- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 36
Ayyy agzin bal yesin insallah oyledir..Canim progesteronin yuksekligi transferden sonra cok iyiye isarettir senin bebisin tutunmus demektir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy agzin bal yesin insallah oyledir..Canim progesteronin yuksekligi transferden sonra cok iyiye isarettir senin bebisin tutunmus demektir :)
Parmaklarin bala bulansin o bal altina donussun insallah..Ayyy agzin bal yesin insallah oyledir..
Valla kızlar bu arkadaş çok negatif sonuç alınca şahsen pek beklenti içinde değilim,napalım Ağustos yaramadı sanki Eylül inşallah daha bereketli olur
3 tüp bebek denemesinden sonra histeroskopi sonrası tüplerin ikisinin de tıkalı olduğu anlaşıldı ve iki tüpde alındı. meğer tüp bebeklerin tutmamasının sebebi buymuş.
tüpler alındı ve ilk transferde hamile kaldım. şimdi çok şükür Allah Nazarlardan saklasın bir bebişim var.
tüp bebek düşünenler, tüplerde sorun varsa aldırsınlar. o zaman tüp bebek tutması daha kolay oluyor. yaşayan biri olarak diyorum bunu..
Kizlar olmadi malesef..herseyde var bi.hayir gececek yeni umutlarla basliycm insallah..
Ilk mujdeyi benden duymus oldun bak tabiki oyle kuzum test tarihinde bole dedigimi hatirlaAyyy agzin bal yesin insallah oyledir..
Negatif kizlar
Var gibi cnm hafif cizgi kaçıncı gününKizlar hayalet cizgimi sizde gorebiliyormusunuz???
Merhaba, ben de uzun süre başka bir kadındoğum uzmanının muayenehanesine gittim, florance Nightingale hastanesinin laboratuvarını kullanacaktı, aylarca takip ve gereksiz testler ile geçti. Şahsi fikrim tüp bebek tedavisi üzerine yoğunlaşmış merkezlerde yaptırmak ya da hastanelerin tüp bebek merkezlerinde. Tabi belki bu bahsettiğiniz doktor işinin ehlidir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Var gibi valla cnm heyecanlandım bende ya9.gun bugun normalde test gunum cuma 3 gun daha var yani
Hayalet olmaktan cıkmış bence bebişin seninle inşallah kendine dikkat etKizlar hayalet cizgimi sizde gorebiliyormusunuz???
Maşallah dikkat et kendineYarin sabah kan verecegim o zaman kesin ogrenirim artik ama bi umitlendi icim
Hakkında hayırlısı olsun canımm. Vsrdir bi hayir bundadaKizlar olmadi malesef..herseyde var bi.hayir gececek yeni umutlarla basliycm insallah..
Nasıl gidiyor cnm beklemek çok zor geliyor değil mi zamn geçmiyorHakkında hayırlısı olsun canımm. Vsrdir bi hayir bundada