2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam senin geçen ay ilk denemedi di mi canım :) insallah tez zamanda olur rabbim çok aratmasın , uzadıkça stres de artıyor ve olacağı varsa da olmuyor :KK43: kendimden biliyorum
evet korunmayı geçen ay bırakmıştık ve ovulasyon günlerimde düzenli çalışmıştım baya da emindim kendimden ama yalan oldu :KK45:
bu sefer ovulasyon testi alıyorum bakalım bu ay da öyle deneyelim

inşallahhhh
ilk buraya yazmıştım zaten ama korunmayı geçen ay bırakınca temmuz annelerine koşmuştum
umarım hepimiz burda kalırız :KK19:
İnşallah :) ama dedigim gibi hiç ümidim yok güya bu ay aşılama olacaktı kist yüzünden o da olmadı , şimdi kist tedavisi görüyorum doktor da yumurtan kendiliğinden buyuyormus bi iki ay daha erteleyelim asilamayi dedi :KK43: ben de bari erteledik diyetisyene gideyim de kilo vereyim dedim şu çocuk stresinden çok kilo aldım :KK43: doktor kilo verirsen kendiliğinden olma ihtimalini artırırsin dedi :) bakalım hayırlısı artık

Merhaba kızlar bende bi buraya yazıyım dedim , hiç umudum yok ama belki uğur getirir diye yazıyım dedim 13 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı bu ayda kist oluşmuş, ama kismet belki olur

benim umutlar da buraya kaldı :KK53:
aslında yazmayacaktım hamile kalana kadar ama dayanamadım gene..
inş uğurlu gelir.. yazıcam ama az yazıcam bu sefer :KK45:
bat 5 aralık

hakkımızda hayırlıs olsun bende talibim burayaa. :) Ve çalışmalar başladıı :)

benim de bat 4 aralık insallah bu ay olur olmadı eylül ekim kasım aralık.... die devam edecez talip olmaya Allah hayırlısını versin inşallah :)

ben 3 aylık evliyim bizin için yeni daha tabi Allah aratmasın isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla versin insallah :) ben olmayınca umudumuzu kaybetmeyelim diye motive ediyorum kendimi :KK66:

ben 3 aylık evliyim bizin için yeni daha tabi Allah aratmasın isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla versin insallah :) ben olmayınca umudumuzu kaybetmeyelim diye motive ediyorum kendimi :KK66:
Ay canım ben 2 yıldır evliyim 13 aydır istiyoruz her ay bi sonraki ay diye motive ediyorum ama çok zor sabretmek :KK43: ve cidden insanın sinirlerinin harap olduğu bi süreç :KK43:

Benimde umutlar bu aya kaldi canim temmzu beklerkende konuusmstuk seninle bzimde ilk denememzdi ama olmadi nasip kismet bakalim

birbirimize yoldaş olalım :KK19:
biz çok kaptırdık kendimizi belki de o yüzden olmadı... psikoloji de çok önemli ya
daha rahat bırakalım bakalım zihnimizi.. inşallah olur

Ay canım ben 2 yıldır evliyim 13 aydır istiyoruz her ay bi sonraki ay diye motive ediyorum ama çok zor sabretmek :KK43: ve cidden insanın sinirlerinin harap olduğu bi süreç :KK43:
Allah sabır versin sağlık versin inşallah en kısa zamanda kucağın dolar :KK66:

merhaba arkadaşlar..bende bu aya talibim..hepiniz gibi bende ugur getirsin diye üye oldum..inşallah gelecek ay hepimiz pozitifleri görürüz..ben bu ay soğan kürüne başlayacam..içinizde kullanan varmı..?

birbirimize yoldaş olalım :KK19:
biz çok kaptırdık kendimizi belki de o yüzden olmadı... psikoloji de çok önemli ya
daha rahat bırakalım bakalım zihnimizi.. inşallah olur
Ewet ksinlikle katiliyorum cok stres yaptik blkide ummadgimz bir anda oluck bilemeyizz hayrlisi diyorum artik akillandim :)

Bende bu aya talip olayım bari temmuz ayı için çok umutlandım belirtiler acaba mı dedirtti ama şak diye kesiliverdi düşük yaşadıktan sonra fazla kafaya taktım herhalde ben

slmmm mrb kızlar günaydın :KK48:bi kaç kişi benm gibi temmuz annelrinden:KK70: inşş bu ay hamile kalırız kızlar agustosta bebeklerimiz kucagımızda olur inşş hayırlısı ile rabbim nasip etsin o_O

X