2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gözü aydın Elif kuzusunun artık dilediği gibi üstünü açabilir :)

Ayy sorma cnm ya açıyor valla sabah elleri buz gibiydi. Burada havalar ısındı kaloriferler söndü. Evin sıcaklığı iyi aslinda ama sabah soğuktu elleri. Eldiven mi giydirsem diye düşündüm :) Sevda kuzusu nasıl oldu ?

Ondan olabilir cnm ya artik herseyin farkindalar. Kiyamam kuzuya disten de olabilir. Hala disimiz yok bakalim biz neler yaşayacağız. Elif kirikkaleden geldikten sonra daha sakin bir bebek oldu. Kirikkalede bol bol toprakla oynattim onu negatif elektrigini atsin diye işe yaradi sanirim cok şükür. En azindan aglamiyor. Biz de gec yatiyoruz ama son gunlerde 9-10a kadar uyuyoruz cok şükür. Havalar isinsin İpek kuzusunu mutlaka topraga oturttur oynat farki goreceksin bize cok iyi geldi. Bir de her gun disari cikiyoruz mutlaka bebek arabasinda etrafi izliyor cok hosuna gidiyor. Bazen durmuyor tabi arabada o zaman da kucagima aliyorum. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama gunesi görünce bol bol çıkın bence

slm kizlar bebisler sizler iyisinizdir umarim
Kizlar bu alerji mevzularini anlamiyorum ben ya yumurta sarisi veriorum bazen poposu kizario bazen de hic bise olmuyo simdi bu cocugun alerjisi var mi yok mu alerji diyebilmemiz icin poposundaki kizariklik yeter mi
Gecen gun cilek verdim iki gun ustuste bisey olmadi galiba ona alerjisi yok

Benim de pek bir bilgim yok ama diş döneminde pişik olabilirmiş ondam oluyor olabilir mi.

Yok ya giydirme eldiven. Koca kız oldu. Hep kumdaktYmış ya önceden o yüzden üşümüştür belki elleri. Odanın sıcaklığı nasıl. Bize doktor tuluma bile gerek yok oda socaklığı 24 derece olursa bu şümez gece de demişti.

Sık sık da örtersin sorun olmaz inşallah:)

Sevda kuzum iyileşti sayılır bir öksürük kaldı. Ama huysuzluğa mütemadiyen devam.

Oda sicakligi 20-21 derece arasi cnm. Üstünü ortuyorum ama döne döne açıyor kendisi :) neyse hasta olmaz insallah. Şükür cnm geçsin gitsin hastalik gercekten zor. Huysuzluk mu bu akşam bizde de tavan yaptı esim ise gideli henüz 50dk oldu ama yoruldum simdiden

İyi fikir canım toprak. Aslında çok güzel her gün çıkarmak bende çıkarmaya başlasam iyi olur. Dışarıyı çok seviyor zaten maşallah. Tek sıkıntımız çok yokuş var

İyi fikir canım toprak. Aslında çok güzel her gün çıkarmak bende çıkarmaya başlasam iyi olur. Dışarıyı çok seviyor zaten maşallah. Tek sıkıntımız çok yokuş var

Masallah kuzuya çıkın cnm havalar güzel oldukça hem sana da iyi gelir. Beraber ev dışında birseyler yapmak cok iyi geliyor valla. Hangi şehirdesin sen?

Öyle canım çok doğru. İzmit.

Ohh oralarda hava isinmistir. Bizim buralarda da isinmisti ama bu hafta hep yağmurlu hava guzelken insan daha enerjik oluyor. Yağmurlu olunca hep uyku modunda oluyorum enerjim olmuyor hic buralara da yaz gelir insallah bir an önce :) @MinikPiranha daha cok hissetmistir yazsiz bir sehirde yasamayi. Ben alistim artik 3.yilim burada :)

Isındı canım evet. Geçen hafta serindi bizde de. Ceviz ağacımız nasıl da yeşerdi.. :) yarın çıkalım kızımla İnşaAllah. Eskiden ne güzel kanguruya koyuyordum geçenlerde koydum da öldüm valla bel bacak omuz pert

Benim oğlan da 4 ağustos dogumlu disi yok daha.
Geçmiş olsun annene canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…