- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 44
kadınlar günümüz kutlu olsun hanımlar:)
evet hala doktora gitmedim ama kan testi yaptirdim
vayy hem de 3 aylikKızlar herkese merhaba 2016 ağustos annesiyim o zamanlar aktif giriyordum çocuktan sonra vaktim olmadı dün hastaneye gittim adetim 5 gün gecikmişti hamilelik kesinlikle beklemiyordum doktor bi bakalım dedi aaaa bide ne görelim 3 aylık hamileymişim hala şoktayım sizinle paylaşayım istedim
Hayır işin enteresan tarafıda o çok büyük sürpriz olduvayy hem de 3 aylik
uzerine adet gormussun demekki
hic belirti olmadi mi
Hayırlı olsun canım surpriz olmuş sağlıcakla kucagına alman dileğiyle maalsef hepimiz aynı durumdayız cocuklar dan vakit kalmıyor birde çalışınca komple koşuşturma birde benim kız çok harektli poposunun üstüne oturmuyıor hiç biz adını gezen tavuk koyduk yemeğği bile gezerek iyoruz gidyor geliyor bir kaşık valal bazen bunalıyorum ama hepsinin bir karakteri varKızlar herkese merhaba 2016 ağustos annesiyim o zamanlar aktif giriyordum çocuktan sonra vaktim olmadı dün hastaneye gittim adetim 5 gün gecikmişti hamilelik kesinlikle beklemiyordum doktor bi bakalım dedi aaaa bide ne görelim 3 aylık hamileymişim hala şoktayım sizinle paylaşayım istedim
Hatırlıyorum canım seni:) hayırlı uğurlu gelsin minnakın şnşallah. Sürpriz olmuş çok ta güzel olmuş mide bulantısız geçirmişsin maşallah 3 ayı :)Kızlar herkese merhaba 2016 ağustos annesiyim o zamanlar aktif giriyordum çocuktan sonra vaktim olmadı dün hastaneye gittim adetim 5 gün gecikmişti hamilelik kesinlikle beklemiyordum doktor bi bakalım dedi aaaa bide ne görelim 3 aylık hamileymişim hala şoktayım sizinle paylaşayım istedim
minik pranhaya katiliyorum ne guzel bulantisiz gecmis. hayatiniza hizli bi giris yapmis masallahHayır işin enteresan tarafıda o çok büyük sürpriz oldu
Hayırlı olsun canım surpriz olmuş sağlıcakla kucagına alman dileğiyle maalsef hepimiz aynı durumdayız cocuklar dan vakit kalmıyor birde çalışınca komple koşuşturma birde benim kız çok harektli poposunun üstüne oturmuyıor hiç biz adını gezen tavuk koyduk yemeğği bile gezerek iyoruz gidyor geliyor bir kaşık valal bazen bunalıyorum ama hepsinin bir karakteri var
AAA Nicolata bir zamanlar çok aktiftin grupta. Hayırlı olsun Sağlıkla kucağına al bebeğini. Miden bulanmadı mı belki de arada üstüne gördün regl oldun yani düzenli vay be.Kızlar herkese merhaba 2016 ağustos annesiyim o zamanlar aktif giriyordum çocuktan sonra vaktim olmadı dün hastaneye gittim adetim 5 gün gecikmişti hamilelik kesinlikle beklemiyordum doktor bi bakalım dedi aaaa bide ne görelim 3 aylık hamileymişim hala şoktayım sizinle paylaşayım istedim
Teşekkür ederim canım. Çok şükür öyle oldu umarım bundan sonrasıda böyle devam ederHatırlıyorum canım seni:) hayırlı uğurlu gelsin minnakın şnşallah. Sürpriz olmuş çok ta güzel olmuş mide bulantısız geçirmişsin maşallah 3 ayı :)
Teşekkür ederim. Üstüne gördüm adet hiç bi belirti yaşamadım inşallah yaşamamda gerçi kızımda rahat gebelik geçirdim birde işe yeni başlamıştım başladığımdan beri hamileymişim meğersemAAA Nicolata bir zamanlar çok aktiftin grupta. Hayırlı olsun Sağlıkla kucağına al bebeğini. Miden bulanmadı mı belki de arada üstüne gördün regl oldun yani düzenli vay be.
Hayırlı olsın canım bebiş planlaımı sürprizmi oldu sağlıcakla al kucağına peşpeşe büyürler tabğiki zorlugu olur ama allah bir sabrını verir o kadar düşünme derimMerhaba kızlar acaba bir de yeni bebiş bekleyen ağustos anneleri grubu mu kursak
Ben de uzun zamandır girmiyordum. Bu haftasonu öğrendim ki 9 haftalık hamileymişim ekim sonunda gelecek görünüyor bizimki de inşallah.
Yaşlarının yakın olmasını çok istiyordum. Allah gönlüme göre verdi. Ama şimdi diyorum ki ben ne yaptım yanımda annem yok kv yok. 2 çocuğa nasıl bakacağım bakalım. Sağlıkla kucağımıza alalım da inşaşlh.
Doktor bir ay daha emzir sonra emzirme dedi. Bizimki de memeye aşırı düşkün. Şimdi daha da düşkün gibi oldu. Ramazan’da bırakmaktı niyetim ama şimdi biraz daha erkene alacağım. Emme aralıklarını uzatarak bırakayım demiştim ama çok düşkün mümkün olmayacak gibi. Yara bandı ile uff oldu deyip bir anda bıraktıracağım gibi duruyor.
Hayırlı olsın canım bebiş planlaımı sürprizmi oldu sağlıcakla al kucağına peşpeşe büyürler tabğiki zorlugu olur ama allah bir sabrını verir o kadar düşünme derim
ayy bakıcı kazık atmış sana yaa sanki nolacaksa allahım yaa insanlar çok garip allah yardıomcın olsun inşall iyi biri denk gelir ben şanslıyım teyzesi bakıyor ufaklığa herkesin ailesi yanında olmaıyor maalesefÇok sağolasın canım.
Evet planlı diyebiliriz. Ben Doğumdan sonra hiç regl olmamıştım. İlk defa bir Ocak’ta oldum. Zaten çocuk istediğim için korunmuyorduk ama anlaşılan süt baya korudu. 9 şubatta kan değerlerime baktırayım demiştim. Regl da olmayınca ona da baktırayım dedim. Ama sonuç negatif çıktı. Ben de hiç şüphelenmedim ama hiç geçmeyen hafif bir mide bulantım vardı. Bu haftasonu evde test yapayım dedim bi baktım çift çizgiErtesi gün doktora gittik 9 haftalık olduğunu öğrendik. Ben şok. 9 ayın 2si geçmiş zaten.
Ben de 1 Ocak’ta yarı zamanlı çalışmaya başlamışım. Şimdi niyetim 32. Haftada eylül başında ayrılmak. Hatta yıllık izinlerimin hepsini ağustosa girip ağustosta ayrılmak. Yazın sıcakta yollarda heder olmayayım. Yazı Deniz kum güneş kafam rahat geçireyim. Hem büyükle de daha vakit geçirmiş oluruz.
Çocuğuma bakıcı bakıyordu. Hamile olduğumu hemen söyledim bakıcıya. Bakıcı ne yaptı dersiniz? 2 günde kendine başka iş ayarlamış :O haftaya başka yerde başlıyormuş. Biz de perşembe başka bir bakıcı ile görüşeceğiz bakalım
Çok sağolasın canım.
Evet planlı diyebiliriz. Ben Doğumdan sonra hiç regl olmamıştım. İlk defa bir Ocak’ta oldum. Zaten çocuk istediğim için korunmuyorduk ama anlaşılan süt baya korudu. 9 şubatta kan değerlerime baktırayım demiştim. Regl da olmayınca ona da baktırayım dedim. Ama sonuç negatif çıktı. Ben de hiç şüphelenmedim ama hiç geçmeyen hafif bir mide bulantım vardı. Bu haftasonu evde test yapayım dedim bi baktım çift çizgiErtesi gün doktora gittik 9 haftalık olduğunu öğrendik. Ben şok. 9 ayın 2si geçmiş zaten.
Ben de 1 Ocak’ta yarı zamanlı çalışmaya başlamışım. Şimdi niyetim 32. Haftada eylül başında ayrılmak. Hatta yıllık izinlerimin hepsini ağustosa girip ağustosta ayrılmak. Yazın sıcakta yollarda heder olmayayım. Yazı Deniz kum güneş kafam rahat geçireyim. Hem büyükle de daha vakit geçirmiş oluruz.
Çocuğuma bakıcı bakıyordu. Hamile olduğumu hemen söyledim bakıcıya. Bakıcı ne yaptı dersiniz? 2 günde kendine başka iş ayarlamış :O haftaya başka yerde başlıyormuş. Biz de perşembe başka bir bakıcı ile görüşeceğiz bakalım
Hayırlı olsun Kübra sağlıkla kucağına al bebeğini.
Bakıcının yaptığına bak ya sen iyi niyetli davranıyosun söylemeyede bilirsin ya da zaman yaklaşınca söylerdin ne bileyim. iyi niyetli yaklaşsa 2 çocuk olacak ilk zaman yardım ederim vs iş bulana kadar dese normali o ne garip.