2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Adet tarihinden 14 gün öncesi yumurtlama günü o gün iki gün öncesi ve iki gün sonrası yeterli diye biliyorum :)

Adet tarihinden 14 gün öncesi yumurtlama günü o gün iki gün öncesi ve iki gün sonrası yeterli diye biliyorum :)

İşte ben de biliyorum ama 6aydir tak dedi canına ya erken yumurtalardan diye 6.günden beri calismadayiz ama Yoruldum artık herhalde bu ay için yeterli

İşte ben de biliyorum ama 6aydir tak dedi canına ya erken yumurtalardan diye 6.günden beri calismadayiz ama Yoruldum artık herhalde bu ay için yeterli
Anlıyorum canım seni :) ayy bende beklemekten yoruldum :) yeter artık bebişlerimiz olsun :) inadıma çevremdeki herkes hamile bi ben k alamadım yaa

merhaba herkese

bende geldim benimde 3 yaşında kızım var.... sat 5 kasım..... batımı kestiremiyorum..

32 yaşındayım. sizler?

zaman yavaş geçiyor normalde ne kadar da hızlı geçer oysa.......

belirti bile aramak için çok erken son 1 hafta kalsa en azından biraz vucudumu dinlerim....

sizzler ne alemdesiniz?

Son düzenleme:

3 yasında oğlum var benimde 29 yaşındayım gerçi 10kasimda 30oldum ama artık 29dan yukarı çıkmam beklemedeyuz SAT 4kasim bat 30 kasım belirti çok ama çok erken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…