2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yeni hamişler hayırlı uğurlu olsun bebeleriniz. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsinler inşallah.
Cumamız hayırlı olsun. Madenciler günümüz kutlu olsun.
Bugün Dr randevum var. Hayırlısıyla bakalım ne diyecek, çok fena heyecanlıyım :KK17: bir kaç gündür hiç uğrayamadım. Hepinizi öpüyorum :anneadayı::KK200::nazar:

merhaba herkese, ben de kısmetse ağustos annesi olacağım. hem de çikolata kistimle hamile kaldım. bu hastalığı çeken herkese umut olsun inşallah
Meraba canım tebrikler :) günlerimiz aynı canım :KK48:

ayy canım benim ya senin için gerçekten süpriz olmuştur 5 yılda neler çektin kimbilir :KK43: ben 1.5 sene dayanamadım insanlara :KK43: Rabbim evalatla sınamasın bizleri herkesee nasip etsin bu tarifsiz duyguyu sağlıkla kucaklarımıza alırız inşaAllah :anneadayı::emir_bebek:

Rabbim evlat hasreti çeken herkese hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
kesinlikle tarifsiz bi duygu... ilk defa sevinçten hüngür hüngür ağladım hayatımda

Valla çok ağladım canm biliyorum hayırlısı değilmiş ama bu ay çok emindim ve coook istedim olmayınca üzüldüm tabi ama umutluyum ovulasyon testi alıp öyle demicem inşallah belki yine eyllul ânnesi olurum oglumdaki gibi allah razı olsun senden
Bu ay bende ovulasyon testi alacağım inşallah :) gerçi doktora gittim prolaktin biraz yükselmiş ama ilaç verdi onu kullanıyorum... bi de gluforce diye bi ilaç verdi ama onu birakicam galiba ikinci dozda insanlıkla çıktım sabahtan beri çıkarıyorum :KK43:

X