- 9 Şubat 2015
- 337
- 212
- 38
Kızlar belirti için daha çok erken kendinizi kaptırmayın :) tecrübe konuşuyor burda bu 13 ayda o kadar belirti yasadimki, eğer o belirtiler gerçek olsaydı çoktan doğmuştu bebisimo belirtilere kulak tıkayin :) gerçek belirtiler 4. Haftadan sonra başlıyor... yapabiliyorsaniz aklınızdan çıkarın başka bi mesguliyet bulun :) mesela ben kafaya takiyorum diye olmuyo biliyorum yani aklımdan çıkarabilirsiniz olacak inşallah...
hadi inşaallah bu kervana katılalım .hep beraber ağustos annesi olalım .Temmuzda bende vardım kızlar sizi biliyorum temmuzda olmadı agustosa kaldık yarın çalışmalara baslıycaz inşallah
ben katılmıyorum .eğer hamileysen gerçekten farklı Hİssediyorsu n.ve anlıyorsun hamile olduğunu .bu herkes için geçerli olmayabilir. ama vücut çok farklı tepkı veriyor ..[/QUOTE
ben katılmıyorum .eğer hamileysen gerçekten farklı Hİssediyorsu n.ve anlıyorsun hamile olduğunu .bu herkes için geçerli olmayabilir. ama vücut çok farklı tepkı veriyor ..
uzun süre ugraşınca biraz farklı oluyor canm ama gercekten hamile oldugunu hissedebiliyorsan ozaman zaten hamilesindir bazı belirtiler de dogrudur biz uzun süre ugraşınca bütün belirtileri yaşıyoruz arkadaş ondan öyle yazmış
İnşallah olur kavuşuruz bebişlerimize :)aynen cok haklısın ben de 6 aydır ugrasıyorum ama olmadı bi ilk ay belirtiler vardı sonra olmadı bi de bu ay var bu ay cok ümitli oldugumdan bu belirtileri yAsıyorum zaten ama bi yandan da ins bebistendir diyorum ama yazdıgım belirtiler obur bebeğimle aynı bazısında hic belirti olmadan da hamilelik baslıyor iste bi akısına bıraksam biliyorum ben de hamiş olcam ama olmuyor işte
İnşallah olur kavuşuruz bebişlerimize :)
Insallah:)hadi inşaallah bu kervana katılalım .hep beraber ağustos annesi olalım .
Amin canım :) ama bu ay benimki olmayacak gibi çok feci grip oldumMerhaba ben de ağustos annesi olmak istiyorum nasipse :) 1 kızım var. Nisan annesi olacaktım nasip olmadı 2 ay önce düşük yaptım. Bakalım nasipte ne var Allah isteyen herkese nasip etsin
Umtsu olma canim kismet belkide oluwerirAmin canım :) ama bu ay benimki olmayacak gibi çok feci grip oldumneyse kısmeti ne zamansa o zaman gelir inşallah :)
belli olmaz ya çalışacak gücün varsa sorun yokAmin canım :) ama bu ay benimki olmayacak gibi çok feci grip oldumneyse kısmeti ne zamansa o zaman gelir inşallah :)
Merhaba arkadaşlar İnşallah herkesin gönlüne göre olur .
Benimde nasip olursa 2. bebeğim olacak. 3 yaşında bir kızım var. Kızımda topikte çok güzel arkadaşlıklar edindik ki hala görüşüyoruz inşallah burada da güzel dostluklar kurulur bebekler sağlıcakla gelir
Merhaba ben de ağustos annesi olmak istiyorum nasipse :) 1 kızım var. Nisan annesi olacaktım nasip olmadı 2 ay önce düşük yaptım. Bakalım nasipte ne var Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin canım :) ama bu ay benimki olmayacak gibi çok feci grip oldumneyse kısmeti ne zamansa o zaman gelir inşallah :)
Ayy canım umut ve benUmtsu olma canim kismet belkide oluwerir
kaçıncı günden beri çalışmalar yapıyosunuz , önemli tarihler geçiyor gibi artıkRabbim inş yazmıştır hastalık falan dinlemez oluverir benim bugün 17 günüm bebeis çalışmalarını kaçıncı güne kadar yapmak gerekir iki günde bi yapmaktan Yoruldum artık bundan sonra akışına biraksam olurmu kizlar
Ayy canım parmağımi kaldıracak halim bile yok sınavlarıma bile çalışamiyorumbelli olmaz ya çalışacak gücün varsa sorun yok
kaçıncı günden beri çalışmalar yapıyosunuz , önemli tarihler geçiyor gibi artık