2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Oooh maşallah Azra'ya hayırlı olsun canım.

Çalışmaya alıştıysan zor geliyordur evde durmak. Ne zaman döneceksin işe, eşin bence evde çocuğa bakmak için izne ayrılmaz. Biz yapıyoruz da erkekler daha çok zorlanır evde. Havalar ısındı sık sık çıkın dışarı, parka götürsen salıncakta salladan diğer çocukları görünce eğlenir ağlamaz belki:)

Haydi bismillah, kolayca çıkarır inşallah hepsini. İnci gibi bem beyaz dişleri olsun azra meleğinin:)

Sinir etti kızcağızım. Ne öğle çorbası ne akşam yemeği yemedi doğru dürüst. Gıcık kızım benim.

Canim ozel degilse, neden boyle, merak ettim
Aslında uzun hikaye:)Yıllar önce çok sevmiştim onu,ilgisizliği ve soğukluğundan dolayı ayrılmıştım.iki sene sonrası da pişmanım deyip geri döndü ama bende gram duygu kalmamıştı.2015e kadar koştu peşimden.olmadı olmadı hiçbirsey hissedemedim.ama yaşım 39 olmuştu ve anne olmak istiyordum tren kaçıyordu.beni dedim bu kadar seven bir adam varken ne istiyorum.aşk dedigin nedir ki zaten biter,dünya iyisi adam dedim cevrem ve ailemin de istekleri ve baskısıyla tamam dedim.evlendik ve iki ay sonra hamile kaldım zaten.obsesif kompulsif bozukluk var biraz bende ,takıntılarım oluyor ,horluyor pufluyor o seslere dayanamıyorum ama asıl sorun sevmemem sanırım.onunla aynı yatakta yatmak,sarılmak,öpmek istemiyorum.cok uzuluyorum Allaha dualar ettim seveyim diye ama olmuyor.zar zor çocugu yaptım ama artık hiçbirsey yok aramızda.iki ev arkadaşı gibiyiz.tütün içmesi,ter kokusu,steak kutusunun iki yıldır bitmeden durması,dislerini fircalamaması,yıkan baskilarımdan da gitgide iğrenme biyutuna geldi.onun dışında insan olarak seviyorum.ama bitti istersen ayrılalım dedim ona da yanaşmıyor.

Biz bir düğune gittik o gece ateşlendi yavrum

Domatis kavurması nasıl oluyor :)

Senin bey ağzının tadını biliyor vallahi, kıymalı soğan kavurmasını da seviyor mu :) namnamnammm bana et olsun but olsun. Ahh acıktım
Kız kv.olsun gorumce olsun yazık pek bi kötü yemekleri.kv.bembeyaz tavuklu nohut yapıp üstüne nane atardı.suyun içine leblebi koymuşsun gibi.hamileyken bi patates salatası cekti canım dedim.yeşillikler arasında patates aradım zaten patatesler de çiğdi.
Adam sulu yemekten haz etmiyor.belki de ondan.nohut yapıyorum aa ne güzel kızarmış diyo.soğanı kıymayi biberi domatesi kavurup yumurta kırarsın ya cok seviyor.patatesli yumurta.köfte,tavuk suyu çorba sehriyeli bayılır.Biz de et but severiz.hatta bir gün et namina bisey yoksa sofrada garipserim karnım doymaz canım sıkılır:)

A benim arkadaşim var ilknursaid vanlı:)

Salı günü dr.a gittik ateşi var diye.antibiyotik verdi iltihap var dedi dr.bugun sesi kısılmış çocuğumun üfffff

Biz bir düğune gittik o gece ateşlendi yavrum

A benim arkadaşim var ilknursaid vanlı:)

Salı günü dr.a gittik ateşi var diye.antibiyotik verdi iltihap var dedi dr.bugun sesi kısılmış çocuğumun üfffff
Çok geçmiş olsun canım. Allah yavruna şifa versin.
Eşinle durumunuza da üzüldüm,Rabbim aranıza sevgi koysun inşallah.
Herkesin yemek kültürü bir olmuyor malesef canım,seni çok iyi anlıyorum. Kayınvalidemde hamur işi çok yapar. Yani hamur işinin olmadığı bir gün yoktur evlerinde. Onu da ben çok sevmiyorum. Sağlıksız geliyor bana.
Ben Vanlı değilim canım. Eşimle orda görev yapıyoruz. Ben angaralıyım eşim yozgatlı.

Ben cikarmiyordum, dun hava sicakti bir cikardim hasta oldu cikarmak lazim, bu kadar tedbire ragmen hasta oluyorlarsa yapacak birsey yok, zaten illaki hasta oluyorlar

Doğduğundan beri ilk defa kızım 9 da yattı. Oleeeey diye sevinirken üç beş kere kalktı ki yarım saat kırk beş dk içinde amaaan bende niye uğraşıyorsam erken yatırmaya kaldırdım göbek atıyoruz beraber
Göbek atmayı biliyor artık kızım. Öyle güzel ki. :)

Rabbim yavrunu bagislasin sana
Annem hep der, bu dunyaya bir daha gelsem esimi istemem ama cocuklarimi isterim, onlar olmadan yasayamam
Rabbim evladinla guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…