2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba kızlar ben 2017ağustıs annesiyim sizin gibi bebeğim 10aylıkken Ramazan gelecek geçen sene rahat turabikdiniz mi oruç, sütte etkilenme oldu mu? Oruç tutanlar emzirme saatlerini basıl ayarladınız ne zaman emxirdinşz

Tutan da oldu tutamayan da oldu.
Ben şahsen 10-15 gün arası tutabildim, hem enerjim hem sütüm çok azaldı, iki gün üstüste tutamadım o yüzden.

Ben geçen sene tutamadım ama tutan arkadaşlar oldu. Kendinizin karar vermesi gereken bir durum.

minikpirana hamillelik sayfaaı açmıştı oradan ayrılacağını yazdı ma neden giremeyeceğini falan yazmamış bende ordan bilgim var canım
Canım başımızda bin bir dert, evimde değilim . Bulunduğum yerde de internet yok. Eylül anneleri grubunda bir arkadaşımın suyu gelmiş onu görünce bir gelip geçmiş olsun demek istedim ama yine gideceğim.

Canım başımızda bin bir dert, evimde değilim . Bulunduğum yerde de internet yok. Eylül anneleri grubunda bir arkadaşımın suyu gelmiş onu görünce bir gelip geçmiş olsun demek istedim ama yine gideceğim.
Tamam kuzum allah yardımcın olsun sorunlarını bir an önce çözersin inşallah dularımdasın sende beebğinde sevda kuşuda
ben unutmadım hiçbirinizi çok şeyler paylaştık hatta elife ladığım bebeği haturlarsın yardımcı olmuştun her elime ladığımda adını anarım öpüyorum allaha emaet ol elimizden bir şey gelirse başımla beraber

Sağol canım benim. Allah razı olsun. Ben de yad ediyorum güzel günlerdi kuzular 2 yaşına giriyor bile :)

Uzun zamandır yazmamistim buraya öncelikle herkese merhaba arkadaşlar kızım bu ayın 12 sinde 21 aylik oluyor emmeye çok düşkün oyleki iş yapıyorum soluklanayim diye iki dk oturayim diyorum hemen meme yemek aklında yok zaten yemek yiyen bir çocuk değil gece çok uyanip emiyor 2 yıl olacak artık ben çok bunaldim bu durumdan memeden kesmeyi düşünüyorum ama bir taraftanda 2 yaşına kadar emsin istiyorum 10 dk bir meme istiyor ne yapsam kessem çok şey kaybeder mi kızım

Ç

Kusura

Kusıra bakmayın ama cok sey kaybedermi derken? Zaten 3 ay kalmış yaşınıza allah uzun ömürler versin ama memesi bile olmayan hic emziremeyen annelerimiz var

Anladım canım umarım korktuğum şey değildir. Doğum zamanı başınıza gelen ders benzeri bir şey tahmin ettim. Allah sağlık versin yavrularına. Her şey yoluna girecek zamanla Allah evlatlarını hayırlı evlatlar etsin inşallah sen gerçekten çok güçlü bir annesin.

Aklına gelen şey canım. Teşekkür ederim çok.
Yiğidoyu öp yerimize:)

Geçmiş olsun çok. İyi cnm benim kızım da. Büyüdüler, kucağa sığmıyor artık. Çok kucakçı hala :) evimizin neşesi gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…