- 1 Aralık 2011
- 371
- 416
selam canım ben iki kere yaptım geç döllenme diye sen bilirsin için rahat etsin istersen yaptır sana ayın 11ini doktor mu verdi gün olarak canım?kızlar selam
ben bir kerecik kan testi yaptırdım, bat 3 gün gecikmişti 512 çıktı tamam dediler, yeniden yaptırmaya gerek var mı sizce? yoksa ayın 11'indeki doktor randevumu mu bekleyeyim?
aslında daha erken gitmeyi istedim doktora ama eşim iş nedeniyle şehir dışında, birlikte gidelim diye onun dönmesini bekledim, 11'inde denk geldi o da.selam canım ben iki kere yaptım geç döllenme diye sen bilirsin için rahat etsin istersen yaptır sana ayın 11ini doktor mu verdi gün olarak canım?
ben iş çıkışı gittim tıp merkezine orda yaptırdım tarım saate verdiler sonucu gitmeden evinin yakınındaki bi yeri ara sor hem fiyat al hem ne kadar sürede çıkar die öğrenmiş olursun benim ilk gittiğim yer 4 saate çıkardı sonucu diğer yer ise yarım saateaslında daha erken gitmeyi istedim doktora ama eşim iş nedeniyle şehir dışında, birlikte gidelim diye onun dönmesini bekledim, 11'inde denk geldi o da.
iş yerinde ayrılıp test yaptırmaya gitmeye fırsatım olmuyo, kurum doktorluğu da pek sempatik değil maalesefdur olmazsa bi de yarın şansımı deneyeyim yeniden
saol canım fikir için
aynen ya, kimseye söyleyemeden böyle çok zor, şu keseyi bir görseydik hayırlısıyla davul zurnayla ilan edicemben iş çıkışı gittim tıp merkezine orda yaptırdım tarım saate verdiler sonucu gitmeden evinin yakınındaki bi yeri ara sor hem fiyat al hem ne kadar sürede çıkar die öğrenmiş olursun benim ilk gittiğim yer 4 saate çıkardı sonucu diğer yer ise yarım saate
bende normalde 42ci gün yani ptesi gidecektim o zaman kalp sesini duyuyormuşsun ama eşim perşembe izinli onla gidersem eğer ayın 10u olmuş olcak karar veremedim yani heyecandan duramıyorum hemen öğrenmek istiyorum çünkü herkeste saklıyoruz aileler falansevincimi paylaşmak istiyorum böylesi bana zor geliyor
kalp atışını duy canım öyle söyle insanlara kuzenimin eşi gördü keseyi söyledi ama aldrımak zorunda kaldılar bebk yoktu çünküaynen ya, kimseye söyleyemeden böyle çok zor, şu keseyi bir görseydik hayırlısıyla davul zurnayla ilan edicem
Canım ben de Ankara'dayım. Başkent hastanesine gidiyorum ama randevu almak sıkıntı çok kalabalık pfff
Ben de Ankara'dayım, Çukurambardaki Koru Hastanesi'nde Ümit Korucuoğlu'ndan randevu aldım ayın 11'ine. Daha önce bir arkadaşım gitmişti, yeni bebeği oldu, memnun kaldığını söyledi. Ben de onun üzerine randevu aldım, muayene ücreti için 192 tl dediler.
Başka bir arkadaşım da HRS'de Coşkun Aydın'a gitmiş, o da çok memnun kalmış ama taa Kavaklıdere'ye gitmek bana ters geldi o yüzden tercih etmedim. Umarım yardımcı olmuşumdur
Kızlar Ankara'dayim doktor hastane herseyi arıyorum özel devlet farketmez bana Bi yardım lütfen ;(
Beta-hcg 575 çıkmışşşşşş
Yok yapmadım canm 8.gün nerde çıkmadı canm adet olmazsa pazartesi salı kan verip doktora giderim ama ben kendimi hamile hissediyorum ya[/QUOTE]Peki.hakkinda hayirlisi neyse o olsun.benim de 8.gün ciknamisti..peki idrar testi yaptin mi sonradan.
bende de yanma yok ama akıntı çok ya her seferinde adet olmuş gibi hissediyrom kendimi tuvalete koşuyorum hemen sen gördün mü peki bebişini kalp atışını falan??sağlıkla gelsinler inşaAllah Rabbim onları korusun bize bağışlasın
kızlar selam
ben bir kerecik kan testi yaptırdım, bat 3 gün gecikmişti 512 çıktı tamam dediler, yeniden yaptırmaya gerek var mı sizce? yoksa ayın 11'indeki doktor randevumu mu bekleyeyim?
selam kızlar yine ben
nasılsınız bakalım ?
15 aralıkta randevum var kalp atışı için günler geçmek bilmiyor sanki
sat 28 ekim. sizlerin nasıl ?
samyeli112233 ve regl oldum nasip değilmiş canm siz sağlıkla kucağınıza alın inş arada bana ozelden yazın bebisleri nizi opuyorum sizi
hakkında hayırlısı olsun .yıne eylül annesi olursun belki.rabbim sağlıklı evlat veresin herkese . bırakma bizi yine de gir aradasamyeli112233 ve regl oldum nasip değilmiş canm siz sağlıkla kucağınıza alın inş arada bana ozelden yazın bebisleri nizi opuyorum sizi
Allah korusun cümlemizi canım,hayırlısıyla görelim bebişlerimizi inşallahkalp atışını duy canım öyle söyle insanlara kuzenimin eşi gördü keseyi söyledi ama aldrımak zorunda kaldılar bebk yoktu çünkü
canim ozaman kaç haftalık oluyor senin 15 inde .ben de ne zaman gideyim bilemiyorum kal patisi ne zaman duyuulur .sat 4 kasımselam kızlar yine ben
nasılsınız bakalım ?
15 aralıkta randevum var kalp atışı için günler geçmek bilmiyor sanki
sat 28 ekim. sizlerin nasıl ?
Canım ben bi uygulama yükledim telefonuma ovia pregnancy diye, benim bat 23'ünde olması gerekiyodu ona göre hesaplıyo, 30 kasımda bebeğin kalbinin atmaya başlayabileceğini yazdı, yani beşinci haftanın başlangıcı gibi (şu anda 5+3 gösteriyo beni mesela)canim ozaman kaç haftalık oluyor senin 15 inde .ben de ne zaman gideyim bilemiyorum kal patisi ne zaman duyuulur .sat 4 kasım
cnm benmde 15 ay oldu bekliyorum sen neler yaptın bu ayseni umutlandırmak için söylemiyorum canım ama benimkiler hep adet belirtisiydi hala kasık ağrısı çekiyorum adetli gibi yani nolcağı belli olmaz umutsuz olma ki ben tam 18 ay bekledim her ay hüsran olmasına rağmen
bende de öyle dün dizi izliyordum eşim kalk kalk uyudun yine dedi bende yok ya gözüm kapalı ama duyorum ben diyorum halbuki nerdee bildiğin uyuyorumya kızlar sizde de aşırı uyku hali oluyor mu? iş yerinde zor ayakta duruyorum, evde saat 9'u zor görüyorum hemen koltukta uyuyakalıyorum. eşim zaten işten geç geliyo ne onun yüzünü görebiliyorum ne de evde iş yapacak halim kalıyo
gün geçtikçe daha da artıyo sanki, bunun bi çözümü var mı acaba?
ben her ay yumurtlama takvimimi takip ederdim sonra ovülasyon testi yapardım ilişki sonrası bacağı dikmeler bele yastık koymalar üstüne hiç kalkmadan yatmalar falan ama geçen ay bişey oldu tam hatırlamıyorum kaçırdık o günü olmadı istediğim gibi olmicak gözüyle baktığım ay hamile kaldım ama çok dua ettim hala da ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah ne zaman istiorsa o zman oluyor istediğin kadar dikkat et uğraş boş yanicnm benmde 15 ay oldu bekliyorum sen neler yaptın bu ay