy bizi sabrımızla mukafatlandır kimseyii evlatsız bırakmaa dualarım kendimle birliktee isteyenn herkeze
 
Kizlar hayalet cizgimi sizde gorebiliyormusunuz???
 

Eklentiler

  • 20160906_134516.jpg
    20160906_134516.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba, ben de uzun süre başka bir kadındoğum uzmanının muayenehanesine gittim, florance Nightingale hastanesinin laboratuvarını kullanacaktı, aylarca takip ve gereksiz testler ile geçti. Şahsi fikrim tüp bebek tedavisi üzerine yoğunlaşmış merkezlerde yaptırmak ya da hastanelerin tüp bebek merkezlerinde. Tabi belki bu bahsettiğiniz doktor işinin ehlidir. Hakkınızda hayırlısı olsun.


Çok teşekkür ederim Rabbim hepimize hayırlısnı nasip etsin.Bahsettiğim dr da medical park hastanesinde.Dediğiniz doğru bende tüp bebek hastenesi olsun istiyorum ama bir kaç seçenek var aklım karışıyor hangisi olması konusunda.
 
X