2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben her ay yumurtlama takvimimi takip ederdim sonra ovülasyon testi yapardım ilişki sonrası bacağı dikmeler bele yastık koymalar üstüne hiç kalkmadan yatmalar falan ama geçen ay bişey oldu tam hatırlamıyorum kaçırdık o günü olmadı istediğim gibi olmicak gözüyle baktığım ay hamile kaldım ama çok dua ettim hala da ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah ne zaman istiorsa o zman oluyor istediğin kadar dikkat et uğraş boş yani
dogru cnm seninde hayırlı olsun bebeğin rabbim kucagına almayı nasip etsn cnm

dogru cnm seninde hayırlı olsun bebeğin rabbim kucagına almayı nasip etsn cnm
aminn canım daha göremedim bişey kan testi ve idrar testine göre hamileyim diyorum kalp atışını duymayı nasip etsin Rabbim inşaAllah en kısa zamanda sanada bi bebiş inşaAllah

aminn canım daha göremedim bişey kan testi ve idrar testine göre hamileyim diyorum kalp atışını duymayı nasip etsin Rabbim inşaAllah en kısa zamanda sanada bi bebiş inşaAllah
inşş cnm bnm sagol...
rabbim keseyi görmeyide kalp atısını duymayıda kucagına almayıda nasip etsin hayırlısı ie sanada cnm

ya kızlar sizde de aşırı uyku hali oluyor mu? iş yerinde zor ayakta duruyorum, evde saat 9'u zor görüyorum hemen koltukta uyuyakalıyorum. eşim zaten işten geç geliyo ne onun yüzünü görebiliyorum ne de evde iş yapacak halim kalıyo :110:
gün geçtikçe daha da artıyo sanki, bunun bi çözümü var mı acaba?
bende öyleyim canım. hep yatmak hep uyumak istiyorum. hormonlardan kaynaklı böyle. ilk 3 ay böyle geçiyo ikinci 3 ay çok rahat çok keyifli. üçüncü 3 ay ağırlaşıyorsun hareket etmek zor oluyo.

ya kızlar sizde de aşırı uyku hali oluyor mu? iş yerinde zor ayakta duruyorum, evde saat 9'u zor görüyorum hemen koltukta uyuyakalıyorum. eşim zaten işten geç geliyo ne onun yüzünü görebiliyorum ne de evde iş yapacak halim kalıyo :110:
gün geçtikçe daha da artıyo sanki, bunun bi çözümü var mı acaba?

Hem nasıl uyku :) Misafir varken uyuklamışım geçen akşam, rezilliği düşün :KK48: Otobüste 15 dklık bi yol gidiyorum, o 15dkda rüya görüyorum o derece :)

SELAM KIZLAR
benim adet yaklaştı alt karnımı dolu dolu hissediyorum eğer allah vermicekse iğne falan boş ama verecekse tabiki vesile..

kendimi sıkma ihtiyacı hissediyorum genelde adet olunca olur karın bölgemi rahat bırakamam
bugün adet oldum sandım tuvalete gittim ama akıntımmıs ..
şimdi aklıma geldi adet e birkaç gün kala böyle ben yanıltır hep akıntılarım
bat cmts ki ben muhtemelen adet olurum
yinede olana kadar topiği takip edeceğim

SELAM KIZLAR
benim adet yaklaştı alt karnımı dolu dolu hissediyorum eğer allah vermicekse iğne falan boş ama verecekse tabiki vesile..

kendimi sıkma ihtiyacı hissediyorum genelde adet olunca olur karın bölgemi rahat bırakamam
bugün adet oldum sandım tuvalete gittim ama akıntımmıs ..
şimdi aklıma geldi adet e birkaç gün kala böyle ben yanıltır hep akıntılarım
bat cmts ki ben muhtemelen adet olurum
yinede olana kadar topiği takip edeceğim
hakkında hayrılısı olsun canım, inşallah cumartesi hakkında yanılırsın da bu ay senin de yüzün güler :KK36:

İki gündür giremedim bayağı ilermişsiniz efervesan dilek ve samyeli Miami sizleri merak ettim umarım iyi değişiklikler vardır.
Bu ay nasıl bi ay dı ya ben hiçbirşey anlamadım gerçekten zihnimden de bir an önce silip atmak istiyorum .....
Sancıyla birlikte kanamam başladı 1 saat önce hafif kanamam war koyulaşmadı henüz ama adet görüyorum kesin.:KK43:
Rabbim bana bunu hayırlı görmüş ki bunu yaşadım hamd olsun allahım olanında olmayanın da rabbim yar ve yardımcısı olsun .

ben de hep aynı kişi denk gelioo :)
tanıdık olduk çıktık :)
Zaten ilk forum dolduran kız direk bana ama bugun 2 de almayabilirsiniz dedi tanidi geç geldiniz dedi :))) kanki olduk şimdi ben kart cikarttirdim haftaya geliyormus online olarak internetten bakabilirim hem kan aldir hem almaya git yoruldum

test yapmadım ama hisseiyorum var bir şeyler gelen yok yok dün ondan önceki gün gelmeliydi adet gelmedi test te yapamadım daha hadi bakalım

İki gündür giremedim bayağı ilermişsiniz efervesan dilek ve samyeli Miami sizleri merak ettim umarım iyi değişiklikler vardır.
Bu ay nasıl bi ay dı ya ben hiçbirşey anlamadım gerçekten zihnimden de bir an önce silip atmak istiyorum .....
Sancıyla birlikte kanamam başladı 1 saat önce hafif kanamam war koyulaşmadı henüz ama adet görüyorum kesin.:KK43:
Rabbim bana bunu hayırlı görmüş ki bunu yaşadım hamd olsun allahım olanında olmayanın da rabbim yar ve yardımcısı olsun .
Ben regl oldum canm

sat 24 ekimdi benim de canım, ben de gün sayıyorum resmen, şu kalp atışını bi duysaydık. Gerçi biz de çok sabırsızız, önce bi bat gelseydi, kan testi çıksaydı, şimdi belli oldu, kalp atışını duysaydık, sonra ikili tarama falan devam eder bu :)

ayy evet artık hepbirlikte sabredicez birbirimize destek olacağız canım
inşallah hepimizin şapşahane gebelik süreci olur, çoook keyifli sağlıklı rahat bi gebelik süreci yaşarız
şuan buraya yazdıgımaaaa inanamıyorum hala daha
mucizemiz çok bekletti bizi. bundan sonrasında dua ile sabır ile herşeyin yolunda gitmesi için dua edeceğim
Allah a emanet kuzularımız. hepimize sağlık versin Rabbim

canim ozaman kaç haftalık oluyor senin 15 inde .ben de ne zaman gideyim bilemiyorum kal patisi ne zaman duyuulur .sat 4 kasım

15 aralık dr a gideceğim gün 6+5 olacak tam :nazar:

kızlarrr tsh hormonlarınıza baktırdınız mı siz ilk kontrole gittiğinizde ?nasıl çıktı ??

ben her ay yumurtlama takvimimi takip ederdim sonra ovülasyon testi yapardım ilişki sonrası bacağı dikmeler bele yastık koymalar üstüne hiç kalkmadan yatmalar falan ama geçen ay bişey oldu tam hatırlamıyorum kaçırdık o günü olmadı istediğim gibi olmicak gözüyle baktığım ay hamile kaldım ama çok dua ettim hala da ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah ne zaman istiorsa o zman oluyor istediğin kadar dikkat et uğraş boş yani

tam 5 seneyi aşkın süredir istiyorduk bebek
tüp bebek aşılama vs yaptırdım olmadı
bu ay hiç ama hiç beklemiyordum ovulasyon günümü bile takip etmedim
ve kafam başka bi durum ile meşgüldu veee süpriz oldu banada
artık inanıyorum ki kafandan atmak çok önemli bi faktörmüş
her ay olcak mı olmucak mı diye düşünürdüm stres yapardım
ne yaparsam yapayım demekki Rabbim ol deyince oluyor
hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize

test yapmadım ama hisseiyorum var bir şeyler gelen yok yok dün ondan önceki gün gelmeliydi adet gelmedi test te yapamadım daha hadi bakalım

ben her sabaha heh kesin adetim geldi diye uyandım bel ve karın agrısı oldu 3 gün boyunca böyle geçti
4.gün hamile oldugumu öğrendim
inşallah sende hamilesindir hakkında hayırlısı olsun canım

Kizlar bugün tsh ölçümü yapildi onceden normal olan tsh cok yükselmiş :KK43: bebege zarar vermez :KK43: gebelik oncesi 2.70 idi doktor ilac verdi ve 2.5 olsun dedi kullandim. Bugun test yaptim değerim 7,5 olmus bebeğe zarar verir mi ya moralim çok bozuk:KK17::KK17: yarin doktora gitcem yine offf

Kizlar bugün tsh ölçümü yapildi onceden normal olan tsh cok yükselmiş :KK43: bebege zarar vermez :KK43: gebelik oncesi 2.70 idi doktor ilac verdi ve 2.5 olsun dedi kullandim. Bugun test yaptim değerim 7,5 olmus bebeğe zarar verir mi ya moralim çok bozuk:KK17::KK17: yarin doktora gitcem yine offf

canım benimde biraz yüksek 4,52 çıktı dr um hamileliğin erken dönemlerinde bu beklenen bir durum dedi
o yüzden ilaç vermedi bana. ama kontrol edeceğiz tekrar dedi.
internette kötü şeyler yazıyor onları okuyup moralini bozma
ilacı varmış hemen düşürüyormuş
bende bununla ilgili bi topikte okumuştum bazı bilgiler
yarın inşallah güzel haberler alırsın canım. ALLAH a emanet yavrularımız

X