2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yeni hamişler hayırlı uğurlu olsun bebeleriniz. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsinler inşallah.
Cumamız hayırlı olsun. Madenciler günümüz kutlu olsun.
Bugün Dr randevum var. Hayırlısıyla bakalım ne diyecek, çok fena heyecanlıyım bir kaç gündür hiç uğrayamadım. Hepinizi öpüyorum

merhaba herkese, ben de kısmetse ağustos annesi olacağım. hem de çikolata kistimle hamile kaldım. bu hastalığı çeken herkese umut olsun inşallah
Meraba canım tebrikler :) günlerimiz aynı canım

Rabbim evlat hasreti çeken herkese hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
kesinlikle tarifsiz bi duygu... ilk defa sevinçten hüngür hüngür ağladım hayatımda

Mrb kızlar bnde idrar testi yaptim silik çizgi çıktı yarın kan testine gidecem rabbim hayırlı haberleri vermeyi nasip etsin ins bnm ki tüp bebek
Meraba canım Rabbim hayırlısı neyse onu versin canım bekliyoruz güzel haberlerini inşallah :)

Bu ay bende ovulasyon testi alacağım inşallah :) gerçi doktora gittim prolaktin biraz yükselmiş ama ilaç verdi onu kullanıyorum... bi de gluforce diye bi ilaç verdi ama onu birakicam galiba ikinci dozda insanlıkla çıktım sabahtan beri çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…