2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bizim diş ucundan kıyısından kendini gösterdi:halay: sabah ağzının içini kontrol ettim pamukcuk var mı diye. Baktım alt damakta bi beyazlık var. Tüh dedim daha geçmemiş buraya kadar inmiş. Daha dikkatli bakınca anladım ki diş. Ay pek minnoş bişey bu ya. Minicik bir diş. İnşallah hayırlısıyla çıkar. Gece çok ağlamıştı zaten demekki ondanmış.
Oooh maşallah Azra'ya hayırlı olsun canım.

Kesinlikle, mutfak batıyorsa kullanılıyordur.
Ben hala bi çeşit yemek yapana kadar keçileri ne tarafa kaçırdığımı şaşıyorum.
O da haftada bir iki defa anca.

Gidin gidin iyi gelir.
Biz de ramazandan önce bi fırsat bulup 2-3 gün gidicez bi yerlere.
Eşime 2 ay önce iyi değilim bi izin ayarla demiştim de mümkün değil demişti uyuz.
Şimdi ihtiyacı varmış beyefendinin, zaten benim ve oğlunun da ihtiyacımız varmış bi tatile.
Bizimki ne arabada rahat durur, bebek arabası ve kanguruyu söylemiyorum bile maximum yarım saati var onların, uykusu malum bir şeye benzemiyor, yine de cesaret ediyoruz bakalım.

Geçmiş olsun size de, arada kaçırdığım tüm hasta bebelere de.

Bizimki de benden kapıp hasta oldu sanırım ama elhamdülillah çabuk atlattı.
Bir de dişi çıkarabilseydi, çok zor çıkarıyor ya.
Diş çok zor diyen arkadaşların çocukları 3-5 gün huysuzluk yapıyordu, yani öyle anlatıyorlardı.
Patlatamıyor ikinci dişi, birincinin sıkıntısı da aylarca sürmüştü.
Bizim dişler böyle olacak demek ki.
Başımı alıp gidesim geliyor bu aralar benim.
Gaz krizlerinin yanında diş huysuzluğu vız gelir diyordum, hâla öyle diyorum ama bende bir sorun var birkaç gündür.
Eşime sen ücretsiz izin al ben işe başlayayım demeyi düşünüyorum :KK45:
İçimde bi kötü enerji, bi huzursuzluk var.
Dışarı çıkmak istiyorum ama 1 saat durabiliyoruz, onun da son dakikaları bizimkinin çığlıklarıyla geçiyor.
Ben sabah çıkıp akşam girmek istiyorum, ev basıyor.
Annemler yakın ama onlara da gitmek istemiyorum.
Bi doktora mi gitsem tahlil falan mı yaptırsam...

@gamzelim080
doğru gamzeliyi etiketlemişimdir inşallah, sen mi kullanıyordun ruşeym?
Ben de aldım ama azcık bir şeyden bile bizimkinin yüzü ve poposu kızardı.
Ben yedim, poposu yine kızardı.
Yoğurda karıştırınca çok güzel oluyordu halbuki :)
Bir ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum, çok faydalıymış gerçekten.

Çalışmaya alıştıysan zor geliyordur evde durmak. Ne zaman döneceksin işe, eşin bence evde çocuğa bakmak için izne ayrılmaz. Biz yapıyoruz da erkekler daha çok zorlanır evde. Havalar ısındı sık sık çıkın dışarı, parka götürsen salıncakta salladan diğer çocukları görünce eğlenir ağlamaz belki:)

Kızlar bizim diş ucundan kıyısından kendini gösterdi:halay: sabah ağzının içini kontrol ettim pamukcuk var mı diye. Baktım alt damakta bi beyazlık var. Tüh dedim daha geçmemiş buraya kadar inmiş. Daha dikkatli bakınca anladım ki diş. Ay pek minnoş bişey bu ya. Minicik bir diş. İnşallah hayırlısıyla çıkar. Gece çok ağlamıştı zaten demekki ondanmış.
Haydi bismillah, kolayca çıkarır inşallah hepsini. İnci gibi bem beyaz dişleri olsun azra meleğinin:)

Canim ozel degilse, neden boyle, merak ettim
Aslında uzun hikaye:)Yıllar önce çok sevmiştim onu,ilgisizliği ve soğukluğundan dolayı ayrılmıştım.iki sene sonrası da pişmanım deyip geri döndü ama bende gram duygu kalmamıştı.2015e kadar koştu peşimden.olmadı olmadı hiçbirsey hissedemedim.ama yaşım 39 olmuştu ve anne olmak istiyordum tren kaçıyordu.beni dedim bu kadar seven bir adam varken ne istiyorum.aşk dedigin nedir ki zaten biter,dünya iyisi adam dedim cevrem ve ailemin de istekleri ve baskısıyla tamam dedim.evlendik ve iki ay sonra hamile kaldım zaten.obsesif kompulsif bozukluk var biraz bende ,takıntılarım oluyor ,horluyor pufluyor o seslere dayanamıyorum ama asıl sorun sevmemem sanırım.onunla aynı yatakta yatmak,sarılmak,öpmek istemiyorum.cok uzuluyorum Allaha dualar ettim seveyim diye ama olmuyor.zar zor çocugu yaptım ama artık hiçbirsey yok aramızda.iki ev arkadaşı gibiyiz.tütün içmesi,ter kokusu,steak kutusunun iki yıldır bitmeden durması,dislerini fircalamaması,yıkan baskilarımdan da gitgide iğrenme biyutuna geldi.onun dışında insan olarak seviyorum.ama bitti istersen ayrılalım dedim ona da yanaşmıyor.

Ya kızlar eşim çok bunalmış,bende evimi özledim zaten. Dedim gelelim mi yok dedi ben geleyim biraz, sonra beraber döneriz. Bende sıkıldım. Kış boyu evdeydik zaten. Bir de babamın kaybı var.
Dedim biraz havalarda daha ısınmadı burda sıcak bi yerlere gidelim. 3 günlüğüne azra içinde iyi olur. Yüzme bilmiyorum zaten maksat hava değişikliği.
Ablamlar hava değişiminden azra hasta olur gitmeyin diyor açıkcası bende endişeye kapıldım. Eşim araba kiralayım onunla gideriz diyor. Gece yola çıksak azra hep uyuyo olur zaten. Ne yapsak gitsek mi,kararsız kaldım. Daha çok ku küçük yabrum yolculuk için?
Biz bir düğune gittik o gece ateşlendi yavrum:KK43:

Domatis kavurması nasıl oluyor :)

Senin bey ağzının tadını biliyor vallahi, kıymalı soğan kavurmasını da seviyor mu :) namnamnammm bana et olsun but olsun. Ahh acıktım
Kız kv.olsun gorumce olsun yazık pek bi kötü yemekleri.kv.bembeyaz tavuklu nohut yapıp üstüne nane atardı.suyun içine leblebi koymuşsun gibi.hamileyken bi patates salatası cekti canım dedim.yeşillikler arasında patates aradım zaten patatesler de çiğdi.
Adam sulu yemekten haz etmiyor.belki de ondan.nohut yapıyorum aa ne güzel kızarmış diyo.soğanı kıymayi biberi domatesi kavurup yumurta kırarsın ya cok seviyor.patatesli yumurta.köfte,tavuk suyu çorba sehriyeli bayılır.Biz de et but severiz.hatta bir gün et namina bisey yoksa sofrada garipserim karnım doymaz canım sıkılır:)

Gitcem inşallah. Siz de gidin.
Çıkıp çıkıp gidelim valla :dondurma: kış çetin geçti vanda zaten burnumuzu çıkaramadık kapıdan. Sıkılmıştım.

Bende bilmiyorum canım ya. Üniye yeni başladığımda gittik bi hafta tatile tam öğrenecekken tatil bitti. Sonra da nasip olmadı ama istekliyim. Kızıma örnek olayım istiyorum.

Olsun o dua gitmiştir gideceği yere sağol canım. Operasyonlar bitmiyorda çoğu haberlere yansımıyor. Allah korusun hepsini.
Kız sorma azra'nın geniz akıntısı gece kendini sallatmasından. Yatağın sıcağından çıkınca öyle oldu. Ama şükür çabuk geçti gibi. Gece terleyio üşümezse daha da çabuk atlatır inşallah.
A benim arkadaşim var ilknursaid ilknursaid vanlı:)

Salı günü dr.a gittik ateşi var diye.antibiyotik verdi iltihap var dedi dr.bugun sesi kısılmış çocuğumun üfffff

Biz bir düğune gittik o gece ateşlendi yavrum:KK43:

Kız kv.olsun gorumce olsun yazık pek bi kötü yemekleri.kv.bembeyaz tavuklu nohut yapıp üstüne nane atardı.suyun içine leblebi koymuşsun gibi.hamileyken bi patates salatası cekti canım dedim.yeşillikler arasında patates aradım zaten patatesler de çiğdi.
Adam sulu yemekten haz etmiyor.belki de ondan.nohut yapıyorum aa ne güzel kızarmış diyo.soğanı kıymayi biberi domatesi kavurup yumurta kırarsın ya cok seviyor.patatesli yumurta.köfte,tavuk suyu çorba sehriyeli bayılır.Biz de et but severiz.hatta bir gün et namina bisey yoksa sofrada garipserim karnım doymaz canım sıkılır:)

A benim arkadaşim var ilknursaid ilknursaid vanlı:)

Salı günü dr.a gittik ateşi var diye.antibiyotik verdi iltihap var dedi dr.bugun sesi kısılmış çocuğumun üfffff
Çok geçmiş olsun canım. Allah yavruna şifa versin.
Eşinle durumunuza da üzüldüm,Rabbim aranıza sevgi koysun inşallah.
Herkesin yemek kültürü bir olmuyor malesef canım,seni çok iyi anlıyorum. Kayınvalidemde hamur işi çok yapar. Yani hamur işinin olmadığı bir gün yoktur evlerinde. Onu da ben çok sevmiyorum. Sağlıksız geliyor bana.
Ben Vanlı değilim canım. Eşimle orda görev yapıyoruz. Ben angaralıyım eşim yozgatlı.

Haklısın aslında. İşte benim ablalarda yaman çelişki. Bi diyorlar her gün dışarı çıkar alışsın(zaten çıkıyoruz) bi diyolarki gitmeyin hava değişiminden hasta olur. Valla zaten panik tarafım tutuyor bazen. Böyle de deyince acaba diyorum.
Ben cikarmiyordum, dun hava sicakti bir cikardim hasta oldu:KK43: cikarmak lazim, bu kadar tedbire ragmen hasta oluyorlarsa yapacak birsey yok, zaten illaki hasta oluyorlar

Doğduğundan beri ilk defa kızım 9 da yattı. Oleeeey diye sevinirken üç beş kere kalktı ki yarım saat kırk beş dk içinde :KK43: amaaan bende niye uğraşıyorsam erken yatırmaya :KK70: kaldırdım göbek atıyoruz beraber :KK70:
Göbek atmayı biliyor artık kızım. Öyle güzel ki. :)

Aslında uzun hikaye:)Yıllar önce çok sevmiştim onu,ilgisizliği ve soğukluğundan dolayı ayrılmıştım.iki sene sonrası da pişmanım deyip geri döndü ama bende gram duygu kalmamıştı.2015e kadar koştu peşimden.olmadı olmadı hiçbirsey hissedemedim.ama yaşım 39 olmuştu ve anne olmak istiyordum tren kaçıyordu.beni dedim bu kadar seven bir adam varken ne istiyorum.aşk dedigin nedir ki zaten biter,dünya iyisi adam dedim cevrem ve ailemin de istekleri ve baskısıyla tamam dedim.evlendik ve iki ay sonra hamile kaldım zaten.obsesif kompulsif bozukluk var biraz bende ,takıntılarım oluyor ,horluyor pufluyor o seslere dayanamıyorum ama asıl sorun sevmemem sanırım.onunla aynı yatakta yatmak,sarılmak,öpmek istemiyorum.cok uzuluyorum Allaha dualar ettim seveyim diye ama olmuyor.zar zor çocugu yaptım ama artık hiçbirsey yok aramızda.iki ev arkadaşı gibiyiz.tütün içmesi,ter kokusu,steak kutusunun iki yıldır bitmeden durması,dislerini fircalamaması,yıkan baskilarımdan da gitgide iğrenme biyutuna geldi.onun dışında insan olarak seviyorum.ama bitti istersen ayrılalım dedim ona da yanaşmıyor.
Rabbim yavrunu bagislasin sana
Annem hep der, bu dunyaya bir daha gelsem esimi istemem ama cocuklarimi isterim, onlar olmadan yasayamam
Rabbim evladinla guldursun

X