Gecmis olsun canimSalı günü dr.a gittik ateşi var diye.antibiyotik verdi iltihap var dedi dr.bugun sesi kısılmış çocuğumun üfffff
Canim bu duayi okusanaDoğduğundan beri ilk defa kızım 9 da yattı. Oleeeey diye sevinirken üç beş kere kalktı ki yarım saat kırk beş dk içindeamaaan bende niye uğraşıyorsam erken yatırmaya kaldırdım göbek atıyoruz beraber
Göbek atmayı biliyor artık kızım. Öyle güzel ki. :)
Ay hergün hamurişi:))Çok geçmiş olsun canım. Allah yavruna şifa versin.
Eşinle durumunuza da üzüldüm,Rabbim aranıza sevgi koysun inşallah.
Herkesin yemek kültürü bir olmuyor malesef canım,seni çok iyi anlıyorum. Kayınvalidemde hamur işi çok yapar. Yani hamur işinin olmadığı bir gün yoktur evlerinde. Onu da ben çok sevmiyorum. Sağlıksız geliyor bana.
Ben Vanlı değilim canım. Eşimle orda görev yapıyoruz. Ben angaralıyım eşim yozgatlı.
Amin canım.Rabbim yavrunu bagislasin sana
Annem hep der, bu dunyaya bir daha gelsem esimi istemem ama cocuklarimi isterim, onlar olmadan yasayamam
Rabbim evladinla guldursun
AAa benim eşim de yozgatlı:)Çok geçmiş olsun canım. Allah yavruna şifa versin.
Eşinle durumunuza da üzüldüm,Rabbim aranıza sevgi koysun inşallah.
Herkesin yemek kültürü bir olmuyor malesef canım,seni çok iyi anlıyorum. Kayınvalidemde hamur işi çok yapar. Yani hamur işinin olmadığı bir gün yoktur evlerinde. Onu da ben çok sevmiyorum. Sağlıksız geliyor bana.
Ben Vanlı değilim canım. Eşimle orda görev yapıyoruz. Ben angaralıyım eşim yozgatlı.
Annemin evinde de her gün hamurişi var. Çok severim ama yapamam, güzel olmuyor. Yemeklerim ve tatlılarım güzel oluyor bir poğaça yaparım taştan hallice :SAy hergün hamurişi:))
Ben de aslen Konyalıyım:)
Ah canim benim. Havalar mahvediyor kuzucuklari. Dilleri donup anlatamiyorlar dertlerini. Tez zamanda duzelsin kuzucuklar.Gece ateşliydi uyumadı sevda kuzu. 11 gibi uyudu ( evet bizim için geç:)) gece de sürekli ağlayarak uyandı. Aaat 5 den beri de uyanık.
Allah hepimizin yavrularına şifa versin.
Sağol canım. Allah dana da şifa versin.Kizlar bende cok hasta oldum. Gogsum sisti surekli sut akiyor. Bas agrisi ates usume derken yataklik oldum. Kizima surekli gulmeme ragmen anliyor. Kucagima gelip gelip opuyor beni. Babasi tutarsa karsidan opucuk atiyor. Ona geçmesin diye dua ediyorum. Ben dayanamazken o nasıl dayanacak. Bu işin tek olumlu tarafı eşimin sen nasıl bakıyorsun bu çocuğa deyişi oldu. Mamasini yedirip altını değiştirip babasına veriyorum. Çok yoruldum diyor beyefendi.
Nasıl yapıyor ya :) bizim kız da naynini deyince dizlerini kırıp kırıp popoyu sallıyor tocaman oldu minnaklarımız:) Allah çok güzel günler göstersin inşallah onlara da bizlere de.Doğduğundan beri ilk defa kızım 9 da yattı. Oleeeey diye sevinirken üç beş kere kalktı ki yarım saat kırk beş dk içindeamaaan bende niye uğraşıyorsam erken yatırmaya kaldırdım göbek atıyoruz beraber
Göbek atmayı biliyor artık kızım. Öyle güzel ki. :)
Hahah hakşkaten benziyor el fenerine de
Karıştırdım ben ya, hatta geçen gün vanın bir ilçesinde polisler operasyon düzenledi diye radyodan dinledim dua ettim eşi içinyanlış kişiye etmişim.
Tıkalı mı azra da. Of biz bebişleri topluca hasta ettik Allah hepsine şifa versin
Gece ateşliydi uyumadı sevda kuzu. 11 gibi uyudu ( evet bizim için geç:)) gece de sürekli ağlayarak uyandı. Aaat 5 den beri de uyanık.
Allah hepimizin yavrularına şifa versin.
Geçmiş olsun kızlarKizlar bende cok hasta oldum. Gogsum sisti surekli sut akiyor. Bas agrisi ates usume derken yataklik oldum. Kizima surekli gulmeme ragmen anliyor. Kucagima gelip gelip opuyor beni. Babasi tutarsa karsidan opucuk atiyor. Ona geçmesin diye dua ediyorum. Ben dayanamazken o nasıl dayanacak. Bu işin tek olumlu tarafı eşimin sen nasıl bakıyorsun bu çocuğa deyişi oldu. Mamasini yedirip altını değiştirip babasına veriyorum. Çok yoruldum diyor beyefendi.
Kız öyle güzel yapıyor ki şaşıp kalıyorum iyiki doğurmuşum diyorum. Parmak şıklatmaya çalışıyor gözüm doluyor inan ki. :) popo eller ayaklar her yerini oynatıyor sıpam. Elhamdülillah. Aynen kocaman oldular valla. Amiiiin canım amin. Demek sevdoş da göbecik atıyor ha zilli kızlarNasıl yapıyor ya :) bizim kız da naynini deyince dizlerini kırıp kırıp popoyu sallıyor tocaman oldu minnaklarımız:) Allah çok güzel günler göstersin inşallah onlara da bizlere de.
Sağol canimSağol canım. Allah dana da şifa versin.
Sütünden antikorlar geçiyormuş bebeğe. Hasta olduğun zaman gelen süt tam anlamıyla bebeğe şifa imiş.
Öpüyor demek annesini maşallah kuzuya:) bu yaşta anlıyor halden akıllı bıdık.
Her iştw bir hayır vardır ya eşin değetini bir kez daha anlamış oldu bak:)
Olsun gitmiştir o dua yerine :) Allah askerimize polisimize zeval vermesin. Birbirine düşürmesin. İçlerindeki hayinleri tez zamanda bertaraf etsin inşallah.Ayy canım sağ ol :) evet biz mustayiz vanda yapraq var :) :)
Ooo seninki bizden çingene çıktı parmak şıklatmak falanGeçmiş olsun kızlar
Kız öyle güzel yapıyor ki şaşıp kalıyorum iyiki doğurmuşum diyorum. Parmak şıklatmaya çalışıyor gözüm doluyor inan ki. :) popo eller ayaklar her yerini oynatıyor sıpam. Elhamdülillah. Aynen kocaman oldular valla. Amiiiin canım amin. Demek sevdoş da göbecik atıyor ha zilli kızlar
Y yapayalniz1 napıyorsun nerelerdesin?
Olsun gitmiştir o dua yerine :) Allah askerimize polisimize zeval vermesin. Birbirine düşürmesin. İçlerindeki hayinleri tez zamanda bertaraf etsin inşallah.