- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
Bak ben onu hiç düşünmedim 6.günden beri düzenli iliski yaşıyoruz bi gün arayla belki Rabbim erken vermiştir ben ille yumurtlama gününde olur diye hesap yapıyorum inş ikinci olacak bi de oğlum var güzel hediye 3yasindaYumurtlama guninde hamis kalacaksin diye kesin bisey yok ki .adetten cikar cikmaz hamile kalanları duydum .inşaallahhamilesindir canimikinci mi oolacak olursa
İnsan gercekten hissediyor.adet belirtilerinden farkli oluyor .benim de bacsklarim uyusuyor .hayirlisi baklaim.bat 30kasim benim de[/QUOTE][QUOTEhyra, post: 43606532, member: 659104"]önceki gebeliğimle bütün belirtiler aynı onu da çok erken hissetmiştim ama ozaman göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet vardı şimdi yok
Hosgeldin canim.bu güzel duyguları hep beraber yasayalim inşaallahSinemyet, post: 43601808, member: 130465"]Selam arkadaslar bu aya bende talibim kismetse Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. sat :3 kasim bat:30 kasim bekleyis devam ediyor
Bat lar ayniymis bide göğüs ucu kararması olmuştu geçen sefer şimdi de biraz var gibi senin ilk mi canm[/QUOTE]İnsan gercekten hissediyor.adet belirtilerinden farkli oluyor .benim de bacsklarim uyusuyor .hayirlisi baklaim.bat 30kasim benim de
Hosgeldin canim.bu güzel duyguları hep beraber yasayalim inşaallah.
Merhaba kızlar :) Benimde bat 1 aralık :) İlk denemelerimizBat lar ayniymis bide göğüs ucu kararması olmuştu geçen sefer şimdi de biraz var gibi senin ilk mi canm
Bat lar ayniymis bide göğüs ucu kararması olmuştu geçen sefer şimdi de biraz var gibi senin ilk mi canm[/QUOTE]İnsan gercekten hissediyor.adet belirtilerinden farkli oluyor .benim de bacsklarim uyusuyor .hayirlisi baklaim.bat 30kasim benim de
Eğer olursa ikinci olacak .bir kızım var[/QUOTE]Bat lar ayniymis bide göğüs ucu kararması olmuştu geçen sefer şimdi de biraz var gibi senin ilk mi canm
Eğer olursa ikinci olacak .bir kızım var
Temmuzda bende vardım kızlar sizi biliyorum temmuzda olmadı agustosa kaldık yarın çalışmalara baslıycaz inşallahBenimde umutlar bu aya kaldi canim temmzu beklerkende konuusmstuk seninle bzimde ilk denememzdi ama olmadi nasip kismet bakalim
agustos annesi oldugu kesinlesen yok sanırım herkesin bata var daha @_ATALANTE kac yasındasın
24 yaşındayımm :)
Benimde dün gece yatarken kasık ağrım çok olduu
Seninkini de canim sagolasin.gogus hassasiyeti ben de de var çok değil .uclari nasil karariyor ki .allah bagıslasın benimde bi oğlum var 3 yasında ondan once de 1 düşük yapmıstım 5 haftalıktı
Temmuzda bende vardım kızlar sizi biliyorum temmuzda olmadı agustosa kaldık yarın çalışmalara baslıycaz inşallah
Seninkini de canim sagolasin.gogus hassasiyeti ben de de var çok değil .uclari nasil karariyor ki .
Kesinlikle katiliyorumKızlar belirti için daha çok erken kendinizi kaptırmayın :) tecrübe konuşuyor burda bu 13 ayda o kadar belirti yasadimki, eğer o belirtiler gerçek olsaydı çoktan doğmuştu bebisimo belirtilere kulak tıkayin :) gerçek belirtiler 4. Haftadan sonra başlıyor... yapabiliyorsaniz aklınızdan çıkarın başka bi mesguliyet bulun :) mesela ben kafaya takiyorum diye olmuyo biliyorum yani aklımdan çıkarabilirsiniz olacak inşallah...
ben katılmıyorum .eğer hamileysen gerçekten farklı Hİssediyorsu n.ve anlıyorsun hamile olduğunu .bu herkes için geçerli olmayabilir. ama vücut çok farklı tepkı veriyor .Kızlar belirti için daha çok erken kendinizi kaptırmayın :) tecrübe konuşuyor burda bu 13 ayda o kadar belirti yasadimki, eğer o belirtiler gerçek olsaydı çoktan doğmuştu bebisimo belirtilere kulak tıkayin :) gerçek belirtiler 4. Haftadan sonra başlıyor... yapabiliyorsaniz aklınızdan çıkarın başka bi mesguliyet bulun :) mesela ben kafaya takiyorum diye olmuyo biliyorum yani aklımdan çıkarabilirsiniz olacak inşallah...