- 29 Mart 2013
- 2.049
- 5.553
Can'ım ilk gebeliğimde benimde buna benzer bi durum başıma gelmişti. Baya bi sıkıntı yaşatmıştı bana. Sıkıntı dediğim işte kaşınıyon falan huzursuzluk yani..Dr tam bir şey anlayamamıştı. Test tahlil falan yaptırmıştım hiç bir şey çıkmamıştı. Gebeliğe bağlı stres falan fistan bir şeyler demişti. Rabbim şifa versin ve tez zamanda iyileş inşallah!!!hakkında hayırlısı olsun canım önce senin sağlığın gelir tabii ki tez zamanda kavuşursun bebeğine inşallah
benin bi arkadaşım hamile kalmayı planlamaya başladığında demir hapına da başlamıştı, sonra da devma etti aynı ilaçtı galiba ama tabii bi doktora danışmak en iyisi
ya kızlar sizde de kabarıklık kaşıntı oluyor mu? test yapıp hamileliği öğrendiğim günün sabahı kolumda kızarıklık ve kaşıntı olmuştu ara ara geçer gibi oluyo ama yeniden çıkıyo bu kabarıklıklar çok da kaşınıyo acaba hamilelikle bi alakası var mıdır? kollarımı kanatıcam yakında öyle çok kaşınıyo inşallah bebişe zararı olan bişey değildir, ben böyle kaşıya kaşıya da yaşarım
samyeli112233 Can'ım bende kansızlık tedavisi görürken hamile kalmıştım. Dr gebelik başlangıcında kan değerlerine falan bakarken ilaç kullandığımı söylemiştim. Devam etmelisin. Bitince zaten yeniden yazacam sana gebelere zaten veriyorum demişti. Ama sen yinede doktoruna bi danışırsın