dogru cnm seninde hayırlı olsun bebeğin rabbim kucagına almayı nasip etsn cnmben her ay yumurtlama takvimimi takip ederdim sonra ovülasyon testi yapardım ilişki sonrası bacağı dikmeler bele yastık koymalar üstüne hiç kalkmadan yatmalar falan ama geçen ay bişey oldu tam hatırlamıyorum kaçırdık o günü olmadı istediğim gibi olmicak gözüyle baktığım ay hamile kaldım ama çok dua ettim hala da ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah ne zaman istiorsa o zman oluyor istediğin kadar dikkat et uğraş boş yani
aminn canım daha göremedim bişey kan testi ve idrar testine göre hamileyim diyorum kalp atışını duymayı nasip etsin Rabbim inşaAllah en kısa zamanda sanada bi bebiş inşaAllahdogru cnm seninde hayırlı olsun bebeğin rabbim kucagına almayı nasip etsn cnm
inşş cnm bnm sagol...aminn canım daha göremedim bişey kan testi ve idrar testine göre hamileyim diyorum kalp atışını duymayı nasip etsin Rabbim inşaAllah en kısa zamanda sanada bi bebiş inşaAllah
bende öyleyim canım. hep yatmak hep uyumak istiyorum. hormonlardan kaynaklı böyle. ilk 3 ay böyle geçiyo ikinci 3 ay çok rahat çok keyifli. üçüncü 3 ay ağırlaşıyorsun hareket etmek zor oluyo.ya kızlar sizde de aşırı uyku hali oluyor mu? iş yerinde zor ayakta duruyorum, evde saat 9'u zor görüyorum hemen koltukta uyuyakalıyorum. eşim zaten işten geç geliyo ne onun yüzünü görebiliyorum ne de evde iş yapacak halim kalıyo
gün geçtikçe daha da artıyo sanki, bunun bi çözümü var mı acaba?
ya kızlar sizde de aşırı uyku hali oluyor mu? iş yerinde zor ayakta duruyorum, evde saat 9'u zor görüyorum hemen koltukta uyuyakalıyorum. eşim zaten işten geç geliyo ne onun yüzünü görebiliyorum ne de evde iş yapacak halim kalıyo
gün geçtikçe daha da artıyo sanki, bunun bi çözümü var mı acaba?
hakkında hayrılısı olsun canım, inşallah cumartesi hakkında yanılırsın da bu ay senin de yüzün gülerSELAM KIZLAR
benim adet yaklaştı alt karnımı dolu dolu hissediyorum eğer allah vermicekse iğne falan boş ama verecekse tabiki vesile..
kendimi sıkma ihtiyacı hissediyorum genelde adet olunca olur karın bölgemi rahat bırakamam
bugün adet oldum sandım tuvalete gittim ama akıntımmıs ..
şimdi aklıma geldi adet e birkaç gün kala böyle ben yanıltır hep akıntılarım
bat cmts ki ben muhtemelen adet olurum
yinede olana kadar topiği takip edeceğim
Ben bugun kan verdim yine bakalkm artış nasıl bu son zaten kadın çok acitti bu sefer uyuzzzz
İki tanesini aynı Kız aldı çok iyiydi hissetmedim ama bu cadı acittikan aldırırken mi acıdı..
benim azcık morardı kollar ama çok şükür olsun bakalımm
ben de hep aynı kişi denk gelioo :)İki tanesini aynı Kız aldı çok iyiydi hissetmedim ama bu cadı acitti
Zaten ilk forum dolduran kız direk bana ama bugun 2 de almayabilirsiniz dedi tanidi geç geldiniz dedi :))) kanki olduk şimdi ben kart cikarttirdim haftaya geliyormus online olarak internetten bakabilirim hem kan aldir hem almaya git yoruldumben de hep aynı kişi denk gelioo :)
tanıdık olduk çıktık :)
Ben regl oldum canmİki gündür giremedim bayağı ilermişsiniz efervesan dilek ve samyeli Miami sizleri merak ettim umarım iyi değişiklikler vardır.
Bu ay nasıl bi ay dı ya ben hiçbirşey anlamadım gerçekten zihnimden de bir an önce silip atmak istiyorum .....
Sancıyla birlikte kanamam başladı 1 saat önce hafif kanamam war koyulaşmadı henüz ama adet görüyorum kesin.
Rabbim bana bunu hayırlı görmüş ki bunu yaşadım hamd olsun allahım olanında olmayanın da rabbim yar ve yardımcısı olsun .
sat 24 ekimdi benim de canım, ben de gün sayıyorum resmen, şu kalp atışını bi duysaydık. Gerçi biz de çok sabırsızız, önce bi bat gelseydi, kan testi çıksaydı, şimdi belli oldu, kalp atışını duysaydık, sonra ikili tarama falan devam eder bu :)
canim ozaman kaç haftalık oluyor senin 15 inde .ben de ne zaman gideyim bilemiyorum kal patisi ne zaman duyuulur .sat 4 kasım
ben her ay yumurtlama takvimimi takip ederdim sonra ovülasyon testi yapardım ilişki sonrası bacağı dikmeler bele yastık koymalar üstüne hiç kalkmadan yatmalar falan ama geçen ay bişey oldu tam hatırlamıyorum kaçırdık o günü olmadı istediğim gibi olmicak gözüyle baktığım ay hamile kaldım ama çok dua ettim hala da ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah ne zaman istiorsa o zman oluyor istediğin kadar dikkat et uğraş boş yani
test yapmadım ama hisseiyorum var bir şeyler gelen yok yok dün ondan önceki gün gelmeliydi adet gelmedi test te yapamadım daha hadi bakalım
Kizlar bugün tsh ölçümü yapildi onceden normal olan tsh cok yükselmişbebege zarar vermez gebelik oncesi 2.70 idi doktor ilac verdi ve 2.5 olsun dedi kullandim. Bugun test yaptim değerim 7,5 olmus bebeğe zarar verir mi ya moralim çok bozuk yarin doktora gitcem yine offf