2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar selam
ben bir kerecik kan testi yaptırdım, bat 3 gün gecikmişti 512 çıktı tamam dediler, yeniden yaptırmaya gerek var mı sizce? yoksa ayın 11'indeki doktor randevumu mu bekleyeyim?

kızlar selam
ben bir kerecik kan testi yaptırdım, bat 3 gün gecikmişti 512 çıktı tamam dediler, yeniden yaptırmaya gerek var mı sizce? yoksa ayın 11'indeki doktor randevumu mu bekleyeyim?
selam canım ben iki kere yaptım geç döllenme diye sen bilirsin için rahat etsin istersen yaptır sana ayın 11ini doktor mu verdi gün olarak canım?

günaydın herkese

akıntı konusunda bence herkesinki farklı olabilir. adet öncesi kuru olup hamile kalan, çok akıntılı olan ya da az akıntılı olan ama hamile kalan olabilir.
benim normalde yumurtlamadan sonra adete kadar kuru geçer. bu ay ise yumurtlamadan sonra 8. günden itibaren azıcık azıcık akıntım geldi ama öyle fazla değil acıcık günde 1 zeytin tanesi kadar beyaz sarı arası. özellikle de ağır birşey kaldırdığımda ya da ayakta çok kalıp çok iş yaptığımda aktığını hissediyordum çamaşırıma bakıyordum gelmiş. ama dediğim gibi günde 1 zeytin tanesi kadardı. adete kadar kuru olan birisi için bu akıntının gelmesi acaba mı dedirtiyor umutlandırıyor. batı tam bilemiyorum bazen 27 bazen 28 bazen 29 günde 1 olabiliyor nadirde olsa döngüm değişebiliyor. bana gore dün battı ve akıntım kesildi diyebilirim. sadece peçeteyi sürdüğünde bulaşacak kadar.
heyecanla bekliyorum Allahım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin bizim için ve buradaki herkes için önemli olan bu.

selam canım ben iki kere yaptım geç döllenme diye sen bilirsin için rahat etsin istersen yaptır sana ayın 11ini doktor mu verdi gün olarak canım?
aslında daha erken gitmeyi istedim doktora ama eşim iş nedeniyle şehir dışında, birlikte gidelim diye onun dönmesini bekledim, 11'inde denk geldi o da.
iş yerinde ayrılıp test yaptırmaya gitmeye fırsatım olmuyo, kurum doktorluğu da pek sempatik değil maalesef dur olmazsa bi de yarın şansımı deneyeyim yeniden
saol canım fikir için

ben iş çıkışı gittim tıp merkezine orda yaptırdım tarım saate verdiler sonucu gitmeden evinin yakınındaki bi yeri ara sor hem fiyat al hem ne kadar sürede çıkar die öğrenmiş olursun benim ilk gittiğim yer 4 saate çıkardı sonucu diğer yer ise yarım saate
bende normalde 42ci gün yani ptesi gidecektim o zaman kalp sesini duyuyormuşsun ama eşim perşembe izinli onla gidersem eğer ayın 10u olmuş olcak karar veremedim yani heyecandan duramıyorum hemen öğrenmek istiyorum çünkü herkeste saklıyoruz aileler falansevincimi paylaşmak istiyorum böylesi bana zor geliyor

aynen ya, kimseye söyleyemeden böyle çok zor, şu keseyi bir görseydik hayırlısıyla davul zurnayla ilan edicem

aynen ya, kimseye söyleyemeden böyle çok zor, şu keseyi bir görseydik hayırlısıyla davul zurnayla ilan edicem
kalp atışını duy canım öyle söyle insanlara kuzenimin eşi gördü keseyi söyledi ama aldrımak zorunda kaldılar bebk yoktu çünkü

selam kızlar yine ben
nasılsınız bakalım ?
15 aralıkta randevum var kalp atışı için günler geçmek bilmiyor sanki
sat 28 ekim. sizlerin nasıl ?

Canım ben de Ankara'dayım. Başkent hastanesine gidiyorum ama randevu almak sıkıntı çok kalabalık pfff

Kızlar ben de ilk randevumu akropol'den aldım 14 aralıkta gideceğim, ama Medical Park evime çok yakın, bi de doğum paketi yapıyorlar, o da her şey içinde olduğu için uyguna geliyor. Sanırım oraya devam edicem.

Kızlar Ankara'dayim doktor hastane herseyi arıyorum özel devlet farketmez bana Bi yardım lütfen ;(

Beta-hcg 575 çıkmışşşşşş

Peki.hakkinda hayirlisi neyse o olsun.benim de 8.gün ciknamisti..peki idrar testi yaptin mi sonradan.
Yok yapmadım canm 8.gün nerde çıkmadı canm adet olmazsa pazartesi salı kan verip doktora giderim ama ben kendimi hamile hissediyorum ya[/QUOTE]

Yok canım daha göremedim, inşallah 14 aralık'ta göreceğim. Amiiiin hepimizinkini inşallah.

kızlar selam

Canım benim bat günü 131 çıkmıştı, ona da tamam dediler, 2 hafta sonra gel dediler, hep öyle diyorlar galiba :)
selam kızlar yine ben
nasılsınız bakalım ?

sat 24 ekimdi benim de canım, ben de gün sayıyorum resmen, şu kalp atışını bi duysaydık. Gerçi biz de çok sabırsızız, önce bi bat gelseydi, kan testi çıksaydı, şimdi belli oldu, kalp atışını duysaydık, sonra ikili tarama falan devam eder bu :)

selam kızlar yine ben
nasılsınız bakalım ?
canim ozaman kaç haftalık oluyor senin 15 inde .ben de ne zaman gideyim bilemiyorum kal patisi ne zaman duyuulur .sat 4 kasım

canim ozaman kaç haftalık oluyor senin 15 inde .ben de ne zaman gideyim bilemiyorum kal patisi ne zaman duyuulur .sat 4 kasım
Canım ben bi uygulama yükledim telefonuma ovia pregnancy diye, benim bat 23'ünde olması gerekiyodu ona göre hesaplıyo, 30 kasımda bebeğin kalbinin atmaya başlayabileceğini yazdı, yani beşinci haftanın başlangıcı gibi (şu anda 5+3 gösteriyo beni mesela)

Ben bugun kan verdim yine bakalkm artış nasıl bu son zaten kadın çok acitti bu sefer uyuzzzz

ya kızlar sizde de aşırı uyku hali oluyor mu? iş yerinde zor ayakta duruyorum, evde saat 9'u zor görüyorum hemen koltukta uyuyakalıyorum. eşim zaten işten geç geliyo ne onun yüzünü görebiliyorum ne de evde iş yapacak halim kalıyo
gün geçtikçe daha da artıyo sanki, bunun bi çözümü var mı acaba?

cnm benmde 15 ay oldu bekliyorum sen neler yaptın bu ay

bende de öyle dün dizi izliyordum eşim kalk kalk uyudun yine dedi bende yok ya gözüm kapalı ama duyorum ben diyorum halbuki nerdee bildiğin uyuyorum işyerinde de pc başında uyukluyorum bazen kapanıyor gözlerim kalkıorum iki tur atıorum yapcak bişey yok ilk zamnlar oluyormuş böyle

cnm benmde 15 ay oldu bekliyorum sen neler yaptın bu ay
ben her ay yumurtlama takvimimi takip ederdim sonra ovülasyon testi yapardım ilişki sonrası bacağı dikmeler bele yastık koymalar üstüne hiç kalkmadan yatmalar falan ama geçen ay bişey oldu tam hatırlamıyorum kaçırdık o günü olmadı istediğim gibi olmicak gözüyle baktığım ay hamile kaldım ama çok dua ettim hala da ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah ne zaman istiorsa o zman oluyor istediğin kadar dikkat et uğraş boş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…