2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Cok tesekkur ederim. Zaten internette yazanlara baktigimda moralim bozuldu. Ins duser canim ya. Bir sorun bitip bir sorun başlıyor. Allahım saglikla kucağımiza almamizi nasip etsin ins

İyi geceler herkese ben 2013 temmuz annesiyim 5-6 aydır istiyoruz ikinci yı ama olmadı 5 kasım son adet tarihim bu ay çok umutluyum kasıklarımda batma hissi var pembemsi bir akıntı geldi sabah inşallah bu sefer olmuştur

Cnm test al sabah ilk idrarda yap erken den..Pembe akıntı yerleşme kanaması diyorlar ben yaşamadım bilmiyorum

Canim benim yeni okudum , üzme kendini tamam mı , belki de bizim için bu ay hayırlı değildi , belki de bu ay vücudun kendini hazırladı önümüzdeki ay olacak insallah...
Valla çok ağladım canm biliyorum hayırlısı değilmiş ama bu ay çok emindim ve coook istedim olmayınca üzüldüm tabi ama umutluyum ovulasyon testi alıp öyle demicem inşallah belki yine eyllul ânnesi olurum oglumdaki gibi allah razı olsun senden

[QUOTEüzülmea_10, post: 43877220, member: 719375"]İki gündür giremedim bayağı ilermişsiniz efervesan dilek ve samyeli Miami sizleri merak ettim umarım iyi değişiklikler vardır.
Bu ay nasıl bi ay dı ya ben hiçbirşey anlamadım gerçekten zihnimden de bir an önce silip atmak istiyorum .....
Sancıyla birlikte kanamam başladı 1 saat önce hafif kanamam war koyulaşmadı henüz ama adet görüyorum kesin.
Rabbim bana bunu hayırlı görmüş ki bunu yaşadım hamd olsun allahım olanında olmayanın da rabbim yar ve yardımcısı olsun .[/QUOTE]
Canim uzulme hayorlisi olsun diyelim ve öyle olsun insallah bende 2 aralikta adet oldum ama senin beni merak ettigin gibi bende sizi merak edip okumaya devam ediyorum daha zamani gelmedivdemekko diyorum

Yatakta don don uyuyamadim.acliktan..kalktim sut içtim ekmek yedim şimdi daha iyiyim.basim dönüyordu acliktan.uyuyabilirim insaallah simdi daha rahat

benim bugün ama yok bi şey hala belki gelir diyorum ama gelmez inşallah sen de olmazsın inşalah hayırlısı

ayy canım benim ya senin için gerçekten süpriz olmuştur 5 yılda neler çektin kimbilir ben 1.5 sene dayanamadım insanlara Rabbim evalatla sınamasın bizleri herkesee nasip etsin bu tarifsiz duyguyu sağlıkla kucaklarımıza alırız inşaAllah

Ağlama canım ya, Yüce Rabbim daha iyisini verecektir ondan bekletiyodur, ümidini yitirme hayırlısıyla gelsin inşallah minik

Kizlar regl olmadim daha bat dündü haytmda ilk defa bekledğim gun gelmdi ama test negatif karmakarsik oldu kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…