2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay canım ben 2 yıldır evliyim 13 aydır istiyoruz her ay bi sonraki ay diye motive ediyorum ama çok zor sabretmek :KK43: ve cidden insanın sinirlerinin harap olduğu bi süreç :KK43:
üzülme cnm bnm bende 2,5 yıllık evliyim 115 ay oldu bu ay ile olmuyo malesef ama sabredicez dua edicez rabbimden istemesini bilecez rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşş senin yaş kaç sorun var mı sizde

Benim hesabım öyle ama olsun temmuzda da tek sağlıklı bi şekilde olsun herkesin :) bu arada sana da hayırlı olsun canım

üzülme cnm bnm bende 2,5 yıllık evliyim 115 ay oldu bu ay ile olmuyo malesef ama sabredicez dua edicez rabbimden istemesini bilecez rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşş senin yaş kaç sorun var mı sizde
26 yaşındayım, doktor sorun yok sebebsiz diyor... 3 klomen yapıldı olmadı geçen ay hsg çekildi yine olmadı, bu ay aşılama olacaktı kist oluşunca asilamayi bi iki ay erteledi , diyetisyene gittim diyette başladım, doktor kilo verirsen hamile kalman kolay olur dedi bakalım ne olacak :)

Sen kaç yaşındasin rabbim inşallah seninde kucağıni boş bırakma sin benimde :KK43:

26 yaşındayım, doktor sorun yok sebebsiz diyor... 3 klomen yapıldı olmadı geçen ay hsg çekildi yine olmadı, bu ay aşılama olacaktı kist oluşunca asilamayi bi iki ay erteledi , diyetisyene gittim diyette başladım, doktor kilo verirsen hamile kalman kolay olur dedi bakalım ne olacak :)
bende 23 yasındayım cnm. bende 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi denedim olmadı. 2 ay önce rahim filmi çektirdim sorun yoktu cok şükür cnm doktorda 3 at bekle olmazsa bizde asılama düşünüyoruz bakalım

bende 23 yasındayım cnm. bende 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi denedim olmadı. 2 ay önce rahim filmi çektirdim sorun yoktu cok şükür cnm doktorda 3 at bekle olmazsa bizde asılama düşünüyoruz bakalım
Rabbim tez vakitte versin :KK43: artık zor geliyor beklemek :KK43: çevreden muhakkak soruyorlar bi de acıyan gözlerle bakmalari çok canımı sıkıyor :KK43:

Rabbim tez vakitte versin :KK43: artık zor geliyor beklemek :KK43: çevreden muhakkak soruyorlar bi de acıyan gözlerle bakmalari çok canımı sıkıyor :KK43:
seni o kadar iyi anlıyorum ki bizde 2,5 yıllık evliyiz ve 14 aydır olmuyo cnm cok zor gercekten rabbim yüzümüzü güldürsün inş cnm

hayırlısıyla 1 aralıkta bat gelmezse ben de buralarda takılırım:KK66:

Ey büyük Rabbim. Hayrı ve şerri ayırt edebilmeyi, imtihan olarak verdiklerine yürekten Amenna diyebilmeyi, göstermiş olduğun yolda yürümeyi, Senin yolundan ayrılmamayı, Seni en çok sevenlerden olmayı bana ve sevdiklerime nasip eyle. rabbim sen bizlere hayırlı saglıklı eylatlar nasip eyle
( RaBbİ HePlİ MiN LeDüNkE ZuRrİyEtEn TaYyİbEtEn sEmİuDdUa )
Hayırlı Cumalar..

X