- 15 Ocak 2016
- 1.947
- 3.342
Allah kolaylıklar versin cnm. Daha iyisindir inşAklına gelen şey canım. Teşekkür ederim çok.
Yiğidoyu öp yerimize:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylıklar versin cnm. Daha iyisindir inşAklına gelen şey canım. Teşekkür ederim çok.
Yiğidoyu öp yerimize:)
Bu kişisel bir karar aslinda ama ben tutmuştum. Zaten ek gida aldiklari icin cok da zorlayici olmaisti acikcasi.. 2016 eylül annesi olacakken agustos annesi olanlardanım bu arada :)Merhaba kızlar ben 2017ağustıs annesiyim sizin gibi bebeğim 10aylıkken Ramazan gelecek geçen sene rahat turabikdiniz mi oruç, sütte etkilenme oldu mu? Oruç tutanlar emzirme saatlerini basıl ayarladınız ne zaman emxirdinşz
Bizde de basladi maalesef son 10 gundur cocuk sanki baska bi cocuk oldu herseye aglio kendini yerlere atio biseyler istio anlatamayinca aglama krizlerine girio uyuturken aglio uyanirken aglio kafam kazan oldu vallahi 1 bucuk ay once memeyi de biraktik onun da etkisi oldu mu bilmem2 yaş sendromu yaşayan tek biz miyiz
İyiyiz şükür Zeynep cim sen de iyisin değil mi takipteyim :)Merhaba kızlar uzun zamandır girmedim buraya bir balayı dedim tanıdıklar varmış. MinikPiranha @goody iyi misiniz?
Maşallah kuzulara :) sağol canım ben 8. Aya girdim bile. Bebek doğmadan alıştırayım demiştim ama baktım hiç oralı olmuyor çiş bacaklarından akarken mutlu oluyor bıraktım bende. Ne zaman hazır hissederse o zaman başlarım dedim.Selam kizlar biz anadolu yakasi anneleri sikca bulusup bayagi aktif gorustugumuzden beri pek girmiyordum. Bi bakayim dedim hamile kalan kalana hayirli ugurlu olsun hepinizin de saglikla kucaginiza alin insallah!
Ben ise baslayinca 21 aylikken memeden kestim hem tam gun is hem meme cok zorladi kizimi. Gece uykusu sorunu 2 yas sendromuyla birlesti hic uyumadigi gunler bile.oluyordu yada saatlerce aglayip uyumadigi yada tam uyudu derkenn uyanip saatlerce aglayarak direndigi. Psikologa bile goturduk ama isten çıkmam direk cozum oldu. Simdi de hazir evdeyim cise alistirayim diyorum konusuyor bilinci yerinde ama hala lazimliga degil ustune isiyor bu hafta araliklarla denedim basarili olamadim bi kez bile lazimliga yapmislihi yok. Sizde durumlar nasil? Alistiran yapan var mi nasil yapti???Eki Görüntüle 2163064 bunlar da dun ki bulismadan kankigiller ahmet yigit, zeynep özgü ve elif eceEki Görüntüle 2163064
Malesef o sendromdan bizde de var ne gibi belirtiler var benim kizim dışarı cikinca yerlere yatiyor kalkmiyor bana tokat atmaya başladı inatlik desen diz boyu nasil geçecek bu günler Allah yardimcimiz olsun sabır versin inşallah hepimize2 yaş sendromu yaşayan tek biz miyiz
Teşekkğr ederiiim:) amin.Mrb anneler bebekleriniz ne durumda bezden kesen var mı aranızda benim kizim da hicbir gelişme yok daha başlayamadık MinikPiranha hamileymissin Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Size bir sorum olacak adetime 12 gün varken çok kasik ağrılarım başladı hic bu kadar erken olmazdi suphelerim var aslında şu an 6 gün var adet olmama test yaptim ama olumsuz cıktı acaba erken test yaptığım icin olabilir mi
Ay az kalmis cidden cinsiyet ne? Hayirlisiyla al kucagina ins! Ablasi da vok iyi bi abla.olur da seni de hic uzmez ins!Maşallah kuzulara :) sağol canım ben 8. Aya girdim bile. Bebek doğmadan alıştırayım demiştim ama baktım hiç oralı olmuyor çiş bacaklarından akarken mutlu oluyor bıraktım bende. Ne zaman hazır hissederse o zaman başlarım dedim.
Merhabalar bebeğiniz nasil oldu memeden birakabildiniz mi eski bir gönderi ama aynı durumu yaşıyorum yazayim dedim 2 yasina kadar emsin istiyordum cok bağımlı onun adina da üzülüyorum
Hamile değilim canim adet oldum giremedim ne zamandırTeşekkğr ederiiim:) amin.
Canım bence başka bir sebebi olabilir denize gittiysen ya da hava sıcak diye kendini üşüttüysen belki? Çünkü regle 12 gün kala neredeyse yumurtlama günü, döllenme olup gebelik belirtisi yaşaman küçük ihtimal. Allah gönlüne göre versin yine de :)
Hayırlısı olsun canım bazen deli olduğumu düşünüyorum zaten zor vir süreç bekliyor minik üstüne minikle beni:) cinsiyet erkek diyorlar az kaldı bakalımHamile değilim canim adet oldum giremedim ne zamandır
Haklısın canim zorluğu olur tabiki Allah yardimcin olsun ama guzel bisey birlikte büyürler 2 yıl daha büyür ikisideHayırlısı olsun canım bazen deli olduğumu düşünüyorum zaten zor vir süreç bekliyor minik üstüne minikle beni:) cinsiyet erkek diyorlar az kaldı bakalım
Merhaba, dünden sonra emmedi mi durumunuz nedir? Bir kere bıraktıysanız başlamayın bence.Mrb anneler ya bebeğini sütten kesenler nasil bir yol izlediniz 2 yasina 25 gün kaldı bende bugun bırakmaya başladım sirke sürdüm emmek istemiyor ama cok huysuz meme de uyuduğu icin uykuya dalmasi zor oluyor üzülüyorum acaba birkaç ay daha versem mi onu boyle gördükçe basaramicam zannediyorum günah olurmu acaba simdiden biraktirmam