2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Dun doktora gittik yine keseyi goremedik. pazartesi ya da sali gorunebilir dedi. Daha 3 haftalikken ogrenmistim hamileligimi. Keske o kadar erken bilmeseydim simdi zaman gecmek bilmiyor

Dun doktora gittik yine keseyi goremedik. pazartesi ya da sali gorunebilir dedi. Daha 3 haftalikken ogrenmistim hamileligimi. Keske o kadar erken bilmeseydim simdi zaman gecmek bilmiyor
testlerin sonucu nasıl peki? aramızda 6 gün var bende ptesinden sonra gidicem a kalp atışını duymal için inşaAllah bi aksilik çıkmaz yaa

Bugün Dr gittim ve minnoşki bir kese gördük şükürler olsun. 15 gün sonra tekrar gel kalp atışlarına bakalım dedi
Yavrum tam gününde doğarsa annesiyle aynı gün doğmuş olacak sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah

Gozunuz aydin. Peki ultrasonla mi gordu keseyi yoksa alttan mi bakti?

Merhabalar hanımlar hamileliğini öğrenen annelere ve anne adaylarını tebrik ediyorum rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah.
Yazmışsınız ama tek tek cvp veremedim pek giremiyorumda kızımın dersleri ödevleri sınavları oluyo kusura bakmayın.
Kanamam başladığı gün doktora gittim kan testi yapıldı tekrardan düşük yaptığımı söyledi doktor hamile olduğunu bilmeseydin adet oldun sanıcaktın ama değil dedi düşükle birlikte adet oluyosun dedi.

Allahdan hayırlısını diliyorum kendim içinde sizin içinde bu ikinci düşüğüm benim doktor devam etmeyin önce muane edelim sizi adetiniz bitince gelin dedi. Bi süre ara veriyoruz çalışmalarımıza .

En iyisi dijital Termometre. Bir defalik aliyon sürekli kullanabilirsin..ilac icmeden önce hamile Olup olmadigindan emin ol

Allahdan hayırlısını diliyorum kendim içinde sizin içinde bu ikinci düşüğüm benim doktor devam etmeyin önce muane edelim sizi adetiniz bitince gelin dedi. Bi süre ara veriyoruz çalışmalarımıza .
Allah yardımcın olsun canım sabırla inanarak bekle bol bol dua et ne mucizeler gerçekleşti yeter ki İnan vakti henüz gelmemiş demek ki Hayırlısı olsun inşallah üzme kendini

selam arkadaşlar .benım demirim çok duşuk.ilk aylarda iaç kullansam sıkıntuı olur mu .. simdi içeyim dıyorum .ferro sanol ilacın ismi.

olsun canım .olur bebeğin .aMA dr bi kan testş falan yapsın hormonlarına baktır bence daha iyi olur .rabbim aratmasın güzel evlatlar versin

hayırlısıyla 1 aralıkta bat gelmezse ben de buralarda takılırım
3 hafta önce yazmışım bunu...
Allaha şükür bat günümde idrardai,4 GÜN GEÇİNce de kanda öğrendim gebeliğimi
hayırlısıyla kalp atışını ve keseyi de görürüz inaşallah.onları da hayırlısıyla gelecek haftalarda duyarız allahın izniyle..
ALlah kimseyi utandırmasın ve umutlarını boş çıkarmasın inşallah.

selam arkadaşlar .benım demirim çok duşuk.ilk aylarda iaç kullansam sıkıntuı olur mu .. simdi içeyim dıyorum .ferro sanol ilacın ismi.
Hamile kalmak istedigimi soylemek icin doktorumla gorustugumde Ferro sanol un demir+folik asit+b12 vitaminini kullanabilecegimi soylemisti. Hatta suan hala ayni hapa devam ediyorum. Ama doktor hamile kalmadan once verdiginde tek sakincasinin 1 aydan fazla kullanirsam kilo yapabilecegini soylemisti.

hakkında hayırlısı olsun canım önce senin sağlığın gelir tabii ki tez zamanda kavuşursun bebeğine inşallah

benin bi arkadaşım hamile kalmayı planlamaya başladığında demir hapına da başlamıştı, sonra da devma etti aynı ilaçtı galiba ama tabii bi doktora danışmak en iyisi

ya kızlar sizde de kabarıklık kaşıntı oluyor mu? test yapıp hamileliği öğrendiğim günün sabahı kolumda kızarıklık ve kaşıntı olmuştu ara ara geçer gibi oluyo ama yeniden çıkıyo bu kabarıklıklar çok da kaşınıyo acaba hamilelikle bi alakası var mıdır? kollarımı kanatıcam yakında öyle çok kaşınıyo inşallah bebişe zararı olan bişey değildir, ben böyle kaşıya kaşıya da yaşarım

testlerin sonucu nasıl peki? aramızda 6 gün var bende ptesinden sonra gidicem a kalp atışını duymal için inşaAllah bi aksilik çıkmaz yaa
anatkh018 seninle aynı gün görünüyo bebişimiz, sen benden önce gideceksin galiba doktora, inşallah bebişinin güpür güpür atan kalbini görürsün gidince neler olduğunu yazar mısın acaba?çok merak ediyorum ne yapıyolar hangi testleri istiyolar, ben de gidince yazarım burdan

Can'ım çok geçmişler olsun. Ne zor bir dönem. Allah sabır versin. Tez zamanda iyileşip yeniden anne olursun inşallah öpüyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…