- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
Özellikle bişey yapmadık. Eşim proxeed plusa devam ediyodu keçi boynuzu kürü yapıyoduk akşamları. Sabahları 1 kaşık keçi boynuzu özü akşamlarıda pekmezinden 1 kaşık yiyodu. Evicap ve pharmatonu 4 aydır kullanıyodu bi de baloarmak apitera apimix yediriyodum. Şunu söyliyim bşz her ay pızisyona kadar dikkat ediyoduk, bacaklarımı kaldırıp 45 dk yatıyodum falan. Bu sefer ilişkide ben üstteydim ve yumurtlamadan önce birlikte olduk biz yumurtlama günümde yolculuk yapıyoduk çünkü. Ama ilişkiden sonra kalkmadım sabaha kadar yattım öyle. Bayramda oldu zaten o yüzden yum takibi falanda yapmadım zaten ağrımdan anlıyorum ben. Yani hiçbişeye dikkat etmedim görev gibi yapmadık. Ben kafaya takmıyodum diyorum ama ilişki günü pozisyonuna kadar düşünüyosun. Ben hep sırt üstü yatardım mesela. Yani takmayın diyenler doğru söylüyomuş. Nasılsa normal olmayacak diyip rahat rahat ilişki yaşayın. Biz eşimle en son o moddaydık nasılsa normal olmuyo takibi falan bırak dedi eşim. Bir de ben rahim filmininde sebep olduğunu düşünüyorum. Rahimdeki ilaç spermleri hızlandırıyomuş ve o ilaç 3 ay etkisini gösteriyormuş diye duydum.simarik83 canım bir şey soracaktım. Bu ay özel olarak yaptığın bir şey varmıydı peki? Ne bilim ilişkiden sonra daha uzun yatma, yumurta takibi vs. Farklı yaptığın birşey? Değerlerinizi gördüm ondan sordum. Bizimde sayı fazla ama ileri hareket yüzde 0.5 sizle oranladığımda denk geliyor ondan sordum. Neden olmasın dedim ona göre farklı bişi varsa bizde uygulayalım