Can'ım ilk gebeliğimde benimde buna benzer bi durum başıma gelmişti. Baya bi sıkıntı yaşatmıştı bana. Sıkıntı dediğim işte kaşınıyon falan huzursuzluk yani..Dr tam bir şey anlayamamıştı. Test tahlil falan yaptırmıştım hiç bir şey çıkmamıştı. Gebeliğe bağlı stres falan fistan bir şeyler demişti. Rabbim şifa versin ve tez zamanda iyileş inşallah!!!hakkında hayırlısı olsun canım önce senin sağlığın gelir tabii ki tez zamanda kavuşursun bebeğine inşallah
benin bi arkadaşım hamile kalmayı planlamaya başladığında demir hapına da başlamıştı, sonra da devma etti aynı ilaçtı galiba ama tabii bi doktora danışmak en iyisi
ya kızlar sizde de kabarıklık kaşıntı oluyor mu? test yapıp hamileliği öğrendiğim günün sabahı kolumda kızarıklık ve kaşıntı olmuştu ara ara geçer gibi oluyo ama yeniden çıkıyo bu kabarıklıklar çok da kaşınıyo acaba hamilelikle bi alakası var mıdır? kollarımı kanatıcam yakında öyle çok kaşınıyoinşallah bebişe zararı olan bişey değildir, ben böyle kaşıya kaşıya da yaşarım
çok sağol canım .iki günde bir alıyorum ilacı .yine de bir kadın doğumcuya soracağımHamile kalmak istedigimi soylemek icin doktorumla gorustugumde Ferro sanol un demir+folik asit+b12 vitaminini kullanabilecegimi soylemisti. Hatta suan hala ayni hapa devam ediyorum. Ama doktor hamile kalmadan once verdiginde tek sakincasinin 1 aydan fazla kullanirsam kilo yapabilecegini soylemisti.
ohhh çok şükür tebrik ederim canım .çok sevindim yaa .bizi bırakmadınBu sabah test yaptım çok şükür olumlu keşke hareketlerini hissetsem bir an evvel henüz birşey anlamadım
teşekkurler gülüm içim rahatladi vallahi .ben folıkasit dışında bişey içilmez diye düşündüm teredütte kaldım .ama fe eksiklği de iyi degil tabikiCan'ım ilk gebeliğimde benimde buna benzer bi durum başıma gelmişti. Baya bi sıkıntı yaşatmıştı bana. Sıkıntı dediğim işte kaşınıyon falan huzursuzluk yani..Dr tam bir şey anlayamamıştı. Test tahlil falan yaptırmıştım hiç bir şey çıkmamıştı. Gebeliğe bağlı stres falan fistan bir şeyler demişti. Rabbim şifa versin ve tez zamanda iyileş inşallah!!!
samyeli112233 Can'ım bende kansızlık tedavisi görürken hamile kalmıştım. Dr gebelik başlangıcında kan değerlerine falan bakarken ilaç kullandığımı söylemiştim. Devam etmelisin. Bitince zaten yeniden yazacam sana gebelere zaten veriyorum demişti. Ama sen yinede doktoruna bi danışırsın
Samyeli 4. Denemeydi söylemiştim çok şükür bu kez Rabbim nasip etti. Yumurttlamadan sonraki 8. Günden sonra içime hamileymişim gibi gelmeye başlamıştı tamamen his ama yinede temkinli yaklaşıyordum hayal kırıklığına uğramamak adına. Çok şükür çok şükür inşallah hayırlısıyla zamanını doldurup sağlıkla kavuşabilmeyi nasip etsin Rabbim hepimize Aminohhh çok şükür tebrik ederim canım .çok sevindim yaa .bizi bırakmadın
daha bulantılar falan ..sonra hissedeceğiz inşaallah bebeğimiz. bakalı bun da bulantı olacak mı ..şu an yıyirum istediğimni
İnsan hissediyor gerçekten ben de çok erken hissetmiştim hamile olduğumu .Rabbim lutfetti çok sukur.artik kalp atisi ni duymayi beklicez ..Samyeli 4. Denemeydi söylemiştim çok şükür bu kez Rabbim nasip etti. Yumurttlamadan sonraki 8. Günden sonra içime hamileymişim gibi gelmeye başlamıştı tamamen his ama yinede temkinli yaklaşıyordum hayal kırıklığına uğramamak adına. Çok şükür çok şükür inşallah hayırlısıyla zamanını doldurup sağlıkla kavuşabilmeyi nasip etsin Rabbim hepimize Amin
Valla için ferahladi hayırlı olsun canm ben hayatımda hiç olmadığı kadar yoğun kanamalı regl geciriyorum kimyasal gebelikti sanırım ama buna da sukur regl oldum acaba mi demekten kurtuldum sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canmBu sabah test yaptım çok şükür olumlu keşke hareketlerini hissetsem bir an evvel henüz birşey anlamadım
yazarım tabi dün bi arkadaşımla konuştum oda hamileymiş daha dün duymuş kalp atışını 8 haflaıkken bizimki daha 5+5 duyar mıyız bilmiyorum acele mi ediyorum dedim ama gitmesem de olmazki doktor bana nie gelmedin bu zmana kadar demesinden korkuyorumanatkh018 seninle aynı gün görünüyo bebişimiz, sen benden önce gideceksin galiba doktora, inşallah bebişinin güpür güpür atan kalbini görürsüngidince neler olduğunu yazar mısın acaba?çok merak ediyorum ne yapıyolar hangi testleri istiyolar, ben de gidince yazarım burdan
bende heyecanlandımmm şimdi inşaAllah görürsün keseni inşaAllah kalp atışını da görürsünKizlar heyecandan resmen parca parca uyudum..
Gece boyunca kac kere uyandim; kac defa bi saga bi sola bi yuzustu bi sirtustu dondum hatirlamiyorum..
Ne cok ruyalar gördüm..
Sabahta 6da kalktim tamamen..
Hayirlarla bakalim
Bugun dr gunu...
Kesecigimi sagsalim hayirlica gorelim su dis gebelik riski de olmasin insaallah...
Dualariniza talibim kizlar...
Herkese hayirli sabahlar ..
inşaAllah güzel sonuçlarla gelirsin canımMrb kızlar bn idrar testi yaptim onda silik çiktı bugün kan testi vermeye gidicem erkenden dayanamiyom; )
Canım kimyasal gebeliklerde sağlıksız olunca adetle dışarı atıyor inan bu da bir lütuf tutunup büyümemesi bile şükretmek için bir sebep. Bir gün sağlıklı güçlü bir sperm gelecek ve hiçbirşey dinlemeyip o yumurtayı dölleyecek inşallah sabır mutlaka haberdar et gelişmelerden bizi. Ama adet öncesi test yapmamaya çalışsan?Valla için ferahladi hayırlı olsun canm ben hayatımda hiç olmadığı kadar yoğun kanamalı regl geciriyorum kimyasal gebelikti sanırım ama buna da sukur regl oldum acaba mi demekten kurtuldum sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canm
Şuanki belirtilerin ne? Göğüslerin hala acıyor mu şişler mi?İnsan hissediyor gerçekten ben de çok erken hissetmiştim hamile olduğumu .Rabbim lutfetti çok sukur.artik kalp atisi ni duymayi beklicez ..
bende heyecanlandımmm şimdi inşaAllah görürsün keseni inşaAllah kalp atışını da görürsünbizlere de haber veririsin emi
inşaAllah güzel sonuçlarla gelirsin canım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu tarifsiz duyguyu kalp atışı için ne zamn gel dedi peki canım??Allah razı olsun dualarin icin...
Bin sukur çok cok sukur sayisiz sukur Allah ima...
Kesemizi gördük
Henuz 4 hafta 4 gunlukmus...
Yine beta verdim...
Simdide oluşup kan atisini duymayi beklicez insaallah
Cok cok sukur
Sen naslsn
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu tarifsiz duyguyu kalp atışı için ne zamn gel dedi peki canım??