Canım Kocaman 1 bardak havuç suyu sık kendine ve hemen iç bunu sabah akşam tekrarla adetin gelirse çalışmalara başlarsın en azındanKizlar 3 gun gecti regl olmadim daha ama hala test negatf cikio allahim bebis yoksa gelsin artik boyle hayal krikligi dahada zor olcak smdi umutlaniyorm :'(
Ya böyle hareketler falan deyince bi heyecanlandım. Şükürler olsun rabbime! O günleri de yaşatsın tekrar inşallah.Bu sabah test yaptım çok şükür olumlu keşke hareketlerini hissetsem bir an evvel henüz birşey anlamadım
İnanmıyorum!! Bende sadece ben sürekli acıkıyorum sanıyordum. İlk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Bunda sanki içimde hiç doymayan bi tırtıl varben yine gece yemeği yedimm kızlar.siz de acıkıyor musunuz benim gibii
çok acıkıyorum ,uyuyamıyorum yoksa napayım .bu gidi,şle 1.trimester i mi kaç kiloyla tamamlıyacagım acaba ?
Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Çok heyecanlı yaaaKizlar heyecandan resmen parca parca uyudum..
Gece boyunca kac kere uyandim; kac defa bi saga bi sola bi yuzustu bi sirtustu dondum hatirlamiyorum..
Ne cok ruyalar gördüm..
Sabahta 6da kalktim tamamen..
Hayirlarla bakalim
Bugun dr gunu...
Kesecigimi sagsalim hayirlica gorelim su dis gebelik riski de olmasin insaallah...
Dualariniza talibim kizlar...
Herkese hayirli sabahlar ..
Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah.Mrb kızlar bn idrar testi yaptim onda silik çiktı bugün kan testi vermeye gidicem erkenden dayanamiyom; )
Can'ım ben ilk gebeliğimde 6. haftada kalp atışlarını duymuştum. Belki 6. haftanın sonuydu onu hatırlamıyorum işteyazarım tabi dün bi arkadaşımla konuştum oda hamileymiş daha dün duymuş kalp atışını 8 haflaıkken bizimki daha 5+5 duyar mıyız bilmiyorum acele mi ediyorum dedim ama gitmesem de olmazki doktor bana nie gelmedin bu zmana kadar demesinden korkuyorum
Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Garanti olsun diye 7. haftada falan çağırıyorlarKizlarr benn de varim 5 haftalik hamisim ama keseyi daha gormedik ne zaman görünür ki
canım doktora gitin mi? çünkü 5 haftalık ultrasonda gözüküyormuş bildiğim kadarıylaKizlarr benn de varim 5 haftalik hamisim ama keseyi daha gormedik ne zaman görünür ki
Rabbim hayırlısını versin canım sıkma canını belki geç döllenmedir yada testin bozuktur belki??Kizlar 3 gun gecti regl olmadim daha ama hala test negatf cikio allahim bebis yoksa gelsin artik boyle hayal krikligi dahada zor olcak smdi umutlaniyorm :'(
sana gel ve ya gelme demedi mi yani doktor?Detayli olarak konusmadik henuz canm
havuç suyunun faydası ne ki canım merak ettim çocuk için mi yoksa adeti sökmesi için mi?Canım Kocaman 1 bardak havuç suyu sık kendine ve hemen iç bunu sabah akşam tekrarla adetin gelirse çalışmalara başlarsın en azından
ay kararsız kaldım napsam bilemedim ya ama hamilelik programı 42.gününde ultrasonda kalp atışını görebilirsiniz yazıyorGünaydın hamişler
Can'ım ben ilk gebeliğimde 6. haftada kalp atışlarını duymuştum. Belki 6. haftanın sonuydu onu hatırlamıyorum işte
canım doktora gitin mi? çünkü 5 haftalık ultrasonda gözüküyormuş bildiğim kadarıyla
Rabbim hayırlısını versin canım sıkma canını belki geç döllenmedir yada testin bozuktur belki??
sana gel ve ya gelme demedi mi yani doktor?
havuç suyunun faydası ne ki canım merak ettim çocuk için mi yoksa adeti sökmesi için mi?
Merhaba :) gordunuz mu keseyi acaba merak ettim. gunlerimiz yakin ben de onumuzdeki hafta sali dr. gitmeyi dusunuyorumSu an sira bekliyorum canim
Insaallah gorusecez
Ben varimmm :) hem ocakta 33 olacagim, hem 3 ay once evlendim, hem de bu ilk gebeligimBenim gibi 30 lu yaşlarda olan arkadaşlar ses verinn bir yandaş arıyorum kendimi iyi hissettirecek :)
Herkese hayırlı günler sizlere bi sorum olacak merak içerisinde bekliyorum bugün adet günüm olmadım henüz perşembe ve cuma günü adet olacam zannettim pembemsi akıntı geldi kasıklarımda ağrı batma oldu ama olmadım 6 aydır çocuk istiyorduk olmadı acaba yerleşme kanaması mı diye düşünüyorum kızına hamile iken de böyle olmuştum ne zaman idrar testinde çıkar ne zaman yapmalıyım testi
Merhaba :) gordunuz mu keseyi acaba merak ettim. gunlerimiz yakin ben de onumuzdeki hafta sali dr. gitmeyi dusunuyorum
Ben de yeni ogrendim hamile oldugumu. Haftaya doktora gidicem.Cok sukur gorduj canim4+4
Sen hc gtnedn ni
Gittim ama ultrasona gitmedim daha benim sat a gore 5+4 bhcg degerim en son sali gunu 5276 cikmisti haftaya sali yada carsamba ustten kalp atisi duyulur mu ki. senin adina da cok sevindim saglikla kucagimiza almak ta nasip olur insallah :)Cok sukur gorduj canim4+4
Sen hc gtnedn ni
Senin ki ne kadarlikBen de yeni ogrendim hamile oldugumu. Haftaya doktora gidicem.
Herkese hayırlı günler sizlere bi sorum olacak merak içerisinde bekliyorum bugün adet günüm olmadım henüz perşembe ve cuma günü adet olacam zannettim pembemsi akıntı geldi kasıklarımda ağrı batma oldu ama olmadım 6 aydır çocuk istiyorduk olmadı acaba yerleşme kanaması mı diye düşünüyorum kızına hamile iken de böyle olmuştum ne zaman idrar testinde çıkar ne zaman yapmalıyım testi
Gittim ama ultrasona gitmedim daha benim sat a gore 5+4 bhcg degerim en son sali gunu 5276 cikmisti haftaya sali yada carsamba ustten kalp atisi duyulur mu ki. senin adina da cok sevindim saglikla kucagimiza almak ta nasip olur insallah :)
Amin canm amin..
Değerin yuksek masaallah
Bence duyulabilir kuzum