Adet tarihinden 14 gün öncesi yumurtlama günü o gün iki gün öncesi ve iki gün sonrası yeterli diye biliyorum :)Rabbim inş yazmıştır hastalık falan dinlemez oluverir benim bugün 17 günüm bebeis çalışmalarını kaçıncı güne kadar yapmak gerekir iki günde bi yapmaktan Yoruldum artık bundan sonra akışına biraksam olurmu kizlar
bence çok bile çalışmışsınız :)6. Günden beri dün geceye kadar iki günde bi önemli günleri değerlendirdikleri muhtemel yumurtlama 13 17 günler arası olur zaten bende 13 yada 14 gün yumurtlarim da bu ay güzel calistik yeterli mi diye meraktayim
Adet tarihinden 14 gün öncesi yumurtlama günü o gün iki gün öncesi ve iki gün sonrası yeterli diye biliyorum :)
Anlıyorum canım seni :) ayy bende beklemekten yoruldum :) yeter artık bebişlerimiz olsun :) inadıma çevremdeki herkes hamile bi ben k alamadım yaaİşte ben de biliyorum ama 6aydir tak dedi canına ya erken yumurtalardan diye 6.günden beri calismadayizama Yoruldum artık herhalde bu ay için yeterli
Anlıyorum canım seni :) ayy bende beklemekten yoruldum :) yeter artık bebişlerimiz olsun :) inadıma çevremdeki herkes hamile bi ben k alamadım yaa
merhaba herkese
bende geldim benimde 3 yaşında kızım var.... sat 5 kasım..... batımı kestiremiyorum..
32 yaşındayım. sizler?
zaman yavaş geçiyor normalde ne kadar da hızlı geçer oysa.......
belirti bile aramak için çok erken son 1 hafta kalsa en azından biraz vucudumu dinlerim....
sizzler ne alemdesiniz?
Türk filmlerinde ne güzel bi kerede oluyorniye bizde öyle değil ki :)
3 yasında oğlum var benimde 29 yaşındayım gerçi 10kasimda 30oldum ama artık 29dan yukarı çıkmambeklemedeyuz SAT 4kasim bat 30 kasım belirti çok ama çok erken :)
Benimde bat 5 kasim sat 3 aralik cok calisamdik ama hayrlisi bakalim :)benim de daha belli olmadı canım sat 5 kasımdı çalışıyoruz yani :)
Ayy çok güldüm yaaŞans yok bizde canm valla belki belim bebis çalışmalarından agriyor belki hamile bile değilim
Ya ben kendimi pek dinlemiyorum ağrım falan da yok ama sanki hamileymişim gibi bi modar bi tripler sorma gitsinKızlar benim belirtiler azaldi .agrim falan kalma di sanki
Bat 30kasim 1aralik gibi .
oğlunda kaç ay uğraşıdan sonra hamile kalmıştın?
Ayy çok güldüm yaaAyy ne olurdu bu umutsuzlugumuza rağmen bebiser gelse :)
Kızlar benim belirtiler azaldi .agrim falan kalma di sanki
Bat 30kasim 1aralik gibi .
Ya ben kendimi pek dinlemiyorum ağrım falan da yok ama sanki hamileymişim gibi bi modar bi tripler sorma gitsin