Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı Olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende inşallah Ağustos annesi olucam :) bat 4 gün geçti ve bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür :) darısı isteyen herkesin başına inşallah hayırlısıyla :)
OHH ohh hamişlerimiz artıyor. TebriklerMerhaba, benim bat bugündü sabah gittim erken gebelik testi aldım pozitif çıktı. İnşallah bende ağustos annesi olucam. Darısı tüm isteyenlerin başına :)
Sanirm stresten gecikti canm cok zor bi donemmis insallh gec dollnmedir regl olursam cok uzulucemazcık bekle derim :)
bazen geç döllenme olabiliyor :)
yada adetin geçikeblilr kuzum
Çook sağol canım amin inşallah darısı isteyenlerin başına :)Hayırlı Olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım tebrikler :)dün test yaptım çift çizgiyi gördüm atık bundan sonrası hayırlısı
Meraba canım tebrikler :) günlerimiz aynı canımmerhaba herkese, ben de kısmetse ağustos annesi olacağım. hem de çikolata kistimle hamile kaldım. bu hastalığı çeken herkese umut olsun inşallah
Meraba canım tebrikler :) günlerimiz aynı canım
Âmin cümlemize inşallah çok teşekkür ederim :)evet canım ben de tebrik ederim, allah sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin inşallah.
ayy canım benim ya senin için gerçekten süpriz olmuştur 5 yılda neler çektin kimbilir ben 1.5 sene dayanamadım insanlara Rabbim evalatla sınamasın bizleri herkesee nasip etsin bu tarifsiz duyguyu sağlıkla kucaklarımıza alırız inşaAllah
Mrb kızlar bnde idrar testi yaptim silik çizgi çıktı yarın kan testine gidecem rabbim hayırlı haberleri vermeyi nasip etsin ins bnm ki tüp bebek
Meraba canım Rabbim hayırlısı neyse onu versin canım bekliyoruz güzel haberlerini inşallah :)Mrb kızlar bnde idrar testi yaptim silik çizgi çıktı yarın kan testine gidecem rabbim hayırlı haberleri vermeyi nasip etsin ins bnm ki tüp bebek
Rabbim evlat hasreti çeken herkese hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
kesinlikle tarifsiz bi duygu... ilk defa sevinçten hüngür hüngür ağladım hayatımda
Bu ay bende ovulasyon testi alacağım inşallah :) gerçi doktora gittim prolaktin biraz yükselmiş ama ilaç verdi onu kullanıyorum... bi de gluforce diye bi ilaç verdi ama onu birakicam galiba ikinci dozda insanlıkla çıktım sabahtan beri çıkarıyorumValla çok ağladım canm biliyorum hayırlısı değilmiş ama bu ay çok emindim ve coook istedim olmayınca üzüldüm tabi ama umutluyum ovulasyon testi alıp öyle demicem inşallah belki yine eyllul ânnesi olurum oglumdaki gibi allah razı olsun senden