2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Herkese merhabalar :) okuyorum ama yazamadim. Elif besigine alıştı gibi ama dun gece gazi mi vardi 10 bucukta yatmisti erken uyudugu icin mi bilemedim cok kalkti sonra yanima aldim uyudu. Sabah tekrardan koydum besigine. Ek gidamiz simdilik guzel gidiyor sabah yumurta sarisi peynir hipp organik bebek ekmeği falan yiyor. Akşam da kiymali çeşitli yemekler yada corba yapiyorum. Genelde kiyma koymaya çalışıyorum yemeklerine. Sadece yogurtlu seylerde koymuyorum kıyma. Meyve cok yemiyor zaten meyve de ne verecegimi şaşırdım sadece elma ve armut var mevsim meyvesi. Kakamizda düzeldi gibi cok şükür. Ama gece hala gazini tam olarak cikartamiyor. Sanirim bu durum benim hatamdan dolayi 1 hafta oncesine kadar hala kundakla uyutuyordum elifi o da hareketsiz yatmaya alistigi icin gazini cikartamiyordu. Simdi kundaksiz yatiyor gayet hareketli o yuzden de sık uyanmasi azaldi çok şükür yine 4 oluyor kesin uyanmasi ama eskisine gore cok şükür

Fırın vardı evde onu bile kullanmaya kullanmaya aşağı depoya koydu adam.ya bir ya iki kere kek yapmışlığım var ahir ömrümde:)poaça hele hiç denemedim bile.kaçıyorum şişeriz diye.tek lüksüm pancake,krep yapmak arada,cok nadir de tiremisu bisküvı pastası falan:)
11.haftalık hamileyken görümce sormuştu canın ne istiyo yapayım demişti.pişi gelmişti aklıma Allahım kaç tane yemiştim öyle hatırlamıyorum :))güzel olur bak o ımmmmm

Ben de tam bunu sorayım diyordum pat küt düşüyor yahu bizim oğlan,nasıl güvenlik sağlıyorsun,yastıklarla çeviriyorum etrafı ,napıyo ediyo düşüp.ağlıyo yine

Cam rendede armutla muzu karıştırıyorum bayılıyor bizim oğlan denesene kuzum sever belki

Ben de tam bunu sorayım diyordum pat küt düşüyor yahu bizim oğlan,nasıl güvenlik sağlıyorsun,yastıklarla çeviriyorum etrafı ,napıyo ediyo düşüp.ağlıyo yine

Yerde otururken mi canim ? Ben arkasina uzun yastik koyuyorum bir tane yanlara duserse kendini koruyabiliyor kafayi kaldiriyor kurtarıyor kendini. Bazen onundekini almak icin öne dogru atiyor kendini ama aglamiyor düşünce

Fırından hamır aldırdım içine de peynir koydım kızarttım bir ekmek hamurunu neredeyse tek başıma yemişim :,)

Ben de tatlıyı çok yaparım. İncirli cevizli nuhallebilş bir tatlı var bu aralar davorimiz.

Her evin kültürü farklı oluyor. Çoğu zaman aklıma yemek gelmiyor eşime soruyorum o da ne istersen onu yap diyor öok

Mrb anneler uzun zamandır giremiyorum bu aralar telaşım var annem yoğun bakım hastası olduğu için forumları takip edemedim benim kızım 8 ay 22 günlük Oldu hala hıc dis çıkarmadı sizinkiler ne durumda nasıl geçiyor günleriniz

Anneciğine Allah şifa versin canım. 9 ay 8 günlüğüz bizim de dişimiz yok hala.

Anneciğine Allah şifa versin canım. 9 ay 8 günlüğüz bizim de dişimiz yok hala.

İnşallah canım. Ortalık hala çok karışık şu sıra. İnşallah kısa zamanda düzelir.

Geçmiş olsun arkadaşım hatırladım seni. 8 ağustosluyuz bizde. 2 dişimiz var sanırım biri de yolda.
Aynen cnm ya rahatladı çocuk :) kundaksız uyumaz gibi geliyordu uyurmuş meğerse :) İpek kuzusu nasıl nasıl gidiyor ?
Hem de daha rahat uyuyorlar. Dün gecemiz çığlıklarla geçti canım ya.. Son zamanlarda biraz düzen oluyor gibiydi. Geç yatıp erken kalkıyoruz ama uyuyorduk. Dün zordu. Evde yatılı misafir vardı ondan mı acaba? Uykusu geldiği halde yatıramadım ilk defa ondan da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…