2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar 3 gun gecti regl olmadim daha ama hala test negatf cikio allahim bebis yoksa gelsin artik boyle hayal krikligi dahada zor olcak smdi umutlaniyorm :'(
Canım Kocaman 1 bardak havuç suyu sık kendine ve hemen iç bunu sabah akşam tekrarla adetin gelirse çalışmalara başlarsın en azından

Günaydın hamişler
Bu sabah test yaptım çok şükür olumlu keşke hareketlerini hissetsem bir an evvel henüz birşey anlamadım
Ya böyle hareketler falan deyince bi heyecanlandım. Şükürler olsun rabbime! O günleri de yaşatsın tekrar inşallah.

ben yine gece yemeği yedimm kızlar .siz de acıkıyor musunuz benim gibii
çok acıkıyorum ,uyuyamıyorum yoksa napayım .bu gidi,şle 1.trimester i mi kaç kiloyla tamamlıyacagım acaba ?
İnanmıyorum!! Bende sadece ben sürekli acıkıyorum sanıyordum. İlk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Bunda sanki içimde hiç doymayan bi tırtıl var ilk gebeliğimde 13 kg almıştım. Bakalım bunda be olacak.

Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Çok heyecanlı yaaa

Mrb kızlar bn idrar testi yaptim onda silik çiktı bugün kan testi vermeye gidicem erkenden dayanamiyom ; )
Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah.

Can'ım ben ilk gebeliğimde 6. haftada kalp atışlarını duymuştum. Belki 6. haftanın sonuydu onu hatırlamıyorum işte

Kizlarr benn de varim 5 haftalik hamisim ama keseyi daha gormedik ne zaman görünür ki
Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Garanti olsun diye 7. haftada falan çağırıyorlar

Kizlarr benn de varim 5 haftalik hamisim ama keseyi daha gormedik ne zaman görünür ki
canım doktora gitin mi? çünkü 5 haftalık ultrasonda gözüküyormuş bildiğim kadarıyla

Kizlar 3 gun gecti regl olmadim daha ama hala test negatf cikio allahim bebis yoksa gelsin artik boyle hayal krikligi dahada zor olcak smdi umutlaniyorm :'(
Rabbim hayırlısını versin canım sıkma canını belki geç döllenmedir yada testin bozuktur belki??

Detayli olarak konusmadik henuz canm
sana gel ve ya gelme demedi mi yani doktor?

Canım Kocaman 1 bardak havuç suyu sık kendine ve hemen iç bunu sabah akşam tekrarla adetin gelirse çalışmalara başlarsın en azından
havuç suyunun faydası ne ki canım merak ettim çocuk için mi yoksa adeti sökmesi için mi?

Günaydın hamişler
Can'ım ben ilk gebeliğimde 6. haftada kalp atışlarını duymuştum. Belki 6. haftanın sonuydu onu hatırlamıyorum işte
ay kararsız kaldım napsam bilemedim ya ama hamilelik programı 42.gününde ultrasonda kalp atışını görebilirsiniz yazıyor

Su an sira bekliyorum canim
Insaallah gorusecez

[QUOTE="anatkh018,
havuç suyunun faydası ne ki canım merak ettim çocuk için mi yoksa adeti sökmesi için mi?[/QUOTE]
Adet sökmesi için canım adet olmak bile öyle büyük nimet ki

Benim gibi 30 lu yaşlarda olan arkadaşlar ses verinn bir yandaş arıyorum kendimi iyi hissettirecek :)

Merhaba ben yeni uye oldum. Hepiniz bebeklerinizi saglikla kucaginiza alin ins. Onlamayan herkese de Rabbim nasip eylesin.

Herkese hayırlı günler sizlere bi sorum olacak merak içerisinde bekliyorum bugün adet günüm olmadım henüz perşembe ve cuma günü adet olacam zannettim pembemsi akıntı geldi kasıklarımda ağrı batma oldu ama olmadım 6 aydır çocuk istiyorduk olmadı acaba yerleşme kanaması mı diye düşünüyorum kızına hamile iken de böyle olmuştum ne zaman idrar testinde çıkar ne zaman yapmalıyım testi

Cnm bence iki uc gun daha bekle testi oyle yap yinede sen bilirsin

Ben adet gunumde yapmistim testi ve 2. Cizgi cikmisti aksama dogru olmazsaniz yapabilirsiniz :)

Gittim ama ultrasona gitmedim daha benim sat a gore 5+4 bhcg degerim en son sali gunu 5276 cikmisti haftaya sali yada carsamba ustten kalp atisi duyulur mu ki. senin adina da cok sevindim saglikla kucagimiza almak ta nasip olur insallah :)

Amin canm amin..

Değerin yuksek masaallah

Bence duyulabilir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…