üzülme cnm bnm bende 2,5 yıllık evliyim 115 ay oldu bu ay ile olmuyo malesef ama sabredicez dua edicez rabbimden istemesini bilecez rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşş senin yaş kaç sorun var mı sizdeAy canım ben 2 yıldır evliyim 13 aydır istiyoruz her ay bi sonraki ay diye motive ediyorum ama çok zor sabretmekve cidden insanın sinirlerinin harap olduğu bi süreç
Sat bat ne zamandi canm senin ilk hamis sensin gliba hayrli olsun ins sag slim alirsin kcagna :)Merhaba bende ağustos annesi olucam Rabbimin izniyle inşallah bebiş isteyen herkese Rabbim yaşatsın bu duyguyu :)
Sen ozman temmz annesi olmuyomusun cnimTeşekker ederim canım inşallah :) sat:10 ekim bat:7 kasım
cnm hayır senin tahminen 16 temmuz dogumun agustos olamazen son adet gününden başlıyo gebeliğk adetin il gübü gebeliğin ilk günü olarak hesaplanıyorTeşekker ederim canım inşallah :) sat:10 ekim bat:7 kasım
Ewt benimde bir onceki sat bat 8 ekim 5 kasimdi senin agostsa kalmasi imkansiz gibicnm hayır senin tahminen 16 temmuz dogumun agustos olamazen son adet gününden başlıyo gebeliğk adetin il gübü gebeliğin ilk günü olarak hesaplanıyor
belki o yumurtlamasının catladıgı günden hesaplamıştır cnmEwt benimde bir onceki sat bat 8 ekim 5 kasimdi senin agostsa kalmasi imkansiz gibi
26 yaşındayım, doktor sorun yok sebebsiz diyor... 3 klomen yapıldı olmadı geçen ay hsg çekildi yine olmadı, bu ay aşılama olacaktı kist oluşunca asilamayi bi iki ay erteledi , diyetisyene gittim diyette başladım, doktor kilo verirsen hamile kalman kolay olur dedi bakalım ne olacak :)üzülme cnm bnm bende 2,5 yıllık evliyim 115 ay oldu bu ay ile olmuyo malesef ama sabredicez dua edicez rabbimden istemesini bilecez rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşş senin yaş kaç sorun var mı sizde
Sen kaç yaşındasin rabbim inşallah seninde kucağıni boş bırakma sin benimdeüzülme cnm bnm bende 2,5 yıllık evliyim 115 ay oldu bu ay ile olmuyo malesef ama sabredicez dua edicez rabbimden istemesini bilecez rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşş senin yaş kaç sorun var mı sizde
bende 23 yasındayım cnm. bende 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi denedim olmadı. 2 ay önce rahim filmi çektirdim sorun yoktu cok şükür cnm doktorda 3 at bekle olmazsa bizde asılama düşünüyoruz bakalım26 yaşındayım, doktor sorun yok sebebsiz diyor... 3 klomen yapıldı olmadı geçen ay hsg çekildi yine olmadı, bu ay aşılama olacaktı kist oluşunca asilamayi bi iki ay erteledi , diyetisyene gittim diyette başladım, doktor kilo verirsen hamile kalman kolay olur dedi bakalım ne olacak :)
amin cnm bnm rabbim herkesin gönlündekini nasip etsinSen kaç yaşındasin rabbim inşallah seninde kucağıni boş bırakma sin benimde
Rabbim tez vakitte versinbende 23 yasındayım cnm. bende 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi denedim olmadı. 2 ay önce rahim filmi çektirdim sorun yoktu cok şükür cnm doktorda 3 at bekle olmazsa bizde asılama düşünüyoruz bakalım
seni o kadar iyi anlıyorum ki bizde 2,5 yıllık evliyiz ve 14 aydır olmuyo cnm cok zor gercekten rabbim yüzümüzü güldürsün inş cnmRabbim tez vakitte versinartık zor geliyor beklemek çevreden muhakkak soruyorlar bi de acıyan gözlerle bakmalari çok canımı sıkıyor
İnşallah canimseni o kadar iyi anlıyorum ki bizde 2,5 yıllık evliyiz ve 14 aydır olmuyo cnm cok zor gercekten rabbim yüzümüzü güldürsün inş cnm
Ilk deneme mi :)hayırlısıyla 1 aralıkta bat gelmezse ben de buralarda takılırım